משבר זוגיות חמור

משבר זוגיות חמור

שלום רב, אני ובעלי במשבר זוגיות מאוד חמור. הגעתי למצב שאני לא מסוגלת להסתכל לו בעיניים, לא מסוגלת שהוא יגע בי, ושלא לדבר בכלל על מין שאני ממש נרתעת מהנגיעה שלו. זה נובע כתוצאה מכעסים עצומים שהצטברו אצלי כלפיו, הוא מדבר לא יפה, מעליב אותי המון, וככל שעובר הזמן אני נסגרת יותר ויותר. יש לנו ילדה וחשוב לי מאוד לנסות ולגשר על המשבר. הבעיה היא שאין לי כח נפשי להתחיל לפנות לטיפול, העניין הזה מעיב על כל מהלך החיים שלי, וגם אין לי עם מי לדבר כל כך ולשתף. אני עייפה ופשוט בא לי שיקרה נס ושהכל ישכח ויתחיל להסתדר.. אבל אני יודעת שזה לא יקרה. שלחו לי מהכללית רשימה של יועצים זוגיים, אני כל פעם מסתכלת עליה ולא יודעת מאיפה להתחיל, למי להתקשר, לאן ללכת,מי ישאר עם הילדה?, מאיפה הכסף? אז אני פשוט מוותרת. יש לציין שגם בעלי מאוד רוצה להתחיל בטיפול אבל גם הוא לא יודע מאיפה להתחיל. קשה לי נורא, פשוט נורא. אני חייבת שיקרה נס, חייבת.. אם מישהו מכיר יועץ/ת זוגי טוב/ה באיזור הקריות/חיפה אשמח לשמוע.

czar

New member
חומות

אם שניכם נמצאים במקום של להתחיל טיפול ולעבוד על שבירת החומות שבינכם אתם נמצאים שנות דור קדימה וזה מצויין, כלומר מבינים את המצב, לא יודעים לצאת מהפלונטר ומבקשים עזרה, פשוט מעולה, בדיוק לשכמותכם נוצרו יועצים זוגיים - כאשר יש רצון משני הצדדים המצב טוב.

seeyou

New member
עם כל כך הרבה כעסים וחוסר חשק, איך מתחילים?

כאשר יש מטרה אז ה"כעסים וחוסר חשק" מתגמדים. בחיים נאלצים לא פעם ולא פעמיים לבלוע את הכעס או להתגבר על חוסר חשק. לדעתי "חוסר חשק" זאת תכונה למפונקים.או בעיה ביולוגית . יותרי נשים מזייפות "חשק"(שקר לבן) מאשר באמת מסוגלות לחוות(עם הבעל ) יוסי

עוד מאמץ קטן

מטבען של החביות האלה הוא שאתה שוקע בהן לאט לאט, כמעט בלי להרגיש - זה הולך ונהיה קשה יותר ויותר, רע יותר ויותר אבל השינויים קטנים - בד"כ אתה רק לוקח נשימה עמוקה ואומר לעצמך - יהיה בסדר. וממשיך לשקוע. רק כשאתה נוחת על הקרקעית אתה מבין שמשהו חייב להשתנות וגם אז דרושה עוד מכה קטנה אחרונה, הברכיים מתכופפות, השרירים אוזרים עוז, נשימה עמוקה אחרונה והופ - אתה בדרך למעלה. את מתפללת לנס? סימן שאת כבר קרובה, כפות הרגליים כבר מונחות על הקרקעית - רק עוד צעד קטן, תובנה אחרונה, הטלפון הראשון ליועץ הראשון ברשימה יפרוץ את הסכר.

chenby

New member
אני לא מכירה יועצים זוגיים

אבל אני כן יודעת שבאיזור התעשייה של נשר (באיזור מאחורי תל חנן) יושבת שלוחה של חברה בשם "הומניקיישן" שם אחת לחודש הם עושים סדנה מדהימה ביותר (שעברתי בעצמי וגם אמא שלי) שנקראת סדנת מהות. לדעתי זה עוצמתי ואפקטיבי יותר (באופן מהיר גם) סדנה של 5 ימים בקיצור, תכתבי בגוגל הומניקיישן ותעשי טלפון לברר פרטים. אני בהחלט ממליצה לך לעבור אותה.זה עולה משהו כמו 2400 שח -בלונג רן זה יצא יותר זול מייעוץ אישי, וגם יש לך אפשרות להמשיך להגיע אחרי שהסדנה נגמרת בתור מסייעת בסדנאות המשך - מה שמשאיר אותך באימון, ובערכים שאת יוצרת לעצמך שם. היתה איתי מישהי בסדנה שנה שעברה שבאה במטרה לקבל את ההחלטה להתגרש- כי היא לא מסוגלת יותר להסתכל על בעלה, נמאס לה ממנו לחלוטין והיא לא רואהשום פתרון אחר בשבילה. בסוף הסדנה היא סיפרה שבבוקר שבעלה הסיע אותה, היא התחילה לבכות לו ואמרה לו שהיא אוהבת אותו והיא לא רוצה להתגרש- הוא מצידו היה המום (ההחלטה היתה שלה כל הזמן) ולא הבין מה היה שם שגרם לה ככה להתהפך -והאמת שרק מתוך חוויה אישית אפשר להבין ... בקיצור יקירתי, אני אישית ממליצה לך לברר פרטים בעצמך ולקבל החלטה בעצמך.. :) בהצלחה.

תודה לך,

הסתכלתי באתר, יש להם גם סדנאות זוגיות, נשמע מעניין פניתי אליהם בקשר לערב היכרות בבית. נראה לי שהפעם באמת החלטתי לפעול, אני מקווה שננחל הצלחה.

שילה1

New member
בנושא כל כך רגיש-עידף לפנות לבעל מקצוע

מוכר ורשום,ולא לכל מיני סדנאות,שיכולות להועיל לאחד ולהזיק לאחר. וכמובן-זו דעתי האישית.מה עוד שבמקרה זה-זו פרסומת של ממש,כולל מחיר וכדומה.

chenby

New member
נכון

רק שאני לא מרוויחה מהם ואין לי אינטרס פרסומי או שיווקי , זו המלצה אישית ובכלל לא ידעתי שיש להם סדנאות זוגיות ז היא גילתה לבד. חוץ מזה מאין לך שמדובר באנשים חובבנים ולא אנשי מקצוע?

שילה1

New member
אין לי מושג מי המארגן,מי לוקח חלק,כפי

שאין לי מושג אם יש לך אינטרס או שלא. מה שכן-זו פרסומת,וזה מה שצרם לי.

chenby

New member
מכיוון

שאני מסבירה לך שזו המלצה אישית שלי, על משהו שאני הלכתי אליו ועברתי אותו (באותה מידה יכולתי להמליץ לה על קורס איפור ואני למדתי אצל ירין שחף לכן אני יודעת מה הוא שווה.. ) אני לא עובדת שלהם, אני לא קשורה אליהם בשום אופן ואין לי אינטרס- אני אומרת לך - הסיבה שרשמתי כמה זה עולה,כדי שתדע מראש אם יש לה או אין לה את ההוצאה.. כי זה מה שאני שילמתי.. אף פרסום לא ירשום את המחיר.. אני לא יכולה להמליץ על שום דבר שלא עברתי בעצמי. לכן את גם לא תשמעי אותי ממליצה על ספרים שלא קראתי.. או מאמן אישי בעל שם - שלא הייתי אצלו.. באינטגריטי מוחלט אני אומרת לך. :)

אייבורי

New member
שוב סדנא ?

אני יודע שאת נורא אוהבת את סדנאות זבנגומינקשיין לצערנו החיים הם קצת יותר מרוכבים. בהחלט אפשר במאמץ מרוכז להוציא גשפט מאנשים זה אפילו לא קרוב לתחילת טיפול. ומה עלה בגורלה של אותה מתגרשת פוטנציאלית לאחר שנה?

אייבורי

New member
רע לתפארת

האמת לנס שלך קוראים גט. השאלה רק כמה זמן יקח לך להפנים את זה.

תאמין לי

אם אני אחליט שאני רוצה גט אני לא אכתוב כאן הודעה, מכיוון שיש ילדה קטנה ומכיוון שכן יכול להיות שיפוטניאל לשינוי כן כדאי לנסות הכל לפני שפשוט מפרקים את החבילה. אשמח אם פשוט לא תגיב, ונראה כמה זמן יקח לך להפנים את זה.

rotemush5

New member
../images/Emo45.gif

במצב דומה לשלך...ובהחלט מנסה הכל לפני שמפרקת את החבילה. אל תתני לאנשים מלאי מרירות וכעס להוציא אותך מהדרך הנכונה

אייבורי

New member
מאמין לך

אני מגיב כראות עיני, את רשאית לדלג ולא להתייחס. האמת לאור התגובה שלך, אני מבין שהנס אליו את מכוונת הוא נס בו בעלך יבין שאת צודקת ויעשה כדבריך.

נומלה

New member
אם יש בעיה של כסף

לא הולכים לסדנת זבנג וגמרנו. זוהי סדנה למי שאין לו בעיה של כסף ויכול לשים כסף על ניסויים לאו דוקא מקצועיים. באותה מידה יש גם סדנאות חזרה בתשובה וסינטולוגיה ושל עוד כל מיני נותני עצות חד פעמיות. אם אתם צריכים להוציא את הכסף בצורה מושכלת כדאי לחפש מטפל זוגי טוב שיעבוד אתכם ממש ולא ידליק לכם את האור וישלח אתכם למדבר.

שילה1

New member
../images/Emo127.gifבדיוק כך.וכמובן-וזה נכון לכל בעל מקצוע-יש

לבדוק את כישוריו המקצועיים,קרי:השכלתו הרלונטית.

ערסlight

New member
יצר החיים

יש אנשים שיצר החיים שלהם נמוך. בזוגיות... שניים כאלה זה אסון. אז תמשיכו להזדחל לכם בחיים עד שמישהו יגיע לקצה שלו. [זהו הנס כאן] או לא.

עשיתי את זה

השבוע אנחנו מתחילים בטיפול אצל יועץ, מקווים לטוב תודה לאילו מיכם שכתבו תגובות מעודדות שעזרו לי להגיע להחלטה ולקחת את עצמי בידיים, הייתי צריכה לעשות את זה מזמן אבל זה מה יש ועדיף מאוחר מאשר לעולם לא. יש כאן כמה תגובות ממש פוגעות שלא נעים לקרוא, במיוחד לא במצב הרגיש שאני נמצאת בו, חבל שאנשים מוציאים את המרירות או הבדידות או החוסר מעש שלהם, לא יודעת איך להגדיר את זה, כאן. ושוב תודה על כמה תגובות בודות שנתנו לי דחיפה לעשות את הצעד הראשון, הייתי צריכה איזה וויק אפ קול, תודה!

למעלה