משבר העשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lolly1

New member
משבר העשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בקטע שפו למטה מתוך כתבה רנדי מודיע שבסוף עונה רביעית הוא עוזב!!!!!!!!!!!!! אני צריכה אוויר! משאף! משו!!!!!!!!!! אלוהים יעזור לנו! הנה מה שהוא אמר: You´ve got two more years left on your Queer as Folk contract. Would you sign on for more? randy:No. Not because I don´t love the show; I want it to end and start building a career outside the show.

lolly1

New member
מפה

ואני לא נושמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בוכה!!!!!
אני לא אצליח להסתכל על גסטין באותה צורה יותר!!!!!!!!!!!!

lolly1

New member
מקור הבעיה

תמחקו http אחד ואז סיסמא Visitor ה-v גדולה וyes

סילביא

New member
מה עשו לו?

התמונה הזאת נצאה באתר יש למישהו רעל עכברים? שאני אבלע ... אני מתהההההההה

סילביא

New member
לדעתי

זו הזעקת שווא הרי מלא שחקנים מודיעים אחרי כמה עונות הם עוזבים .. אבל בסוף נשארים הוא סתם עובר משבר כי קשה לו להתמודד עם ההצלחה הפתעומית, כי זה לא באפי שלו בדרך כלל שחקני תיאטרון (ולא טלויזיה או קולנוע) לא נהנים מחשיפה, והוא מקבל המון חשיפה.. גם בתחילת הראיון רואים שהוא לא נהנה מזה שהוא מפורסם... אז אולי זה יעבור לו אני מצתיעה שנתעלם מזה ( כי אחרת אני מתאבדת) ומשיך להנות עד סוף עונה 4

הוא יחזור....

והוא בטוח נבהל מהחשיפה... גם שמים לב שגייל(בתור שחקן בתיאטרון)לא כ"כ נהנה מהחשיפה ושמים
שהוא שונא להתראיין... אז אל תיבהלו, הוא יתרגל ויחזור בעצמו(האמת היא שאני יותר מנסה לשכנע את עצמי...) ומעיין, תתמכי בו! כולנו נתעודד...

maayan15

New member
קראתי....

מישו יודע את הכתובת שבה שולחים אליו אי מיילים??? לא, אני לא מתכוונת לעודד אותו לעזוב...... אני שונאת את ג´סטין, שונאת מאוד מאוד מאוד... לצערי הוא אחת הדמויות הראשיות... אני מפחדת שאם הוא יעזוב אני אצטרך להיתרגל לילד קטן אחר שג´סטין יהיה אותו ולא בא לי לעבור את בריאן המניאק הופך לרגיש עוד הפעם... התקופה ההיא הביא עליי יסורים, כאבי ראש ועצבים.... אני פשוט רוצה שג´סטין יהיה שם ולא עם בריאן כי אני רוצה שבריאן יזרוק אותו לעזאזל..... בכל מקרה, לךמישהו יש את האימייל?

maayan15

New member
סילביא צודקת...

ד"א- השם שלך יעל נכון? זו באמת בטח סתם אזעקת שוא..... ובתמונה הראשונה הוא נראה כמו איש זאב....ובשנייה הוא סתם נראה דפוק

סילביא

New member
כן

יעל אבל בשביל להגן על כבובודו קבלו רצף תמונות שמסוגל לרומם כל לב

סילביא

New member
לולי

אני שמה את החיוך הנהדר הזה רק כדי שלא תהיה עצובה.. אז אל! איך אפשר להיות עצובים כשיש את זה!?

lolly1

New member
הנה משו

לעודד אותי.....אבל אי אפשר לשים אותו......סליחה אני אתאר גייל ורנדי וגייל עם המעיל עור הסקסי!!!!

למעלה