משבר המים

adato haim

New member
משבר המים

אני חקלאי ממושב גבע כרמל שנאבק מיזה חודשים ברוע הגזרה אומנם סיימנו את מכסת המים אך הקיצוץ הינו בשיעור של-74% האם מישהו יכול להעלות על דעתו קיצוץ של-74% ממשכורתו או לתת לאבותינו שהלכו במדבר מימיית מים שאמורה להספיק ל-40 שנה זהו חיסול מוחלט של החקלאות באיזור הניפלא הזה חוף הכרמל איזור ירוק שעדיין לא הפך לאיזור נדלני כמו הישובים בשרון ומרכז הארץ מדינת ישראל צריכה לבקש מאיתנו החקלאים להמשיך חקלאות כדי לשמר את המעט ירוק לפני שזה יהפך לגוש בטוןיתרה מיכך בכול המדינות המתקדמות בעולם מספסדים את החקלאות מיתוך מחשבה שמדינה ללא חקלאות זו מדינה ללא נשמה עד כמה וכמה במדינתינו שאנו חייבים להיות מחוברים לקרקע לשורשים מיזה שנים רבות ידוע על מצוקת המים ולמעשה לא נעשה כלום ברמה הלאומית חוץ מאשר להפיל את כל האחריות למחדל על ציבור החקלאים הרי בכול העולם מתפילים מים ממיתקנים פרי פיתוח ישראלי למה אצלינו זה לא נעשה התשובה מאבקי כוח פוליטיקה וכדומה וכשמיתעוררת הבעיה תמיד יש חקלאים שאפשר להאשים ולקצץ וכך לשימור על המקום שבו נהוג לשבת תיתעשתו שימרו על המעט חקלאות שיש במדינה הזו

nightbird

New member
חיים, אתה צודק ושיהיה לכם בהצלחה

מידיד שאתה מכיר

אלי גז

New member
משבר המים

גם אני חקלאי ומרגיש על בשרי את מה שאתה חש אני חושב שמדינה שלמה איבדה את החזון ופשוט זנחה אותנו החקלאים והגרוע מיכול שאותם פוליטיקאים שאמורים לקבל החלטות עסוקים בשמירה על עצמם ושכחו את הדבר האמיתי את הנשמה את האידיאולוגיה והציונות ועסוקים במריבות מאבקי כוח

למעלה