משבר גיל 30

שני669

New member
משבר גיל 30

אני אשה בת 30, נשואה ואמא לילדים. מזה שנים רבות בעלי ואני מבלים יחד בערבים. בחודשים האחרונים הוא החל לצאת מהבית כמעט כל ערב, ואמר כי הוא צריך להשתחרר ולבלות עם חברים. מאחר שהייתי בטוחה שהוא מנהל מערכת יחסים מהצד שאלתי אותו בנושא מספר פעמים, ובכל פעם הוא הכחיש ואמר שהוא בתקופה קשה וזה יעבור לו בבית הוא ממשיך להיות חביב ונחמד כרגיל, עוזר וכו', אבל התקופה הקשה לא עוברת. מצד אחד הוא נראה כנה כשהוא אומר לי שאין לו אף אחת אחרת. מצד שני אני לא רוצה להיות האשה שיודעת אחרונה..מה לעשות?

לתחקר ולהיות עם אצבע על הדופק

לבדוק את הפלאפון- שיחות, הודעות, ברגעים הכי לא צפויים... לשאול עם איזה חבר הוא נפגש ובסיטואציה אחרת לוודא שאותו חבר אכן יצא איתו (לשאול את ה\אישתו של החבר מה הם עשו באותו ערב וכד') להיכנס להיסטוריית אינטרנט ועוד ועוד- אבל לא לישון1!!

להיכנס להיסטוריית האינטרנט

ולהיסטריה כללית להכריז מצב חירום לקחת חוקר פרטי לא להאמין לאף מילה שיוצאת לו מהפה רק דבר אחד שכחת להסביר. איך נשמעת צפירת ההרגעה?!?!?

להחליט

אם את מאמינה לו ואם לא - לשאול את עצמך למה לדבר איתו. להבין מהי התקופה הקשה, לראות איפה החלק שלך בהקלה על המצב ובעיקר לנסות להבין איך זה שאת הקושי הוא מעדיף ללחלוק עם חברים ולא איתך

TotalCommnader

New member
לצאת מדי פעם? בסדר. אבל כל ערב?!

בד"כ כשהורים לילדים מגיעים בערב הם עייפים. הם מקדישים זמן לילדים ונהיים עוד יותר עייפים. את מעט הזמן שנשאר הם מנסים למצוא את הכוחות להקדיש לניקוי הראש, לעצמם ובן זוג. וגם את זה הוא לוקח? אם זה נמשך יותר מאשר זמן קצר מאוד זה חשוד מאוד בעיני.

אייבורי

New member
זה באמת נשמע מוזר

לדעתי תעשו היפוך תפקידים, את תצאי לבלות כל ערב והוא ישאר בבית עם הילדים.

czar

New member
בואי נהיה מציאותיים

מה את יכולה לעשות? כלום, כמעט כלום. אל תשני כלום, תני לו את הזמן ותהיי עם היד על הדופק

למעלה