משבר בזוגיות

אייבורי

New member

אל תדאגי, בשיטה שלך לעולם לא תמצאי אהבה

AN35

New member
למה אתה כזה שלילי??

ואם הייתי אומרת לך שאני חיה עם שותף לדירה?? ויש לנו הסכם שאף אחד מאיתנו לא מביא פרטנרים לשינה בדירה... מחוץ לבית, הכול חופשי... אז מה לא בסדר בשיטה??

yellow feather

New member
יש משהו לא מובן בסיטואציה

האם בעלך שכיר או עצמאי?
האם באמת כמות הנסיעות שלו תלויה אך ורק בהחלטה שלו?
מה יקרה אם הוא יוותר לחלוטין על הנסיעות? האם יפטרו אותו? יורידו אותו בדרגה? האם העסק שלו יפשוט רגל?
מה יקרה אם הוא יחליט לקצץ את הנסיעות "רק" ב-50%? הוא יכול לעשות את זה ועדיין להמשיך באותו מקום עבודה, או לחילופין, במידה והוא עצמאי, האם העסק ימשיך להכניס אותו הדבר?
מה יקרה לכם, כן לשניכם, אם יפטרו אותו, או אם הוא יפשוט רגל?
בעלך בן למעלה מ-50, באם את חושבת שיהיה לו קל למצוא מקור הכנסה חלופי באותה רמת השתכרות?
מה ההתחייבויות הכספיות שלכם, הלוואות, משכנתאות, עזרה לילדים?
עד כמה את בטוחה שהנסיעות שלו הן "נגדך", ולא כדי לספק לך את רמת החיים אליה התרגלת?
ניסית לשבת איתו ולהציע לו לקצץ את רמת החיים שלכם? אולי להסתפק רק במשכורת שלך? האם הצמאון שלך לקשר יבוא על סיפוקו אם בעלך לא יסע, אבל גם לא ירוויח?

למיטב הבנתי, אדם יכול להתרחק נפשית מאשתו גם מבלי לצאת כלל מביתו, ולבגוד בה גם מבלי לצאת מהרחוב בו הוא גר (או מהבניין...) אז למה בעלך טורח לצאת לחו"ל דווקא?
אולי זו רק אני, אבל לטעמי יש משהו תמוה מאוד בכל הצגת הדברים שלך.

אמיריצה

New member
אילו היית שואלת אותי - הייתי משיב לך כלהלן:

אין כאן בעיה כלכלית אמיתית של אילוצים - ופרנסה - והישרדות כספית למשפחה,
העבודה הזו - כ"כ רחוק מהבית - ומהאישה היקרה - היא בעיקר סוג של בריחה !
בריחה עם אליבי מאוד חזק ומוצלח - כי מי יכול להלין נגד בעל שטרוד בפרנסה ?
והלב של האישה הזו - והואקום הרגשי שנוצר בחייה בשל היעדרות הבעל, פיזית,
ונפשית - אינם משקרים - וגם לבעל שנמצא רחוק, יש דרכים אין ספור להפגין את
האכפתיות והאהבה האמיתית - ואת כל הרגשות החמים שלו ומצידו - כלפי אשתו,
ומנקודת הראות שלי רק שלי - שום דבר פה לא "תמוה" הכל מובן וכנה עד הסוף.

אמיריצה

New member
אילו היית שואלת אותי - הייתי משיב לך כלהלן:

אין כאן בעיה כלכלית אמיתית של אילוצים - ופרנסה - והישרדות כספית למשפחה,
העבודה הזו - כ"כ רחוק מהבית - ומהאישה היקרה - היא בעיקר סוג של בריחה !
בריחה עם אליבי מאוד חזק ומוצלח - כי מי יכול להלין נגד בעל שטרוד בפרנסה ?
והלב של האישה הזו - והואקום הרגשי שנוצר בחייה בשל היעדרות הבעל, פיזית,
ונפשית - אינם משקרים - וגם לבעל שנמצא רחוק, יש דרכים אין ספור להפגין את
האכפתיות והאהבה האמיתית - ואת כל הרגשות החמים שלו ומצידו - כלפי אשתו,
ומנקודת הראות שלי רק שלי - שום דבר פה לא "תמוה" הכל מובן וכנה עד הסוף.

flower40

New member
בעלי שכיר

אני לא בטוחה שאני לגמריי מבינה איך זה מתנהל אצלו עבודה, אך לדבריו הנסיעות הן אילוצי הפרוייקט ואין לו ברירה.
לעיתים, אני שומעת שיחות טלפון מהעבודה ואני אכן מבינה שהוא נדרש לנסוע למקום כזה או אחר, אך לא ברור לי אם הוא נדרש לנסוע כי ידוע לכל שהוא יסע ושהוא זה שאף פעם לא יתנגד...או סיבה אחרת.
לשאלתך, אין קשר בין הנסיעות לרמת החיים.
יתכן שהנסיעות הן סוג של "בריחה"...לא יודעת. תודה על התגובה.

yellow feather

New member
ז"א לדברייך, הוא חייב לנסוע

ואין לו בחירה בעניין.
וכן, יכול להיות ש"כולם יודעים" שהוא לא יתנגד לנסוע, אבל חשבת אולי שזהו התנאי להעסקתו? חשבת אולי שהנכונות לנסוע היא הערך המוסף היחיד שלו כשכיר וברגע שהוא יסרב לנסוע - הוא יפוטר?
ואולי זה מה שבעלך מרגיש, אפילו אם זה לא נכון?
בגיל 50+ אין יותר מדי אפשרויות תעסוקה שם בחוץ...

אם לפי דברייך, את לא ממש מבינה איך זה מתנהל אצלו בעבודה, בהחלט סביר להניח שהוא כן חייב לנסוע - כי כך הענינים מתנהלים במרבית העסקים בעולם. יכול להיות שזה עניין של שפה שבעלך שולט בה יותר טוב מכל עמיתיו, יכול להיות שהוא היחיד שיש לו כישורי אנוש בחברה בה הוא מועסק, יכול להיות שנוצר קשר טוב בינו לבין המקומיים ויכול להיות שהוא היחיד ששולט בכל פרטי הפרויקט.
יכול להיות גם שהוא לא שש להעביר חלק מהאחריות שלו למישהו זוטר ממנו בחברה - מתוך פחד שמא ההוא יחתור תחתיו ובסופו של ענין הוא, בעלך ימצא את עצמו מפוטר.
ד"א, בד"כ נסיעות לחו"ל מהעבודה נחשבות "צ'ופר", כך שאם רק אפשרי היה שגם אחרים ישתתפו בנסיעות הללו - סביר למדי להניח שההנהלה הייתה מקפידה לחלק את הנטל בין בעלך לעובדים נוספים, עצם העובדה שזה לא מה שקורה - צריכה לרמוז לך שכנראה אין אף אחד אחר שיכול לבצע את המשימות שבעלך מבצע.

עד כמה את בטוחה שבעלך לא יפוטר אם הוא יודיע שהוא לא מוכן לנסוע יותר? האם את מוכנה שבעלך יאבד את העבודה שלו ובלבד שיפסיק לנסוע לחו"ל?

אני לא בדיוק מבינה איך יתכן שאין קשר בין העבודה שלו, הכוללת נסיעות, לבין רמת החיים שלכם, אם בעלך אינו מקבל כלל משכורת תמורת עבודתו, או שהוא משתכר שכר מינימום - הרי שאת צודקת ועדיף שיעזוב את מקום העבודה הזה ויחפש עבודה בתור שומר בקניון או ש"ע.
אבל אם יש לו משכורת נחמדה שאת לא רוצה לוותר עליה - כדאי שתרפי מהעניין.

כמובן, את יכולה לחפש מאהב שיתן לך צומי, או אולי עבודת התנדבות שתענה על הצורך שלך בחברת אנשים, את יכולה גם לבחור להתגרש, אבל אל תתלי את זה בדרישות העבודה של בעלך.

אמיריצה

New member
גבר אמיתי אמור לייפות לאהובתו את המציאות

ואז, האישה לא תאלץ לברוח מהמציאות התפלה
והלא נעימה שנקלעה לתוכה - אישה קמה לפתע
בבוקר - אחרי 30 שנות כביסה וניקיון ובישול ואז
שואלת את עצמה - מי הוא הזר שלובש הפיזמה
של אהובי מהעבר ? ומחזיק את ת"ז של אהובי ?
מה נותר לנו משותף באמת ? פרט לכמה חפצים
ישנים וחשבונות משותפים ? ואז בצדק מבחינתה
היא מתנתקת מהמציאות - ואומרת לעצמה, שלא
יתכן שמצג מגעיל כזה שרואה - הוא אכן מציאות.

סטנגה Joe

New member
כמו תמיד

יש לך בעצם 4 אפשרויות.
1 - להמשיך כך. לא נשמע מדברייך שזה מתאים לך.
2 - להתגרש.
3 - לבגוד. כלומר למצוא לך צומי בחוץ ללא ידיעתו.
4 - להגיע איתו להסכם על פתיחת המונוגמיות, כלומר למצוא לך צומי בחוץ בידיעתו.

בהצחלה

juarez1

New member
1

בתור גבר שחי עם אישה דעתנית בלשון המעטה, אני אומר: כל הכבוד לך שאת מבטאת כל זאת! אני מלא הערכה כלפייך!

אם חיית עם זה סימן שאת:
-אלופה
-מנסה נלשמר יחסים ולהסתדר בדרכים יצירתיות
-נלחמת וחזקה
והעיקר: -מושכת וכייפית בטירוף,אחרת למה שיישאר איתך????!:

העמידי אותו במבחן: תפגשי מישהו והתחילי לסקרן אותו מבלי להסתבך! נסי להיעלם לו כפי שהוא נעלם! את יכולה! את מוכשרת וחכמה.את מושכת גם אם לא ראיתיך ותפסיקי להגיד דברים כמו: אני לא צעירה. אין פג תוקף לאישה מושכת וחושנית!

לכי על זה ילדה!!!!!!
פני אלי אם את רוצה חיזוקים חיוביים!!!!!!

[email protected]

למעלה