משבר בזוגיות.

משבר בזוגיות.

אני ובן זוגי כבר ביחד 3 שנים שמתוכן גרנו רחוק וניהלנו מערכת יחסים בשלט רחוק בשנה האחרונה גרנו ביחד לא בארץ..
בעקבות זה שחזרתי לארץ כדי לחכות לויזה עברו משו כמו חודשיים בזמן הזה משהו השתנה ועכשיו שאני פה
הוא אומר שהוא לא רוצה להתחתן ושאפילו לא להיות בזוגיות..אני מנסה להבין מה עבר עליו בזמן הזה
ויש בינינו ריחוק שאף פעם לא היה.
הוא אומר שהוא נורא מפחד ואני לא יודעת איך להתנהג עכשיו שאני כאן ומה לעשות...
האם יש משו שאפשר לעשות כדי לחזור להיות קרובים כמו לפני..
אנחנו שנינו השתננו בזמן שהיינו רחוקים איך גורמים לזה לעבוד שוב?
בגלל שקיבלתי ויזה כי אנחנו אמורים להתחתן אם נחליט שלא אנחנו ניפרד וזה גורם לי עצבות גדולה..
אשמח לשמוע כל עצה או מילות עידוד
תודה...

seeyou

New member
הוא לא רוצה להתחתן ושאפילו לא להיות בזוגיות..

זה קורה בחיים

לדעתי,ממש זה לא חשוב שתביני מה עבר עליו

מה שחשוב זה שאם זה קרה אחרי 3 שנים סימן שזה דבר רציני או שהבחור לא מספיק רציני כפי שחשבת

יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעתי

אני לא חושב שאת מבינה מה הבעיה, ולכן גם אי אפשר להציע לך הצעה לפתרון, בכלל, אני לא יודע אם יש מה לעשות כשבן אדם אומר לך שהוא לא רוצה להיות בזוגיות איתך.

העצה הכי טובה שאני יכול לתת היא לדבר איתו שיחה ארוכה בסקייפ או דומיו (כי חשוב לראות את הפנים, במידת האפשר), ןלנסות להבין מה קרה לו.

מה שבטוח, זה לא קרה בחודשיים האחרונים. קרוב לוודאי שהבעיה היא בשנה שבה גרתם יחד בחו"ל. אני מניח שמערכת היחסים בשלט רחוק הייתה בסדר, עובדה שעברתם לגור יחד בחו"ל [ולא משנה מה היו האילוצים]. עד אותו שלב כנראה שזה היה בסדכר ברמה כלשהי.

כשעברתם לגור יחד, משהו בסיסי שם לא עבד. הוא לא אמר לך כלום ולא נתן לך להבין זאת, ואת לא הרגשת. אני לא חושב שזה בסדר מצידו לא לשתף אותך בבעיה בסדר גודל כזה בזמן אמת, אבל אולי הוא בעצמו לא הבין מה קורה, ואז קשה לבוא אליו בטענות.

ברגע שחזרת לארץ והוא היה לבד, הוא פשוט הצליח להבין או לנסח לעצמו את הבעיה, או שהוא אזר אומץ לומר לך.

לפי דעתי זו השתלשלות העניינים, ועדיין, אין פה תשובה לשאלה "מה הבעיה". את זה ניתן לדעת רק ממנו.

האם שווה לקנות כרטיס טיסה וללכת לשוחח איתו פנים אל פנים? אם במקרה את עשירה והכסף לא בעיה בשבילך, אז כן, בהחלט כדאי. אם את כמו רובנו, וזו הוצאה כבדה מדי בשביל שיחה אחת או שתיים, אז אני ממליץ להסתפק בסקייפ. בואי נגיד שבחור שמתנהג ככה הוא בגדר משענת קנה רצוץ. יש דרכים יותר אלגנטיות או אינטליגנטיות או רגישות לנהל מערכת יחסים, גם כשהיא בעייתית.

chenby

New member
תראי

אם הוא לא מעוניין, אז אתם תיפרדו ותהיה עצבות, אבל גם זה יעבור.
לפעמים זה לא תלוי בנו, וזה עוד יותר מעצבן שאין לנו באמת שליטה,
את יכולה לבטא את הרצונות שלך, אבל בסופו של דבר אם הוא מחליט שהוא לא מעוניין, אז תלמדי ללמוד להתגבר ובסופו של דבר תכירי מישהו אחר ובהמשך בכלל תביני שזה חלק מהמסלול שלך והכל גם בא לטובתך. מערכת יחסים שלא מתאימה לך יותר - גם אם זה לא נראה לנו נכון או צודק..
זה מה יש.
סורי אם לא הצלחתי לעודד אותך, מה שכן יכול לעודד אותך זה שאת כל הזמן את. לא משתנה בשביל לרצות מישהו אחר, לא מבטלת את עצמך בשביל מישהו אחר, ואת הולכת עם הרצונות שלך. תמשיכי ואל תסגרי את הלב. מערכות יחסים נגמרות - עד שמגיעה זו שלא נגמרת...

looking 4the

New member
אי אפשר לגרום לזה לעבוד שוב.

אם זה לא עובד זה לא עובד.
ומסתבר שאצלו כנראה זה נגמר. הוא לא שלם עם הקשר הזה ואולי הוא הפסיק לאהוב.
אי אפשר בכוח וזה חייב להיות הדדי.
חבל שהוא בחר לסיים קשר של 3 שנים בצורה כזאת אבל זה מה יש.
את יכולה לדבר איתו לנסות להבין אבל זה לא באמת ישנה או יפחית את הכאב.
את צעירה ,רק בת 24 , כל החיים לפנייך.
אני יכולה להבטיח לך שזה כואב עכשיו אבל בסוף זה ישתחרר. הזמן עושה את שלו.
תזכרי שהכל לטובה ומה שצריך לקרות יקרה..ואת האחד שלך את עוד תפגשי.

למעלה