משבר בזוגיות

gilad73

New member
משבר בזוגיות

שלום לכולם. אני נמצא עם חברה שלי כבר קצת למעלה מ3 שנים. לאחרונה עברנו לגור ביחד והמצב התדרדר; המון רגשות (בעיקר שלה) צפים והיא טוענת שאני לא מראה מספיק אהבה. אני מצדי מנסה להראות אהבה ומצליח רק בדרך שונה מזאת שהיא רוצה לראות. העניינים הסתבכו והיא עברה בחזרה לבית הוריה ("זמנית") וטוענת שעד שאני לא אחזר אחריה ואשיג אותה הקשר לא ימשך. אני רוצה להמשיך את הקשר מצד אחד ומצד שני, שנינו מאוד עקשנים ולי אישית קשה מאוד לבוא ולחזר אחרי בנאדם שסגור אלי וטוען שהכל תלוי בי עכשיו. מצד אחד אני נורא רוצה להשאר בקשר, מצד שני אני מרגיש מתפשר. אנחנו עדיין מאוד אוהבים אחד את השני וחזרנו לדבר פחות או יותר אחרי שבוע של נתק כמעט מוחלט. אני אובד עצות. כל פעם שהנושא עולה אני נכנס למגננה, כנ"ל לגביה. האם יש דרך להתמודד עם הבעיה? תודה רבה, גלעד.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תמיד יש דרך...

...והדרך שני מציע לך היא להניח לה. לא לחזר ולא לכבוש. תראה, הצורה שבה אני קורא את הודעתך היא כזו: הקשר לא ממש עובד. המעבר לגור יחד, במקום לקרב, רק הרחיק. היא למעשה עשתה אחורה פנה, וחזרה לבית הוריה, שזה בערך שקול לניתוק הקשר. רק מה? היא לא רוצה לקחת אחריות על החיתוך, וזורקת לך את הכדור, ש"תכבוש אותה". כאילו האחריות היא עליך ולא עליה. אני אומר: אם אתה באמת בן 26, לך הלאה, לאחת שתהנה מהאהבה שלך ולא תעשה לך תרגילי מנהיגות.

seeyou

New member
בקשר ל"מתפשר../images/Emo13.gif-אמר לוי אשכול:

אני מתפשר ומתפשר עד שאני משיג את מה שאני רוצה", במיקרה שלך לא ילך להבנתי,כול החיים אתה תתצרך "לקרקר" סביבה על מנת לתת לה הרגשה שהיא רוצה ואם זה לא באופי שלך לא תחזיק מעמד. אני בדעה,למרות שאתה מעונין בקשר לעזוב אותה-חפש בחורה שהיא תרצה אותך יותר ממה שאתה תרצה אותה
יוסי

gilad73

New member
תודה רבה לשניכם

חיזקתם לי את הבטחון, באמת. וכן אני באמת בן 26. למרות שזה מאוד קשה כי אנחנו באמת אוהבים, דברים פשוט לא כלכך מסתדרים...אנחנו כנראה ניתן לזה עוד צ'אנס אחרון בלי לחץ, אם ילך אז ילך ואם לא אז לא. תודה שוב!

restart2

New member
ד"ר פיל מק'גרו אמר

" אם גבר היה כל מה שאישה סבורה שהיא רוצה שיהיה, קרוב לוודאי שלא הייתה מחבבת אותו כלל." אירית שעל http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1659395

שילה1

New member
גלעד-אם אתה מרגיש מתפשר,הרי אינך שלם

עם עצמך.ואם כך-אתה צעיר,חפש לך מושא לאהבתך,שם תהייה שלם,תיתן ולקבל,בלי כל מיני דרמות.

האם יש דרך להתמודד עם הבעיה?

כן, למצוא מישהי פחות כוסית. נכון, זה פחות כייף, אבל, היי, חבר, לטווח הארוך - רק איכרות בולשוויקיות רחבות אגן וחרוצות עושות את העבודה... (ראה את הפוסט של החבר מלמעלה שהתחתן עם כוסית ועכשיו, אחרי 7 שנים ושני ילדים הוא משלם את המחיר)

niva99

New member
:- D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"רק איכרות בולשוויקיות רחבות אגן וחרוצות עושות את העבודה"... גדולללללל!

czar

New member
מהאינטואיציה שלי - שחרר

אתה צעיר, אין לחץ, בגיל הזה דברים צריכים לזרום חלק בהמון אהבה, למה להתחיל עקום?!

למעלה