משבר בזוגיות

sivani23

New member
משבר בזוגיות

אני נמצאת בזוגיות במשך קרוב לשנתיים עם בן זוגי.הוא קטן ממני ,עד כה דברנו על חתונה וילדים בלי בעיה והיו בינינו אותם ציפיות כעת נוכחתי לדעת שהוא מפחד מהתחייבות ובזמן הקרוב הוא לא מוכן בכלל. אני אוהבת אותו אבל לא מוכנה להיות ביחסים שאני לא יודעת מה יהיה . אני בדילמה מצד אחד אני רוצה להשאר בקשר ומצד שני לא מה לעשות?

chenby

New member
את בת 24

והוא צעיר ממך ואת רוצה לדעת שזה מוביל לחתונה וילדים.. מה לעשות? אם את רוצה בעל, תלכי על מישהו מבוגר יותר שרוצה את מה שאת רוצה.. מעטים הגברים בני 22-26 שמחפשים קשר לחתונה.. אם תמצאי אחד כזה, תתחתני אחלה.. רק תוודאי שאת באמת אוהבת אותו כדי שלא בעוד שנתיים תגידי - יצאתי עם מישהו שנה ואז התחתנו ואז גיליתי שהוא לא מה שאני מחפשת (גם זה קורה כי הרבה נשים חושבות רק על החתונה ולא על התאמה) בקיצור מה שאני באה לשאול אותך - מה את רוצה זוגיות בריאה ואוהבת? או זוגיות שתהיה לא משנה העיקר שתוביל לחתונה?

chenby

New member
האם זו באמת דילמה?

או סתם צורך לענות על הצרכים של החברה? כי אם כבר בגיל 24 היא לחוצת חתונה.. מה יהיה אם חלילה היא תהיה בת 27 ועדיין רווקה? סחורה פגומה? עדיף להיות גרושה מרווקה נכון?

אייבורי

New member
עבד עליך

עד היום הוא סיפר לך את מה שרצית לשמוע כנראה היה לו נוח. אבל יש שלב שצריך לשלם את המחיר, במצב הזה אין ברירה אלא לחשוף את הבלוף. האיש צעיר בימים, אין לו שום כוונות אמיתיות להתחתן איתך. הרצון שלך במחוייבות הוא בהיר ונהיר, אף אדם לא רוצה אי ודאות כולנו רוצים לדעת שהסרט יהיה איכותי ארוך ועם סוף טוב. [רצוי חתונה, משפחה 2 ורבע ילדים וחצי חתול] הגיע הזמן שתעשי החלטה, האם את איתו בגלל שטוב לך בקשר או שאת חייבת להגיע למטרה הנכספת, חתונה.

שילה1

New member
כתבת "קטן ממני"-הסברת הכל!

מבחינתי-הבנתי שהוא קטן עלייך ולא רק בגיל,אלא בדברים נוספים הכוללים גישות לנושאים בחיים,כול הקמת משפחה,אחריות וכדומה. ואת צודקת-כנראה שש ניכם כרגע לא באותו מקום. את מצפה לנישואין?חכי בסבלנות,ולא בטוח שבסופו תגיעי לכך. על כן-עשי את שקולייך. גם אני סבורה כי את עוד צעירה,ומה הלחץ?

seeyou

New member
" נוכחתי לדעת שהוא מפחד מהתחייבות"../images/Emo152.gif

זה "פגם ביולוגי אצל רוב הגברים
בגיל 20 היה לי חבר,שנינו יצאנו עם 2 מורות בנות 30
אחרי שנה הם התחתנו(למרות שההורים שלו החרימו אותו ואפילו לא באו לחתונה) ושמעתי שיש להם 3 ילדים... מצד אחד יש נורמה חברתית שהאישה אמורה להיות יותר צעירה מהגבר אבל בשטח זה לא מבטיח זוגיות טובה לדעתי,ההיפך זה נכון-אישה יותר "בוגרת" יכולה לתפקד יותר טוב בנשואים. אם הבחור לא עומד בציפיות שלך ולך זה חשוב הסטטוס אז יש לך ברירה-לחפש חתן(משימה לא קלה-בימינו לא ממהרים להתחתן
) בהצלחה יוסי

למעלה