משבר בזוגיות -יעוץ

kobiapp

New member
משבר בזוגיות -יעוץ

אנו נשואים כ 30 שנה , לנו 3 ילדים בוגרים כולם סטודנטים,היחסים הפכו ללא יכולת לתקשר , והוחמרו ביתר שאת לאחר פיטורי ממקום העבודה,כרגע אני גמלאי ,אני מבקש מזוגתי לקבל יעוץ זוגי מגורם מקצועי, ואי מסרבת בתוקף,היא מגיבה בהתפרציות על כל עניין ,אם זה מפעולתי או כשלון שלה שאי עצמה יזמה. איך ניתן לשכנע שזוגתי תשנה את דעתה לקבלת יעוץ זוגי, המלצתך לדרך טיפול אחר.

seeyou

New member
להגיד לך את האמת?

מצבה הרבה יותר טוב משלך... עם ה"פיצויים",שתקבל בגרושים(מחצית מרכוש המשותף כולל חצי מהפנסיה שלך...היא תתחיל לעשות חיים ,לפרוח. אתה בבעיה RMHBH,... אתה לבד לא הילדים ולא היועץ מקצועי לא יוכלו לעזור. SORRY

לא רק היא צריכה ..

לאחר פיטורין, כשיושבים זמן מה בבית, ישנם משברים אישיים. אתה והיא צריכים לעבוד על זה במקביל. נסה למצא לך גם עיסוקים, תתחיל לעסוק בתחביבים שלך, נסה אתה לשנות דרך לפני שאתם פונים ליעוץ, והכי חשוב להבין מה מפריע לה, לפני שאתה משנה אותה..

SIRI41

New member
אני תמיד חושבת שלפעמים

צריך שצד אחד יתכופף מעט, ולמה אני מתכוונת? כבר כתבתי זאת יותר מפעם אבל מה לעשות שזה מחייב ואכתוב שוב. אני אמא לשני ילדים, שניהם בגיל ההתבגרות ולפני שאני עצמי מתפגרת אמרתילהם שנלך לייעוץ משפחתי, [אני גרושה] הם סירבו, כל אחד אמר שהוא מושלם ואין לו בעיה, אז באתי אליהם בהפוכה, אמרתי להם כי אני רוצה שהפסיכולוגית תסביר לי איך לבוא אליהם, ובאיזו גישה כי יתכן שמשהו בגישה שלי שגוי, הם שמעו את זה והתלהבו, כאילו שאמא מודה בטעויות שלה, אבל כמובן שהלכו לשם, הלך הדברים היה אחרת וכל צד ראה את חסרונותיו ויתרונותיו, כדאי שתבוא בגישה הזו.

מלכוד 42

New member
אתנ יכול גם ללכת לבד....

לפני היעוץ הזוגי, אני מציע שתלך ליעוץ לבד. אולי תגלה שם כמה דברים על עצמך, ואולי... תמצא שם את הדרך שתסלול בפניך כיצדלהביא גם את אשתך ליעוץ. בהצלחה

קובי,

מציעה לך ללכת לייעוץ לבד עבור עצמך. ייתכן שתראה דברים באופן שונה. אחרי 30 שנות נישואין, אתה חש בכל מיני דברים שמפריעים לך. רק אתה תרוויח מהטיפול. וכנראה תצא מרווח בגדול! אחר כך תוכל לדעת בדיוק מה אתה עושה הלאה עם חייך. בהצלחה לך.

למעלה