משבר בהנקה

youlee

New member
משבר בהנקה

ביתי בת חודשיים, עד היום הנקתי כמעט מלא למעט תוסף בסופ"ש. בשבוע האחרוןבשעות הערב המאוחרות אני רואה שבכל פעם שאני מקרבת את ביתי לפיטמה היא ממש צורחת ודוחה אותה. מופעל עלי לחץ מכל הכיוונים (בעלי, אימו ועוד ועוד) לתת תחליפים. אני במאמצי על משתדלת שלא אבל חסרת אונים. מה עושים? 2. בשבוע האחרון ביתי מאוד לא רגועה ומתנהגת שונה מהרגיל- ייתכן וקשור לכך שאיננה אוכלת מספיק ומאידך גם לא רוצה ציצי (אין לה שום בעיה לקחת בקבוק עם תחליף (קצת כואב לי לשאוב ממשאבה חשמלית ולכן כמעט ואינני שואבת). אסתר אשמח לקבל תגובה במהירות האפשרית.

Questions:

before I answer, I need more information: 1. What was her birth weight? 2. what was her wieght when you left the hospital? 3. What is her weight now? 4. why are you giving artificial milk ?​

דיאנה1

New member
תרגום: שאלות:

לפני שאני עונה אני צריכה עוד מידע: 1. מה היה משקל הלידה שלה? 2. מה היה משקלה בשחרור מבית החולים? 3. מה משקלה עכשיו? 4. האם את נותנת לה תמ"ל?

youlee

New member
משבר בהנקה

שלום אסתר, 1. משקל הלידה היה 3,150 2. בשחרור מבי"ח היה משקלה 3 ק"ג. 3. לאחר חודש שקלה 4.5 ק"ג. ביום ב הקרוב אני אמורה לשלקול אותה שוב בטיפת חלב ואז אדע את משקלה הנוכחי. 4. אני נותנת תמ"ל לא באופן רצוף ובערך פעמים- שלוש בשבוע. בשבוע האחרון יותר מפני שיש לי תחושה ששלי (ביתי) רעבה ולא מסתפקת רק בהנקה (אני במצב של ציצי "סחוט" והיא עוד רוצה לינוק וכאילו מחטטת בציצי ומתוסכלת מזה שלא מוצאת את מבוקשה). מה שמשגע אותי זה הלחץ של כל הסביבה ובעיקר בעלי להתחיל לתת לה בקבוק בתדירות גבוהה כי כנראה היא לא מצליחה להיות שבעה רק מהנקה. אני מתעקשת להמשיך להניק אבל ביננו גם לי קצת נשבר והעיקר זה כמובן ששלי תאכל כמו שצריך אשמח לשמוע ממך שוב בקרוב

niritcat

New member
אם את כבר כאן,

את יכולה גם לקפוץ אלינו לפורום "הנקה" לתמיכה. יש שם עשרות אמהות מניקות שישמחו לתת לך יד תומכת.

למעלה