משבר בגלזגו!

משבר בגלזגו!

HSBC לא מוכנים לפתוח לי אפילו חשבון פספורט. הם גם לא מכירים בבנק שלי בישראל. טוב כנראה מה שנותר זה לבקש טובה מחברים של חברים שאהיה רשומה על אחד החשבונות, אבל גם זה לוקח זמן...(זוהי הודעה לצורך הוצאת תסכולים, מותר?)

baleful

New member
אל יאוש

גם לי זה קרה עם סניף אחד שלהם שסרב, אבל אז הלכתי לסניף אחר והם הסכימו לפתוח לי חשבון. וחוץ מזה, בנתיים עברתי ללוידס, שנותנים לי הרבה יותר ונחמדים יותר, אז למה לא לנסות אצלם?

אני אנסה חשבון אינטרנט

בטח גם עם זה יהיו בעיות אז אני אתחיל לעבור בין הבנקים

לא ברור

משום מה בלויד פה לא יודעים שיש להם חשבון פספורט. ויש פה סניף אחד של HSBC. ובאופן לא מפתיע עדיין אין אישור לחשבון הבנק האינטרנטי. נראה לי שאני אוכלת אותה.

בקר12

New member
הצעה

תנסי לתת להם הפרטים של סניף HSBC בארץ וגם להתקשר לסניף זה בעצמך - אולי הם ייעזרו בתהליך אימות הבנק שלך בארץ. HSBC תמיד מתיימרים להיות הבנקאים הבינלאומיים של העולם וכדאי להתעקש.

Karenovadia

New member
Try Halifax..

i dont know if they have in Glasgo, but they are very easy to open new accounts, if im not wrong you can even do it online.. but if you still want HSBC i can give you an email of a lovely manager in HSBC in Belfast, not that it metter, i think all the same, and i used to work with her all the time and maybe she can help you, ussualy she arrange all paper work and just letting your branch know you are coming to sign the papers..

lironme

New member
about halifax

they became harder as well. I opened the account online, but after a few days they sent me a letter to come to the local branch with all sorts of proofs (ID, address, etc)

יעלי9

New member
יש לך אישור כלשהו? מעביד/לימודים

אני מסתובבת סביב הזנב של עצמי בסניפי גלזגו השונים כבר שבוע. זה באמת לא תהליך פשוט בלשון המעטה. טרם נרשמה הצלחה. בלויד אין להם חשבון פספורט - לא הציעו לי בכל אופן.

לא אין לי כלום

וגם החבר של החברה לא הסכים לעשות לי את הטובה ולהוסיף את השם שלי לחשבונות שלו

למעלה