משבר בגדים

בטא 422

New member
משבר בגדים

רציתי לשתך את ההריוניות הטריות ולשמוע חויות שלכן. 1. בשבת שעברה הרגשתי שאני חייבת לעשות מעשה כי החזה מתפוצץ בחזיות וזה לוחץ לי על בית החזה והלכתי לקנות חזיה. חזיה אחת לקחתי במקום (וכמובן שגדלתי במידה אחת) ואת השניה לא היה בצבע שרציתי אז הזמנתי. ביום חמישי התקשרו להודיע שזה הגיע וליתר בטחון מדדתי שוב את החזיה. לא תאמינו, היא היתה קטנה!!!! אני והמוכרת היינו פשוט בשוק. בשבוע עליתי במידה נוספת... מכיוון ומלכתחילה החזה שלי לא קטן במיוחד אני תוהה לאן עוד נגיע
2. היות והחזה גדל והרגשתי שקצת התמלאתי, גם החולצות קטנו. כבר התביישתי ללכת לעבודה עם אותן 2 חולצות. אז שתדעו שבמנגו יש סוף עונה (בטח כמו עוד חנויות רבות אחרות) ומצאתי אחלה חולצות שהן גם יפות וגם בגזרות לא צמודות במיוחד (בהתחשב שזו הפעם הראשונה שנכנסתי לשם) ממליצה
סופ"ש נעים לכולן

אור 777

New member
למה משבר? קפצי לOUTLET בהרצליה יש לך שם

עודפים של: -מתאים לי FOR 2 - רמי לי עודפים - אפרודיטה: למקרה הצורך:חזיות תחתונים פיג'מות ועוד..... להיפך תהני מההריון זו תקופה נהדרת.

כתומה30

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifרעיונות לבגד ים?../images/Emo179.gif../images/Emo181.gif../images/Emo41.gif

טוב זה רשמי, רק 11 פלוס אבל הבגד ים משנה שעברה לא עולה עלי, למרות שעליתי רק קילו, פשוט יש כבר איזו בטן (לא יאומן, לקח לי כמה ימים להאמין שאני לא מדמיינת את זה
) והציצי לא מה שהיה "פעם" (וגם זה אנדרסטייטמנט...). אני מתכוונת לקנות השבוע כי אנחנו שורצים בבריכה ובים וזה ממש חסר לי. יש לי חזה גדול (D כשאני לא בהריון ולא מניקה, תעשו את החישוב...) ואני רוצה משהו בסיגנון של שני חלקים עם המשך של בד מהחזייה שיכסה את הבטן (לא מספיק יפה בשביל ביקיני רגיל
) וכמובן צריכה חזייה עם ברזלים או איזשהו סידור לתמיכה נאותה, אני רודפת אחרי בת שנתיים וחצי ולא יכולה שהכל יעוף לכל הכיוונים
ואם אפשר - אפשרות לקנות חזייה ותחתון בנפרד כי אין אצלי קשר בין השניים... איפה מוצאים? האם מישהי הייתה בוומן אונלי העונה ויודעת אם יש שם משהו מתאים? (ולאילו מחירים להתכונן?
) תודות

chuchu78

New member
הפתרון שלי.....

טוב , אני כבר לא בשבוע 11 אלא 31, ושום חלק עליון כבר ל א עולה עלי (מדדתי בחנויות עד מידה 46 והתיאשתי. ללא הריון אני מידה 40 בקושי). אז הפתרון שלי: חלק תחתון ביקיני נמוך (נשאר לי מההריון הקודם), למעלה - גופיית סטרפלס (קניתי בגולף ובזרה). בעלות של 60 - 80 שקלים. ומתחת - חזיית סטרפלס די פשוטה. לא יודעת מה איתך,אבל כשאני הולכת לים עם הבכור אני לא ממש נכנסת למים לשחות, אז זה בהחלט מספיק. הסטרפלס מכסה את הבטן ונותן פתרון הולם לציצי הענק שגידלתי. בהריון הקודם הייתי בקיץ בחודשים 4-6, קצת יותר קטנה, וקניתי שני חלקים נפרדים של בגד ים בחנות של פלפל עודפים נדמה לי. בכמה עשרות שקלים לכל פריט. היום החזיה ההיא בקושי מכסה את הפטמה..... אה, ועוד דבר. אם את מחפשת טנקיני - חלק עליון עם בד שמכסה את הבטן - ראיתי ב H&O ובמשביר. אבל המחירים חבל"ז - רק החלק העליון עולה בסביבות 200-300 ש"ח. בהצלחה בחיפושים.

nushkaa

New member
קניתי באאוטלט הרצליה ב-FOR2

בגד ים טנקיני מקסים ב-150 ש"ח!!!!! (במקום 350 ש"ח). אני לא בטוחה שנשאר להם, כדאי שתתקשרי לברר.

nushkaa

New member
טיפ לחזיה - המלצה חמה!!! ../images/Emo45.gif

קניתי באינטימה גוזיות שממש תופסות טוב את החזה (וכותבת לך פה אחת שלעולם לא חשבה שתוכל לוותר על הברזלים של החזיה...). הן עשויות מבד ממש נעים ואלסטי ובכלל לא יקרות - 39 ש"ח והשבוע קניתי עוד שתיים והיה עליהן 20% הנחה. לדעתי הם יכולות להתאים אח"כ גם להנקה מאחר והן מאפשרות שליפה מאוד מהירה של השד. תעשי חיפוש עם השם שלי ותראי תמונה שלי עם אחת מהן....

chuchu78

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה

אני מתחילת ההריון הזה עם גוזיות (של דלתא דווקא). אחלה דבר. יש לי איזה 4 כאלה (עד 40 ש"ח כל אחת) ועושות יופי של עבודה. (אני כבר חוששת לבדוק איזה מידת חזיה אני, מה שבטוח -חזיית הנקה מההריון הקודם לוחצת לי בטירוף......נראה לי שגם להנקה אני אמשיך עם הגוזיות)

yoyo10

New member
גוזיה זה טוב ויפה אבל בחזה מידה F

זה כמו כוסות רוח למת

ettt

New member
גם ב-B

סורי- זה תלוי במבנה- אני B75 ועכשיו אולי קצת יותר. יש לי גוזיה אהובה עוד מלפני ההריון שקניתי בגולף. עד ההריון היא היתה אחלה אבל עכשיו אני מרגישה שהכל בורח...

טאקית24

New member
אני גם עברתי לגוזיות של דלתא. .

החיים בהחלט נראים אחרת.. קניתי מידה XL, אני מידה D90 , ולמרות האיומים של אמא שלי שהחזה שלי יפול , ממש לא אכפת לי, עם חזיה רגילה אני ממש לא נושמת, גם כשהיא לא הכי לוחצת בהיקף , ויושבת בדיוק, אבל אחרי חצי שעה בעבודה אני מרגישה שאני ממש נחנקת. ומאז שעברתי לגוזיות הן דווקא תופסות מצוין את החזה והוא עומד יפה איתן, והן גם לא יקרות.. והולכת לקנות לי עוד אחת או שתיים כאלה. יש לי גם חזיה של טריומף שקניתי לפני שנה בערך בלי ברזלים מבד מיקרופייבר שגם היא התגלתה כשימושית מאוד. לגבי בגד ים - יש לי בגד ים של גדעון אוברזון שקניתי לפני שנה בערך שלם (קניתי בחנות העודפים בים המלח ב100 ש"ח עם פראו תואם ב20 ש"ח) והוא יושב גם עכשיו סבבה לגמרי.. ובגלל שהוא שלם אז הוא מסתיר לגמרי את הסימני מתיחה המזעזעים בבטן ויושב מעולה על הגוף וגם תופס אחלה את הציצים..נראה לי שאני יכולה לשכוח מהביקיני שלי עם הבטן הזו.. מצ"ב תמונה משבוע 15..

admuraa

New member
מה זה גוזיה סליחה על הבורות

האם יש לך דגם צפציפי אני ממש לא טובה בלקנות חזיות

גוזיה = הכלאה בין גופיה לחזיה

זאת גוזיה. כמו חזיית ספורט כזה. אין קאפ, יש בד אלסטי שנמתח על החזה (כמו בגופיה רק בשתי שכבות) וגומי מתחת לחזה שעוזר להחזיק אותו). הרצועות מתכווננות בד"כ, כמו בחזיה רגילה. אין לזה כ"כ דגמים, ובתכל'ס זה לא ממש משנה - תבקשי גוזיה בכל חנות הלבשה תחתונה וכולן יהיו פחות או יותר אותו הדבר. ההבדלים העיקריים זה איך הרצועות הולכות מאחורה (יכול להיות באיקס, יכול להיות בין השכמות וכו') וסתם המראה הכללי. מאוד מאוד נוח לטעמי.

בשביל 40 שקל מה אכפת לך לנסות?

המידה שלי B ולי מאוד נוח. מצד שני כתבה כאן מישהי מעלי שגם היא B ולה דווקא לא נוח. זה עניין של הרגשה והרגל. אני לא יכולה ללכת בלי חזיה בכלל, ויש לי חברה עם D ענק שבקיץ הולכת בלי כלום ולא מפריע לה. תקני אחת, תנסי, מקסימום תתרמי אותה לנזקקים...

שאלה בקשר לגוזיה

הגוזיה נראית לי ממש נוחה (לפי התמונה) אבל זה לא מבליט את הפטמות? יש לי חזיות ספורט ואני מתה עליהן אבל זה ממש מבליט את הפטמות... (החזיות שי מרופדות טיפה כך שאיתן לא רואים את הפטמות)

טאקית24

New member
לגבי הגוזיה והפטמות..

הפטמות שלי גדלו קצת בגלל ההריון ועם הגוזיה הן ממש בולטות.. אבל בינינו.. אני נושמת איתה ויכולה להיות איתה כל היום מבלי להרגיש חנוקה ולחוצה, אז פחות אכפת לי.. נכון שחזיות רגילות מטשטשות את הפטמות. למרות שחברה אמרה לי שיש מדבקות לפטמות ואני שוקלת לקנות אותן הבנתי שזה מטשטש לגמרי את הפטמה.

מבליט אותן?

מה זאת אומרת מבליט? אולי לא מטשטש מספיק את מתכוונת? בכל מקרה אני לא נתקלתי בבעיה כזאת. דווקא בחזיות עם תחרה וכאלה בעלי טוען לפעמים שרואים יותר מדי הילה ופטמה אפילו דרך החולצה. בגוזיות שלי יש שתי שכבות של בד וזאת כותנה עבה למדי, בלי תחרות וכדומה כך שלטעמי זה מסתיר ועוד איך.

טאקית24

New member
לא בדיוק מבליט אבל לא מטשטש

ליתר דיוק... שלי היא משכבה אחת.. אבל לא אכפת לי יותר מדי.. העיקר שנוח לי ושכולם יקפצו...:)

למעלה