משבר אמון

ו ר ד פ

New member
משבר אמון

שלום אני מסתובבת בפורום בתור צופה פאסיבית , וכעת מרגישה שאני רוצה לשתף אתכם במה שעובר עלי ולקבל (אם אפשר) נקודת מבט שונה משלי , כדי שאולי הדברים יראו אחרת. אני נשואה 17 שנים . עד לאחרונה היחסים היו נפלאים . היה אמון מלא בינינו שהתבטא בין היתר בנתינת מרחב פעולה לכל אחד. לכל אחד יש תחביבים משלו לכל אחד יש חברים שאיתם לעיתים הוא מבלה לבד. כמובן שגם בילינו יחדיו וגם עם הילדים. בעלי בתוקף עבודתו נוסע לעיתים תכופות לחו"ל ולי הדבר מעולם לא הפריע. ידעתי שזה גורם לו להיות מאושר בעבודתו (הוא שונא עבודה מונוטונית) ולכן הוא גם היה מאושר בבית. הנסיעות הן בדרך כלל קצרות כך שהדבר לא הפריע לשגרת החיים שלי ושל הילדים. לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש מעין ריחוק. בתחילה לא ייחסתי לכך כל חשיבות שהרי לכל זוג נשוי יש עליות ומורדות. אך לריחוק התווספו עוד מספר דברים (שעל פי עיתוני הנשים מהווים סימן לבגידה) - שינוי בסגנון לבוש ויציאות למועדוני ריקודים עם חברים. לפני כשלושה חודשים תפסתי אותו (במקרה) כותב בפורום של סטוצים , תחת כותרת של "נשוי ומחפש". זה היה שבר גדול בשבילי. עד עכשיו חשבתי שאני מספקת אותו ופתאום.. הוא זקוק לריגושים אחרים. אמרתי לו שלא מפריע לי שיציץ בפורום כאלה , אך אני מבקשת ממנו לא לכתוב שם , כי זה פשוט מפריע לי. הא הבטיח שכל יעשה .אך אני פשוט לא מאמינה לו וכל הזמן נכנסת לפורומים של סטוצים ומחפשת אותו. אני בטוחה שהוא ממשיך לכתוב שם (ומי יודע מה עוד) . אני כל הזמן גולשת באינטרנט ומנסה לעלות עליו.אני בטוחה שהוא ממשיך לכתוב תחת כינוי אחר . גם אחרי שאמרתי לו את מה שאני חושבת הוא ביטל את דברי ואמר שאני פשוט מדמיינת וחבל להרוס זוגיות נפלאה כמו שיש לנו . החשדנות הזאת פשוט הורגת אותי מבפנים. אני פשוט מתמוטטת רגשית. יש לי שתי שאלות: 1)אם הוא באמת כותב בפורומים של סטוצים - מה זה אומר עליו? עלי? 2)אם אני סתם חושדת - האם אני מכניסה סוס טרוייאני אלי הביתה. בקיצור איך ממשיכים הלאה...בהנחה שרוצים להמשיך כיוון שקיימת אהבה , אך האמון נשבר. אולי שכחתי לציין אך בהתחלה ששאלתי אותו אם הוא כותב בפורומים כאלה , הוא השיב בשלילה נחרצת. כך שהוא כבר שקר לי בעבר על כך (הוא טוען להגנתו שידע את תגובתי ולכן לא רצה לפגוע בי).

seeyou

New member
האמון בו נשבר!../images/Emo140.gif

את לא סתם חושדת את צודקת אין עשן בלי אש... וכאשר מתחיל לחפש במוקדם או במאוחר ימצא.... לרוב,גברים אחרי 35+ מרגישים תורך משינויים-בחיי המשפחה, המין ,במקום עבודה... אצל גברים ,חיי המין מגוון-לא רק בבית עם אישתו ,גם על ידי כיבושים חדשים מחזקים לו את האגו האישי. השאלה הגדולה מה בהמשך? זה לא עסק לרגל אחריו,את רק מקלקלת את החיים שלך ישנם הרבה סימנים בהתנהגות גבר אשר בוגד-כמו גם אצל נשים... כאשר תרגישי ירידה בתשוקה שלו ביחסים שלכם,אז זה סיפור אחר. keep smiling תתנהגי כאישה לא רק כאישתו....תמונה שווה 1000 מילים!

ו ר ד פ

New member
משבר אמון

הדבר הכי מצחיק בכל הסיפור הזה שדווקא בנושא הסקס הכל נעשה מצויין.יותר פעמים והרבה הרבה יותר טוב. האם הוא שאב מידע מפורמים של סקס או שהוא "למד" את זה מהמאהבת אין לי כל מושג. בכל מקרה אין כל ירידה בתשוקה , נהפוך הוא הסקס מעולם לא היה טוב יותר

seeyou

New member
../images/Emo24.gif-אם זה המצב-אין לך ממה לחשוש

תהני מהחיים כול עוד ניתן אין ביטוח צד שלישי בתאונות אישיות בינו לבינה? מאיפה הוא שאב את הידע לסקס טוב? מה זה חשוב? אוניברסיטה פתוחה-או לטויה.... יוסי

adam33

New member
חד וחלק..

אוליטמטום. ובלי להתפשר! אל תחפשי ואל תנסי להכאיב לעצמך..התשובה היא כן!!! וכעת תציבי את הבעיה על השולחן אם באמת הוא היה רוצה להפרד הוא היה אומר זאת בפירוש וזה ההבדל בין שודד לגנב שודד הוא לאור היום ולא מפחד ולכן העונש הוא יותר חמור בעוד שגנב עושה זאת בלילה ואינו רוצה להתפס ולכן דברי איתו שיחה קשה ואל תכניסי שאת ראית כאן וראית שם כי הוא יכחיש תגידי לו שאת לא צריכה הוכחות ושיחליט מה חשוב לו בחיים וגם שאם הוא חושב שיש דברים שצריך לשים על שולחן את מוכנה לשמוע וגם לתקן שיקום נעשה ביחד ולא רק האחד נותן.. ותפסיקי להיות בחרדה ולשאור את השאלות שבעצם את יודעת את התשובה בהן.. קדימה לעבודה!!!

לצערי גם אני מכירה את זה

בעלי היה גולש שעות באתרי סקס. חשבתי שזה מסתכם בכך שהוא צופה בחומר פונוגרפי, אבל לא כך היה. יום אחד עליתי על התכתבות מאוד אינטימית שלו עם בחורה אחרת. הוא הכחיש שיש לו קשר איתה מחוץ למחשב, אך מספרי הטלפון המצויים בזיכרון של הנייד שלו הסגירו אותו. ארבעה !!! מספרי טלפון שונים של אותה הבחורה. אז הוא טען שהם רק שוחחו מידי פעם בטלפון. ניסינו להתגבר על המשבר, אבל אני מעולם לא הצלחתי להשיב את האמון שהיה לי בו קודם לכן. וכנראה שבצדק. לפני שלושה חודשים הוא עזב אותי בהריון מתקדם, עם שני ילדים קטנים, ועבר לזרועות אישה שהכיר כנראה באינטרנט. בקיצור, אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך. תחשבי לבד.

למעלה