מה הביא אותך לחטט לו בדברים?
תביני,
הנתון של 5 שנים - אוקיי, בסדר, מבחינתך הרצון לתאר קשר בעל פסים רציניים - מובן בהחלט.
רק שמהנתון הזה עשית דילוג ענק בין ה"קשר הרציני שיש לי" לעובדה שאת מסתכלת לו בהודעות בפייסבוק (וואטסאפ או כל מקום אישי אחר).
למה את מסתכלת? - זו הבעיה, ולא עצם העובדה שגילית מה שחיפשת (הקראש שלו על מישהי אחרת). למה את מגיעה למקומות האלה איתו?
מלבד זו, יש לו שיחות אינטימיות עם ידידות ? אהמ... (ולא הייתי מוסיפה על זה יותר מזה).
כשיש ספק אין ספק. לא היו כאן מילים בעלמא וזו לא מסקנה מהרהורי לבך אלא עם עובדות בשטח שמותירות אותך כמו האישה שחשדה בבעלה כשביזבזה כל המאמצים כדי אך לגלות שהוא בוגד, ונותרה ללא יכולת ראיה הלאה מעבר לממצאים.
את נמצאת בתפר לדעתי.
מה את צריכה לעשות? את כבר יודעת שהוא מנהל שיחות בפייסבוק עם אותה ידידה, תמשיכי לשתוק ותראי לאן זה מתפתח.
הרי אם תתעמתי איתו הוא לא יאמר לך את האמת ואף יכחיש ויגיד לך שאת מדמיינת והיסטרית, לא רק זאת אלא לא תקבלי את התוצאות המקוות, שהן ההוכחה לנאמנות שלו אלייך ובטח לקשר ביניכם. אז כרגע - שתקי וחכי!
מצד שני, להלחם על המקום שלך אחרי 5 שנים נשמע אבסורד, כל שכן תוך כדי בגידה מתהווה, באם בכלל מקיימת.
אם תראי שזה מתפתח למקומות שהורסים את הקשר או שהוא בוחר למעול באמונך - נתקי אך ורק באותו רגע ההוכחה את הקשר.
דרך החשיבה והפעולה שלך היום מעידים על רצון שלך לשלוט בו ובמערכת היחסים. תעבדי על זה בך ונטרלי את התכונה הזו, תאמיני לי שהחיים שלך ייראו אחר כך דבש. למה? כי כל אחד לוקח אחריות על הבחירות שלו וכל עוד את מעריכה את עצמך, את לא צריכה לשכנע אף אחד לחיות איתך. וגם אם הקשר נגמר אחרי 5 שנים, זה בסדר, היו לך 5 שנים יפות, היה ניסיון, יגיע ראוי יותר או עניינים טובים יותר להתעסק בהם מאשר בלאשש ספק בבגידה כן או לא.
אז נכון שזה כואב אבל הבלאגן והתוצאות ההפוכות שתקבלי באם תמשיכי בקו הזה, יכאיבו לך שבעתיים.
קחי נשימה ותהי חזקה ! שחררי את זה ממך ותהי עם יד על הדופק לגבי איך דברים עומדים.
תביני עם הזמן איפה הוא ממקם אותך בחייו, בלי דרמות ובלי דיבורים מיותרים, תצמדי לעובדות ואז קבלי החלטה, קראש או לא קראש.
והרי בינינו, הקראש הזה זה רק סימפטום ולא הבעיה.