משבר אישי

מתכננים

New member
משבר אישי

אני בעלת תואר ראשון בחינוך מיוחד, ובעיצומו של תואר שני בבריאות נפש קהילית, אך עדיין אין לי מושג מה אני רוצה לעשות עם עצמי...... אני מרגישה כי אף אחד מהתארים לא מספק לי "עבודה בידיים". אני חושבת לפנות להסבה מקצועית וללכת וללמוד לימודי תעודה, אולי בתחום המחשבים? האמת שאין לי ממש שאלה, מחפשת קצת הכוונה, ויעוץ. המון תודה!

mosdan

New member
לי יש שאלות

שלום לך לא ברור לי מה כוונתך בביטוי "עבודה בידיים" - האם הכוונה שאת לא רואה מה את יכולה לעשות עם התארים שלמדת? האם הכוונה שבתפיסה שלך לעבוד בחינוך מיוחד או בבריאות נפש או במשהו דומה זו לא עבודה שתהיה מכניסה כסף? האם את מרגישה בבטן שזה לא מה שייתן לך סיפוק והנאה? משהו אחר? כל שאלה מובילה לדרך אחרת.... לפני שאת הולכת לעשות הסבה מקצועית אני מציעה לך להבין איפה את עומדת, ולהחליט על הסבה מקצועית מהסיבות הנכונות עבורך! שאלות נוספות שיכולות להתחיל ולכוון אותך - מדוע החלטת ללכת ללמוד חינוך מיוחד? מדוע החלטת להמשיך לתואר שני? נסי לראות מה גורם לך לסיפוק? נסי להסתכל סביבך ולראות עיסוקים של אנשים אחרים, איזה מהעיסוקים נראה לך שהעיסוק בו יגרום לך סיפוק, יסב לך הנאה, ללא קשר ליכולת שלך לבצע אותו כרגע, או ליכולת שלך להשתכר ממנו.... תמצאי איפה נמצא הלב שלך, כי איפה שהוא נמצא זה המקום שבו תהיה הכי טובה, תהיה לך את המוטיבציה לעשייה, ובטח שתוכל גם להשתכר ממנו. בהצלחה וחג שמח אריאלה מוזדן

מתכננים

New member
הרבה חומר למחשבה!

אני ללא ספק, דשה בשאלות אלו ורבות נוספות בתקופה האחרונה, אך עדיין לא מצליחה למקד את עצמי לכיוון מסויים. תודה על ההתייחסות, חג שמח!

למעלה