משברים

ליאת צ1

New member
משברים

היי יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו מכיר מטפל/ת זוגי טוב באזור השפלה? אשמח לקבל פרטים. 2. איך יודעים שנגמר ואין יותר למה להשאר....זה בכלל לא פשוט!

שתי תשובות ושאלה אחת ../images/Emo22.gif

1. לא מכיר מטפל/ת זוגית באזור השפלה ובכלל
2. לדעתי המקרים שבהם ניתן לדעת באופן חד משמעי שזה ניגמר הם בודדים. לא יודע אם נערכה סטטיסטיקה בנושא אבל מעניין אותי אם עצם ההליכה לטיפול הזוגי מבשרת שהסוף מתקרב ? ואולי אחוזי ההצלחה של המטפלים גבוהים והם מצליחים במרבית המקרים לשפר את הזוגיות...

ליאת צ1

New member
טיפול זוגי כן או לא

אני רוצה להאמין שאפשר לתקן ולהציל למרות שבתוך תוכי אני מרגישה שדי! אני מאוד מפחדת יש לנו 2 ילדים וזה ממש לא פשוט ובכלל אני לא טיפוס שמוותר ומרים ידים ! יש לי דוגמאות לכאן ולכאן לגבי טיפול זוגי: אחותי שהיום גרושה ועברה טיפול (שלא הצליח) וחברים ועד היום (שנה +) נמצאים בטיפול יום מוזר שכזה!

seeyou

New member
"אני רוצה להאמין שאפשר לתקן ולהציל"../images/Emo45.gif

זה בתנאי שגם הוא רוצה באותה מידה מה שמתיל ספק בהצלחה זה ההמשך למשפט שבכותרת...."למרות שבתוך תוכי אני מרגישה שדי!" היה בפורום מקרה דומה האישה רצתה להרגיש טוב שניסתה הכול ליפני הגרושים בסופו של דבר הטיפול הזוגי מאפשרת לכם להתפשר העבודה השחורה נופלת על הכתפיים שלכם אם אתם לא השכלתם להבין אחד את השני- וכול אחד ממשיך לעמוד על שלו- מה יש לצפות מגורם זר? יוסי

עונה

1. לא. אני חושבת שאנחנו המטפלים הכי טובים של עצמנו. 2. מרגישים חביבתי, מרגישים כשזה ניגמר. ועוד איך מרגישים.

ליאת צ1

New member
הסוף?

את מדברת מניסיון? אני מרגישה כבר זמן מה אבל מפחדת להודות בזה....

ברור שמנסיון

בנישואיי הראשונים הרגשתי שזהו זה, גם לקח לי זמן להודות
ותאמיני לי גם הוא הרגיש... בעקבות השינוי שחל בי כמובן. קשה להודות מפני שאת צריכה להודות בכישלון.. וזה לא פשוט.

פשוש34

New member
טיפול זוגי כמקסם שוא

הי! מנסיוני, לאחר טיפול זוגי לא קצר - אל תבני על זה. אתן לך תרחיש אפשרי, ולאחריו החליטי בעצמך: אתם בטיפול- חצי שנה עוברת, את מפתחת ציפיות ויש רצון כן מהצד השני להשתדל. האוירה נעימה וכו' וכו' והנה כבר יש לך ילד נוסף. כיוון שאנשים לא משתנים, את מוצאת את עצמך כאן בעוד שנתיים, כותבת את אותו הטקסט את מעדכנת שיש לך 3 ילדים וחבל נורא לפרק עם שלושה ילדים. צר לי על הניסוח הבוטה, אך טיפול זוגי עלול להתברר כטמינת הראש בחול. בהצלחה!

rc11

New member
שלחתי לך מסר

אני חושבת שכשיש ילדים, במיוחד קטנים כמו שלך, כדאי לעשות הכל לפני שמפרקים. אני עברתי טיפול שהצליח. מכירה עוד זוג שעבר טיפול בהצלחה. העניין הוא ששני בני הזוג צריכים לרצות שזה יצליח. נכון שאנחנו המטפלים הכי טובים של עצמנו אבל לפעמים צריך הכוונה ותיווך כדי להוציא את הכוונות הטובות לפועל. ואם לא הצליח, אז תלמדו לתקשר טוב בזמן הפרידה.

למעלה