משברון...

The Liran

New member
משברון...

אני כל היום נאבק עם לחצים בראש,שזוהי צורת הביטוי הפיזית של החרדות שלי,זה מעצבן אותי כי זה בא עם לחצים באוזניים וכאבי ראש, לעיתים אני מצליח להעביר את זה, וכבר תקופה של כשבוע הם לא היו אבל כעת הם שבו, אני מתמודד עם החרדות שלי כבר חודשיים מאז ההתקף הראשון ללא עזרה תרופתית ואני לא יודע אם הגיע הזמן לפנות לתרופות מתוך ידיעה שהן יגרמו לכל התופעות הפיזיות להיעלם

BU BP

New member
הי לירן...

ראשית, אני מקווה שאתה מרגיש טוב יותר. אני לא זוכרת אם אמרת שאתה נמצא בטיפול או לא ... לדעתי זה הצעד הראשון... לפני שפונים לתרופות... מן הסתם המטפל יוכל לעזור לך לקבל החלטה בעניין. אם החרדות בשליטה לא בטוחה שכדאי לך להכנס לתלות בכדורים..אבל זו רק דעתי המאוד לא מקצועית. בנתיים תנסה למצוא לך פעילות גופנית שאתה נהנה ממנה ... הרי ידוע שזו דרך טבעית ומעולה להעלות את הסרוטונין ולהגיע לאיזון.
תרגיש טוב!

../images/Emo184.gif

הדיון על תרופות, כן או לא, הוא דיון שעולה פה מדי פעם ואין עליו תשובה חד משמעית. התרופות אינם פתרון קסם. האם הן תגרומנה לכל התופעות הפזיות להעלם? כדאי לשאול פסכאטר. אולי כן ואולי לא ואולי לפעמים כן אבל לא תמיד ואולי תיתכנה תופעות פיזיות אחרות שתופענה בעקבות הטפול התרופתי... חודשיים של התמודדות ללא עזרה תרופתית זה הרבה
בתוך ההתמודדות הזו אתה לומד דברים, אתה משתנה. אתה לומד שאתה יכול לעמוד בהתקפים גם ללא תרופות, ואתה לומד איך להקטין אותם ואיך לחיות למרות ההתקפים. אלו שעורים חשובים לחיים. משברונים הם חלק מהדרך. המשברונים צפויים ואינם בהכרח הוכחה לכך שאתה לא מתמודד היטב או לא להתמודד. שינוי של הכימיה של המח באופן שמנגנון האזעקה לא יופעל בקלות כזו, לוקחת זמן ומדי פעם תהיינה נפילות לדפוסי תגובה ישנים.

למעלה