משא"ז

משא"ז

לאחרונה אני לא יודע מה קרה אבל ממש משעמם במשמרות , אתה יוצא לשרוף לילה ופשוט משתעמם 7 שעות ללא כל סיבה אולי מידי פעם שולחים אותך למועדון כי מתפרעים בחוץ אבל בגלל שאתה קלאסי אז אתה תקוע ולא יכול לעשות כלום סתם באסה,! טוב מזל עכשיו אני עושה קורס ית"מ אולי כשאקבל תעודה אז יהיה יותר מענין בסיורים

תעבדו "יזום"

במקום לחכות לארועי מוקד שגם ככה אסור לכם לטפל(רק לסייע), תוכלו לרדת מהניידת באזורים מועדים לפורצים ובכך להפוך את המשמרת לאתגרית אני מזמין אותך לקרוא הודעה שלי לפני כמה ימים"פעילות יזומה"

שלום30

New member
פעם ככה ופעם ככה

יש אומרים שזה עניין של מזל ויש כאלה הטוענים שזה עניין של קשרים עם היומנאי שישלח לך אירועים טובים. יש כאלה שאוהבים שגרה ויש כאלה שמשתעממים מהשגרה. נותר רק ליזום עד כמה שהממונים עליך מרשים לך, או לחכות למזל. ועדיף שלא יהיה שום אירוע רע והכל יהיה ורוד ובלי פשיעה (בחלומות הלילה שלי)

לדעתי האישית בעניין היזומים

3 מילים תיזמן תיזמו ותיזמו- ככה אני למדתי וככה הבאתי תפיסות יפות אחי תעשו סיורים רגליים כמה שאתם יכולים- בניידת אתם לא רואים כלום. תראו מה שהולך שם הכל ותביאו תפיסות יפיפיות- אני אומר לך את זה מתוך נסיון שרכשתי. המון בהצלחה וספר לי איך היה- אם אתה רוצה עוד עצות תכתוב לי למייל [email protected]

למעלה