משאת נפשי...

טאKילה

New member
משאת נפשי...../images/Emo221.gif

הלילה לבי בער נצרב לאיטו נמלא עשן ריקנות והדמעות זלגו לבדן על משאת נפשי למגע שפתיך. , רציתי לספר לך על החלומות בלעדיך התשוקות שהסעירו גופי הכמהה לדעת אותך. , לו רק יכולת להביט לי בעיניים היית מרגיש דרכן את הכאב ואולי כשתחשוב בשקט תטיב לנשום את המילים.

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifטאק, איך אפשר שלא לנשום

את המילים שכתבת כאן!!!!!!!
מילים סוערות ,ועם זאת מתגעגעות.....
אהבתי מאוד

אלמרה

New member
מצבך נפלא מותקית!

לפחות יש לך על מי לערוג ואני חשבתי רק את מי עלי להרוג! באמצע הלילה כמו בכמה לילות אחרונים אצלך זלגו דמעות ואני רק שמעתי נקישות השכנים שצמודים לחדר השינה שלי החליטו להכין שלט או משהו ולקצוץ בצל בשתיים וחצי לפנות בוקר... שפתייך צרובות מתשוקה למגע, את חולמת ורוצה לי לספר ואני מכין להלילה בכוננות את המקדחה הרוטטת ואראה להם מה-זה אם יעיזו שוב... אני חושב שאם המקדחה לא תעשה את מלאכתה, אביא אישה שגומרת בקולות רמים וכל הלילה נשמיע להם קולות וצרחות של גמירות... אגב כפרה אם את מכירה ברחבי הקסם הוירטואלי (לא חובה מתפוז דוקא, אין לי בעיה עם נענע או וואלה וכיו"ב) אישה כזו שדרושה לי לצורך הענין, אנא אל תהססי להפנות אותי אליה... רואה? בעייתך קלה וקטנה ואם עלה חיוך על פנייך, אם תות מתוק בין שפתייך נמצא, עיזבי שטויות, מי שראוי לך, כבר ימצא את הדרך... ושלא ימוש התות והחיוך שלך מעל פנייך יא מותק!

אלמרה

New member
סמאלללה עליק אני ליאור!

זה לא השיר ההוא התמים - את שובבה.... אבל אם טאקי אוהבת את התותים עד כדי כך - הולך!!!!

טליה1233

New member
לנשום את המילים ../images/Emo24.gif

כתבת בכאב ניכר
וכל מילה נקשה על דלתות לבי
חזק חזק כתיבתך בוקעת כמיהה לאיש, לאש, לכיבוי השרפה שגומע הלב - את הנשימה
כתבת נפלא, טאקי
ואהבתי במיוחד המשפט "לנשום את המילים"

tvrui10

New member
דאחילאק טאקי !!

איך אפשר להתרכז במילים עם תמונה כזו? כל פעם שאני מנסה לקרוא העניים פוזלות שמאלה... נו, יש גבול גם לכח הסבל, יש גבול לכח הריכוז.. תהיי לי בריאה... תרגישי בטוב.. אחרת נאבד פה את העשתונות.. הנשים בגלל המילים והגברים בגלל התמונות.

טאקוש.. ..

איך ידעת? .. .. אני בעבודה.. פתאום רגע של געגוע.. נכנסת לכאן לשנות מחשבות ואז אש.. כותבת את הגעגוע שלי במילים.. .. תודה.. אהבתי..

למעלה