משאל

transformation

New member
משאל

נראה לי שיהיה נחמד אם כל אחד יכתוב קצת כמה מלים על עצמו, מה הוא לומד, מה הוא מלמד... אני חושב שזה ישפר קצת את הזרימה בפורום המופלא הזה, מה אתם אומרים?
אז קדימה, ZaZen, טאטו6, deep ocean, Yin, נירש, Lagrangian, Talia E, דויד, יעל, עידו טסלר וכמובן כל האנשים הנפלאים שלא הזכרתי את שמם בנשימה זו (בטח אזכירם בנשימה הבאה...
). ספרו קצת על עצמכם...

אוקיי

קוראים לי אלירן מימיס אני לומד בשיטת אייקי- העמותה לאומנות קרב ישראלית נגד אלימות רחוב ואני כבר מדריך (לא מוסמך) שנתיים... ושנה (מוסמך)

deep ocean

New member
אוקיי, הנה זה בא ../images/Emo13.gif

מיכל לומדת קונג פו, טאי צ´י וצ´י קונג - בערך 4 חודשים מלמדת את עצמי איך להתקדם בחלימה, איך ליישם את ארבע ההסכמות, איך לוותר על השיפוט, איך לראות אנרגיות....וכו´ וכו´

יעל :-)

New member
אוקיי, גם אני פה

יעל אני לומדת טאי-צ´י כ-10 חודשים (+נסיון קודם של כמעט שנה בסגנון אחר). מלמדת??!! הממ... יש עוד הרבה שנים עד שאני אגיע לזה, אם בכלל

Tai Chi

New member
לפי שמי אפשר להבין כבר..

לומדת טאי צ´י משהו כמו שנה נהנית מכל רגע!!

עידו

עידודו הלוחם מוכר גם כג´ט לי!
לומד הישרדות(ג´ודו ג´ו ג´יצו וקרטה) 4 וחצי שנים. לומד קונג פו עוד מעט שנה. נהנה מהחיים ורוצה להיות כמו ג´ט לי.

Talia E

New member
היי

שמי טליה. אני לומדת 4 וחצי שנים דברים שנוגעים לפיתוח של עצמי (לפני כן למדתי כשנה ג´יו ג´יטסו, אבל אני מרגישה שכמעט לא למדתי שם כלום, וזה מקושר אצלי לאופן אחר של לימוד ותקופה אחרת); לפני כ- 4 וחצי שנים הגעתי בדרך עקלקלה לשיעור אצל בן, של אמנות היכולת (שנקראה אז "האבקות הצללים"). מיד ידעתי ש"זה זה! זה מה שחיפשתי!". לימודי אמנות היכולת עברו גלגולים רבים מאז (כה רבים, שנדמה כאילו היו אלה כמה מסגרות שונות) - אולם למעשה אני לומדת אצלו ללא הפסקות מאז. חלק מלימודי אמנות היכולת הינו לימוד הדרכה, ואני כבר בעלת יכולת להדריך במגוון תחומים. לפני כשנה וחצי הוא התחיל ללמד גם שיעורי "קונג פו", אשר גם הם למעשה לימודי אמנות היכולת, אלא שבשיעורי אמנות היכולת לא לומדים את החלק של אמנות הלחימה, ואילו בשיעורי הקונג-פו, הדגש כרגע הוא על הלחימה (אמנות הלחימה כוללת בחובה, כמובן, גם עבודה פנימית ורבדים על גבי רבדים של יכולת). מלבד זאת, "מצאתי את עצמי" לומדת "בלי כוונה" הרבה כיוונים המובילים לריפוי: שיאצו, צמחי מרפא וארומתרפיה, הילינג ובכלל טיפול מהו... בין התקופה שלפני הלימודים שלי, לבין עכשיו, התרחש שינוי מרחיק לכת ביותר במערך הפנימי שלי; אני הרבה יותר מאושרת, עוצמתית, נהנית, מסוגלת ללמד את עצמי... עדין אני במטהמורפוזה בלתי פוסקת...

deep ocean

New member
הי טליה...

שמעתי ממך חלקי סיפור כל פעם, אז נהניתי עכשיו לקרוא את הסיפור השלם

למעלה