זהבית וישראלה השאר לא מעניינים...בעצם גם מאיה טובה
ג ג ב ש ו ש New member 3/8/06 #20 זהבית וישראלה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif השאר לא מעניינים...בעצם גם מאיה טובה
ה הציורים של יובל New member 3/8/06 #21 מממ../images/Emo9.gif זהבית, ג'קו ומאיה הם הפייבוריטים שלי מקווה שהם יגיעו לגמר, חוץ מזה אני לא יודעת מה לענות .
מממ../images/Emo9.gif זהבית, ג'קו ומאיה הם הפייבוריטים שלי מקווה שהם יגיעו לגמר, חוץ מזה אני לא יודעת מה לענות .
ס ס ה ר ר ר ר New member 3/8/06 #23 מורן ג'קו ולישראלה../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo26.gif וד"א מי שרוצה לפתוח איתי קומונה לישראלה שיפנה אליי אני יכול להביא אותה לקומונה
מורן ג'קו ולישראלה../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo26.gif וד"א מי שרוצה לפתוח איתי קומונה לישראלה שיפנה אליי אני יכול להביא אותה לקומונה
L lahav100 New member 3/8/06 #24 אננני אבל גם את מורן.. בוא נקבע יחד אבל רק אם אתה רוצה מורן וישראלה. הולך?!
ס ס ה ר ר ר ר New member 3/8/06 #26 אין לי בעיה....../images/Emo105.gif אני יפתח למורן אתה לישראלה. בקיצור תשלח לי מסר נדבר כבר או שתיכנס אליי לסמנג'ר... [email protected]
אין לי בעיה....../images/Emo105.gif אני יפתח למורן אתה לישראלה. בקיצור תשלח לי מסר נדבר כבר או שתיכנס אליי לסמנג'ר... [email protected]
L linoy pal New member 3/8/06 #27 לי..והעונה הזאת ממש טובה... 1.ג'קו מורן רפאל 2.ינצח..חח או מורן או ג'קו..אין לי מושג 3.מורן... בכללי העונה הזאת מזה טובה..כולם טובים בצורה מפחידהה
לי..והעונה הזאת ממש טובה... 1.ג'קו מורן רפאל 2.ינצח..חח או מורן או ג'קו..אין לי מושג 3.מורן... בכללי העונה הזאת מזה טובה..כולם טובים בצורה מפחידהה