משאל

.Metal_F

New member
אוקיי.....

אז קודם כל, מצטערת. זה היה בתקופה שלקחתי קצת טיים עוף מהפורום (אבל עכשיו אני פה ולא תצליחו לגרש אותי גם אם מאד תרצו) ואני מאושרת מהעובדה שאכפת לך וחזרת ועידכנת אז.זה נחמד לפעמים למצוא הוכחות חיות לכך שמראה זה לא הכל.

בכלל לא רוק

אבל הסרט שהכי נהנתי מפס הקול שלו היה "לב אמיץ", יש משהו במוסיקה קלטית שתמיד משך אותי. וכשיש סרט עם קרבות אפיים ומוסיקה קלטית ברקע איך זה יכול להיות גרוע?

פלונטר

New member
סינגלס

כל אושיות העיר סיאטל (והסמשינג פמפקינז). מה עוד צריך?

taya

New member
נסיכה עם צפרדע, ארנב וגמד.

אני לא חושבת שאת מספיק וותיקה (וותיקה ? למה התחלתי להשתמש בביטוי הזה ?)בשביל לזכור את זה, אבל - כן כן - משאל מסוג זה כבר נערך בפורום בעבר. בימים שהפורום עוד היה פיצפון, אינטימי וכמעט לחלוטין נטול מטאל. בזמן שהטבלה למטה הכילה בערך 20 (30?) אנשים, ואני הייתי במקום הרביעי. בזמן שהיה רק מנהל אחד, ולא היה תקנון. אני לא בטוחה אם אני מתגעגעת או לא, אבל היה ראוי לציין. בכל מקרה, השאלה לגיטימית, לכן אני אענה. הלהקה (איזו מן שלווה), צלילי המוסיקה (דו הוא דב) והחומה (אנחנו לא צריכים שום חינוך).

L.B.R.H

New member
אל תדאגו, אני קוברת את עצמי עכשיו..

אני יודעת שלא כל כך תאהבו אותי אחרי זה (כאילו שעכשיו אתם מרגישים איזה שמץ חיבה כלפי...) אבל מאוד מאוד אהבתי את הפסקול של 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך ואת הפסקול של כמעט מפורסמים גם די אהבתי... ו...זהו, אני חושבת... אין צורך להוסיף...

Mobius

New member
מגרש השדים

לא משנה הגרסה - רק בגלל טובלר בלס... ויש שם עוד כמה דברים נחמדים שתורמים למתח...

למעלה