משאל

.Metal_F

New member
משאל

סתם כי נמאס לי לראות את המילה "סקר". פס הקול הטוב ביותר בכל הזמנים - לא לשכוח כמובן לכתוב מאיזה סרט לקוח (ותפרטו מה יש בו שמצדיק את הדירוג).

metal head

New member
אינ מקווב שהתכוונת לשיר מסרט ולא

דיסק, אבל קיצור אינ לא זוכר איך קוראים לזה אבל השיר של מגהדת´ מהסרט הזה עם שוורצנגר (אחרון גיבורי הפעולה) (אני חושב) זה אחד השירים הכי יפים של מגהדת´ ששמעתי!

Distorted...

New member
לא כמו שביקשת....

אבל.... נקרא לזה ההפתעה שלה לא תיפינו כששמענו את השיר. מקרה שהיה, כך היה. הלכנו כל הלהקה + הנספחים הקבועים (אמרגן,צוות פירוטכניקה,צילום ומסאג´ים) לסרט "המלאכיות של צ´רלי". איך שמתחיל הסרט יש אקסטרים קלוז-אפ על מטוס, וברקע שומעים Hi-Hat מאוד מאוד מוכרת במקצב שלה.... לקחו לנו בערך 4 שניות עד שהאסימון נפל ("קאצ´ינג!!"), והבנו שאנחנו שומעים את הפתיחה של korn - blind. בשלב של הלפני R U READY?!?!?! השיר מפסיק ומתחיל הסרט.... ואז לקראת סוף הסרט חוזר השיר המוכר, וכולנו צועקים בקולנוע כמו מטורפים וכל האולם מסתכל עלינו, (לא בגלל שאנחנו צועקים, אנחנו בת-ימים - אצלנו כולנו צועקים כמו Behemoth...:} ). בקיצור, שיר חביב, שכשלא מצפים לו, הופך להיות גימיק מטורף. אני מקווה שלפחות עניתי חלקית. -=רפיש=-

Ever ~After

New member
angel of death

בסרט המפגר הזה של היצורים הקטנים האילה שמים את אנג´ל אוף ד´ת וזה מתאים, וחוץ מזה שזה שיר ענק,יחסית.

untitled

New member
Blues Brothers

וגם הסרט טוב, אפילו מצויין לא סתם למרות שזה לא בדיוק רוק.

Black Rose

New member
לינץ´ בדרך אלי ../images/Emo66.gif

Guns N´Roses-you could be mine (כמה לא מפתיע) מהסרט של שוורצנגר... המחסל 2 נראה לי... אחד מסרטי הפעולה שלו... גם השיר של AC/DC מאותו סרט. big guns נראה לי. שירים מעולים לסרט מעולים, וגם הקליפים ממש לא רעים. (אני מרגישה ירידות מחאות ולינץ´ עלי בדרך)

חולוני

New member
השיר של גאנז טוב, הסרט גרוע.

אף פעם לא אהבתי סרטי שוורצנגר, אבל גאנז כן, הם ( גאנז החדשים..) גם שיחררו שיר לסרטו האחרון של שוורצנגר מ 98 - End Of Days. לשיר קוראים Oh My God והוא גם אחלה של שיר. BTW גאנז יש גם אחלה של קאבר לשירם של מגהדת´ - Sympathy For The Devil ו AC\DC גרועים.

a_duck

New member
זה לא הסרט האחרון שלו...

הסרט האחרון זה "היום השישי"..שכחתי את השם באנגלית... אתה תמיד אומר לי לחשוב לפני שאני פותח את הפה...אז כדאי גם שאתה תחשוב...ואני לא רוצה להזכיר את ANTI FLAG ומה שחשבת על המסרים שלהם...זאת הייתה ממש שטות...

חולוני

New member
אני לא ממש עוקב אחרי שוורצנגר..

ותודה שתיקנת אותי. כמו שאמרתי, אני לא ממש אוהב סרטי פעולה\אקשן\פיצוצים נוסח שוורצי והחבר´ה.

a_duck

New member
אוי...

תגיד כתבת את ההודעה בשביל להראות עד כמה אתה פתוח ומוכן לקבל ביקורת ועד כמה אני מוגבל שמתעצבן מכל דבר קטן שאומרים עליו?

חולוני

New member
לא, איך הגעת לזה בכלל ?

למה אתה חושב שכל העולם נגדך ? או יותר נכון, אתה נגד כל העולם ?

a_duck

New member
אם אני לא טועה..

AC/DC זה מTERMINATOR 1 וGUNS זה מTERMINATOR 2... בכל מקרה זה הסרטים שאני הכי אוהב... הנה עוד משהו שאנחנו מסכימים עליו...חוץ מאייסד אירת´ וקורן...

חולוני

New member
לפי דעתי סרטי פעולה\פיצוצים

נוסח סרטי שוורצנגר\סטאלון\ואן דם\סטיבן סיגל הם די סרטי תת רמה..חוץ מרוקי 1. אבל זה כבר דיון לפורום אחר. הסרט הכי טוב בכל הזמנים הוא פייט קלאב ( וגם ישלו אחלה פסקול, למרות שהוא אלקטרוני..).

חולוני

New member
הנה שלי

1. HAIR ( אני פשוט אוהב כל שיר בפסקול הענק הזה..) 2. PULP FICTION 3. THE ROCK 4. FIGHT CLUB ( לא רוק, אבל מוזיקה אלקטרונית מצוינת של הדאסט ברדר´ס + WHERE IS MY MIND של הפיקסיז..)

למעלה