משאל

EmGee

New member
אם היית עסקן אמיתי היית גונב גם לי

את המילים כיאות לעסקן אמיתי. הנה כמה דוגמאות שחשבתי עליהם ברגע זה: אפרכסת, שח-רחוק, מברג, דולפין, טעעעעים. מה דעתך?

או...הבאת דוגמה יפה עמג´י

אם היית אומר במקום :אסרקסת, שוח רחלק, מיבריג, דונפיל, וטעעעיל !!! מצבך היה יותר טוב.

EmGee

New member
לקחתי לתשומת ליבי

מה דעתך על זה: אסרקסת, שוח רחלק, מיבריג, דונפיל, וטעעעיל ??? יש לי פינה בעסק הבא? והנה עוד רעיון-תארגן איזה באטל ביני לבין עומרטיטו

omritoto

New member
הנה מילה נחמדה שחשבתי עליה כרגע-

יא חוארג´!!!! טוב יכול להיות שזה באשל, כי לפעמים הטימטום צריך לבוא בטיבעיות...

אופס...אומריטוטו.. אתה מאבד את זה

אל תאלץ את המילים החוצה, תהיה טבעי, תזרום.

kodman

New member
אתה צודק, אבל..

פיספסת 2 הברקות מאותה הודעה על העשכים ה"רקים" (?) והם: "בבצלפר" "מאילה יבוא" kodman

da^Lord

New member
בואנה.. זה באמת משפט חכם

"טוב יכול להיות כזה באשל, כי לפעמים הטימטום צריך לבוא בטיבעיות..."

omritoto

New member
וואי באמת אהבתי את המשפט

כתבתי מפשט שלדעתי יפה ולא שמתי לב "טוב יכול להיות שזה באשל, כי לפעמים הטימטום צריך לבוא בטיבעיות..." ןלא אכפת לי מה התעני הגאלול המלהב הזה אומר, לדעתי זה משפט גדול!

TakTik

New member
הנה יצא עוד אחד

"כתבתי מפשט שלדעתי יפה ולא שמתי לב"

omritoto

New member
חחחחחחחחח

על מה שאתה עושה עכשיו סבתא שלי אומרת: "גיחי גיחי גיחי" אחי תרד מימני אני לא אוהב דברים כאלה אני לא רוצה להיות מפורסם! ובמיוחד לא על זה שאני אומר משפטים מפגרים! וד"א אם אני בא לעסק שחור אז זה יהיה רק פריסטייל! ואני אומר לכם עכשיו את האמת- אני בחיים הבחור הכי באשל שפגשתם, הבדיחות שלי מצחיקות אפילו לא קווקאזים... אז דיי!!!

גאון !"אני בחיים הבחור הכי באשל " !

"אני בחיים הבחור הכי באשל שפגשתם" אם זה לא גאון אז אין לי מושג מי כן ! באשל !!! גם יא גאלול בחור באשל !

micL

New member
"אני לא רוצה להיות מפורסם"

"הבדיחות שלי מצחיקות אפילו לא קווקאזים... אז דיי!!!" הוא גדול אגב אני דורש קרדיט על גילוי הזרבוב ראה קישור

multi

New member
ג´אלולי פלא

לירון מסתובב חופשי ברחובות אנא אזרחים תמימים, עיזרו לנו לעזור לכם מצאו בית חם ללירון האהוב התקשרו עכשיו- 03-7652252 תודה מקרב לב

Big 7

New member
חחחחח אוליי תביא אותו לתוכנית?

שיביא איזה פרייסטל וכמה מילים

Mc Bang

New member
ללירון משעמם היום יותר מכרגיל אה?

חחחח יצא נחמד אבל עם הטוטו הזה

למעלה