משאל קצר....

משאל קצר....

מה השם האמיתי שלכם??? (זה לא הולך ככה!!) ומה הגיל...סתם כדי לדעת...לא רוצה להתקע בפורום של זקנים או של צוציקים....אבל ממה שהבנתי, רובכם בסביבות כיתות ז`, ח`, ט`....במקרה הזה, זה בסדר! זהו, זה לא ממש קשור להארי פוטר, אבל זה חשוב כדי לא לגרום לי להשתגע לגמרי וזה יותר קשור מאשר לשלוט בחלומות שלך על ים וחוף-אל-חוף! טוב, זהו... -ליאת המעוצבנת/משועממת-

אני יודעת שזה מאוד יפתיע אתכם...

אבל השם האמיתי שלי הוא... תופים... תמר דינור! כן! אתם בטח פוערים את פיכם [הפה שלכם] בתדהמה, אני בטוחה שלא ניחשתם... ואני בת 14, ונולדתי יום אחרי פרונגס [13.2] ואני בכיתה ח`, מן הסתם. תמר דינור

sarah

New member
יש לי שם מגעיל

מה חטאתי ששמי המקורי כזה יפה ואני צריכה עכשיו להיות בשם של דודה... ``שרה ויסנר`` כיסה,נכון? לפחות אני יכולה להתנחם ב``sarah wiesner`` שנשמע הרבה פחות מפחיד,נכון? גיל 13,כיתה ז` (זייניקים החוצה!-אימרה נפוצה של החטייניקם)

Rita Skeeter

New member
:)

יופי...כיתות ז`-ח`...זה טוב....אני בת 14...טוב, טוב....13 ו3/4...מה? נולדתי ב21/8! וזה מעצבן אותי כי אני בין הקטנים בכיתה...טוב....לא משנה....קוראים לי ליאת (כפי שאני נוהגת לכתוב בכל הודעה בשביל לא להתבלבל (כלומר שאתם לא תתבלבלו) אבל דווקא אלה שהכינוי שלהם הוא לא השם שלהם לא כותבים תגובה! תכתבו!!! -ליאת-

Prongs

New member
אז ככה..

כמו שהבנתם מההודעה של תמר אני בן 14. כמו שהבנתם מזה (או אולי לא) אני בכיתה ח`. וזה...

רררררררררר

*מה השם הפרטי שלכם לכל הרוחות?!?!?!?!* (זה היה בצעקה נרגזת,כן??) -ליאת-

Prongs

New member
...

כמו כל מיני דברים אחרים את זה אתם יכולים רק לנחש. ורואי: שתוק. Prongs

Mixus

New member
קוראים לך ....

אני חושב שאני יודע איך קוראים לך...והסיבה שאני נמנע מלהגיד היא שאני יודע שאתה לא מעוניין...

אהההה.....טובבב.....

שפרונגס ישאר מסתורי....סוכן של אף בי איי....מה שבא לכם! -ליאת- אחת מהיחידים פה שגאים בעובדה שיש להם שם נורמלי, בניגוד לכמה אנשים אחרים פה, מסתבר!

Prongs

New member
היי!

יש לי שם נורמלי לגמרי! Prongs זה מצמצם את האפשרויות... עכשיו את יודעת שלא קוראים לי קאחאבאד. שיט!

הממממםםםם.....טוב.....

אז מה אכפת לך שידעו מה השם שלך?????? טוב, מעכשיו אני קוראת לך שרגא. יותר נחמד מלכתוב פרונגס.... והשם קאחאבאד מוכר לי....ברצינות....הממממ....מאיפה הוצאת את זה?? -ליאת-

Prongs

New member
Shraga sounds nice..,

וקאחאב -> גבעות השאמונטנטי -> חאראיי נמל המלכודות -> שבעה נחשים -> כתר המלכים -> ממלכת אנאלאנד -> ארצות הירכתיים. זה הכל מספרי ``כישוף!`` מכירה? Shraga זאת ההודעה הראשונה והאחרונה שאני חותם ככה.

Mixus

New member
אני יודע-ולא מהזכרון...

לא אכפת לך שאטני יאמר איך קוראים לך נכון?-אז הנה-אני אומר! קוראים לך דוד-ולמסקנה הזאת הגעתי מכך שלחצתי בטעות על השם שלך-ונפתח לי חלון לשליחת אי-מל אליך-הכתובת שלך היתה מצוינת-והיא מסגירה אותך. האמת היא שחשבתי עוד קודם לעשות את זה-אבל חשבתי שאתה מתוחכם מידי-ולא היית מסגיר את השם שלך באי-מל...מסתבר שטעיתי... גם אני קראתי את כל ספרי כישוף! קראת את סדרת ``הארצות הקסומות``?

אם-כבר-אז-כבר

דוד לבנת, ודוד רושמים בלי י`! תזהרו! הוא רגיש בדברים כאלה. וקראתי את 4 הראשונים בכישוף, יש איזה 12 או משהו, והצלחתי רק את ה-1, לא היה לי סבלנות... תמר דינור

Prongs

New member
תגובה לתמר, מיקסוס, הרמיוני ו..

לפנתר. הרמיוני צדקת זה הספר וזה באמת כמו משחק. שי, קראתי את גבעות השמוטנטי, חאראיי נמל המלכודות, 7 נחשים, כתר המלכים ועוד אחד מיוחד שיש לי והוא לא בדיוק כמו האחרים. בו אתה משחק את ``האלוהים`` ואתה משחק עם עוד כמה אנשים שהם ההרפתקנים. אתה מדריך אותם במהלך המשחק וזה הרבה יותר מתוחכם מהספרים הרגילים וגם הרבה יותר כיף. לא, לא קראתי את הספר ההוא שאמרת. בקשר לקטע עם האי מייל, ידעתי שבסוף תעלו על השם שלי ולא היה לי איכפת... חוצמיזה שגם כתבתי אותו כאן פעם אבל אף אחד כנראה לא ממש זוכר. לתמר ולכל השאר שלא הצליחו: איך?! אני גמרתי 4 ספרים בניסיון הראשון. איך מתתם?! אני יודע איך אבל בכל זאת... ולפנתר כתבתי לך אי מייל. תבדוק. Prongs=David Livnat

זה פשוט מאוד

בספר הראשון רשמתי את כל מה שהיה צריך לרשום שזה הכוח והציוד וכו, בספר השני נמאס לי מזה ואז המשחק איבד את ערכו הספורטיבי... אני לא זוכרת אם הצלחתי את השני או לא אבל את השלישי עשיתי איזה 30 הודעות ונמאס לי... ואת הרביעי כל פעם מתתי, ועוד בלי לרשום שום דבר! אם היה דרוש משהו, אז אמרתי שיש לי, בכל קרב עברתי אוטמתית להודעה הבאה, ובכל זאת לא הצלחתי!! אז בסוף נמאס לי ואחרי איזה 100 ניסיונות החזרתי את הספר לסיפריה... ואחרי הכישלון הצורב הזה לא חזרתי יותר לסיפרי משחק למינהם... תמר דינור

shai.m

New member
תגובה...

קודם כל חשוב לי להבהיר שאני מיקסוס,ששינה את הכינוי שלו לכינוי הזה-מסיבות שאין לי כוח להסביר ושאותכן לא יענינו. אני קראתי את כל ספרי כישוף-כולל הספר שעליו דיברת-שאתה ``אלוהים``-ויש שתיים כאלה. ``הארצות הקסומות`` זה לא ספר-אלא סדרה. אני מסכים שלא מדויק להגיד שקראתי ``כישוף``-כי זה לא ממש לקרוא. הספר שהכי אהבתי הוא הזה שאתה משחק גנב-לא זוכר איך קוראים לו... מה שלא אהבתי בספרים היה שזה היה המון על מזל...

זה מתבסס על רמאות!

פשוט צריך לפתוח בעמוד של אפשרות כלשהי *בנוסף* לעמוד שאתה כבר נמצא בו. עזר לי לא למות, בלי זה הייתי מתה אולי 50 פעמים. וגם מי עושה את הקרבות?? כבר מזמן הפסקתי. ר4ק בכתר המלכים (שאותו קראתי ראשון, בגיל 8 בערך....אח, היו זמנים!) עוד עשיתי קרבות, וגם תמיד העדפתי קסמים. מי מוריד נקודות כח חיות על זה בכלל??? -ליאת- בעעע משעמם לי! שיר: אנחנו שלוש מרמיטות לישון איננו ממעיטות רק פעם בשבע שמיטות אנחנו יוצאות מן המי-טות ואת *זה* לא המצאתי! למדנו את זה בשיעור מוזיקה (כן, עוד יש לנו!) למרבה החלחלה! זה קנון... ושוב: ביי! -ליאת-

Hermione

New member
גבעות השאמוטנטי...

השמע לי ממש ממש ממש מוכר. נראה לי שקראתי את זה פעם. זה ספר כזה שהוא כמו ``משחק`` שצריך לאגור דברים ואפשר לבחור לאן ללכת? אם כן, אז קראתי. זה היה מ-ג-נ-י-ב. (חוץ מזה שהספקתי למות בערך 30 פעם עד שהחלטתי שאין לזה סוף.)

Prongs

New member
אמממם...

זה די הגיוני שאתה יודע כי אמרתי את זה פעם... אבל אני מתרשם מזה שאתה זוכר! אם אתה נורא רוצה אז חופשי. Prongs דרך אגב היה לך פעם ניק אחר?

למעלה