משאל פורום!

avishanty

New member
משאל פורום!

מי חושב שאפי צריך למות? אני ממש חושב ככה ואני אשמח לשמוע דעות של אחרים אבל כמובן דעות שיהיו כמוני.. אני לא מוכן לשמוע על" אבל הוא חמודד" וכל זה.. הודעות כאלו ימחקו.. סתםם.. שכל אחד יגיד מה הוא חושב. אני חושב שבסידרה אפי חייב למות- המוות הכי אכזרי! תודה..

MISTER JACK

New member
נכוןןן!!!

אני קורא להוציא את אפי להורג! אם יש צדק בעולם זה מה שיקרה! ואם כבר מוות של אפי... אתם יכולים לקרוא על זה בסיפורי "משחק החיים- מה קרה באמת" שנמצאים ממש בעמודים אלה

avishanty

New member
הוא חייב למות עכשיו

טן טן טן טן טן טן טן טן טן טן הוא חייב למות ולא לחיות...

e X o T i C

New member
"הוא חייב למות ולחיות...

רק בשבילי - אם לא בשבילי בשביל מי????"

dj נעמה 20

New member
למה להיות קיצוניים למה להרוג?....

אפשר לשלוח אותו לאיזה קויבוץ שמאמץ ילדים יתומים אתה יודע מה אני אאמץ אותו...

כן הוא כזה מעצבן!!!

איזה דמות לא קשורה לכלום הוא, היה עדיף שהיו מביאים ילד בן ארבע שישאל אם הוא יכול לשחק וככה גם לחסוך מאיתנו את ה"אני מרגיש , אני יודע..."וכל השאלות המעצבנות שהוא שואל-חאלס ואני נמנעת מלדבר על האפודות ועל הכוכע שהוא שם בבית שכולם עם מעילים!!!!

avishanty

New member
מה ז"א למה להיות קיצוניים?

ככה זה עובד.. סוניה עיצבנה אותי.. מה קרה לה? אהה?? מה???? נכון!!! היא מתה השרמוטה... עכשיו הדביל הזה מעצבן אותי... מה יקרה לו? הוא ימות! שום גורם מוסרי לא יעמוד בדרכי לרצוח אותו. רצוני הוא החוק.

למה../images/Emo35.gif אני לא אגיד שהוא חמוד אבל...

הוא נותן את כל הצחוק בסדרה.. על מי הייתם צוחקים אם אפי לא היה? הוא כל כך שרוט
וזה טוב
איפה ירון?- המשפט הזה הוא המוטו של הכיתה שלנו!

indian

New member
"איזה כיף לירון שיש לו אבא כמוך"

חחחחחחחחחחח הרג אותי

Sקוט

New member
כמה שהוא מפגר ומעצבן ואינפנטיל

ועל אף העובדה שהוא בן 40 ומשחק ילד בן 7.... יש לו תפקיד חשוב בסידרה! הוא מגלה ששאול אבא של ירון... ובהמשך תראו שהוא יגלה עוד הרבה דברים.... אז יש לו חשיבות מסויימת. אבל עדיין-שימות כבר!

יש לי הבהרה אחת ולתמיד!

לכל מי שעדיין לא יודע או מתלבט - אפי הוא לא ילד קטן!!!! אפי הוא מבוגר (טוב לא עד כדי כך, אבל הוא בערך בגיל של ירון וכולם שם) ופשוט יש לו בעיה שכלית הוא לא ילד קטן!!! 100%...

רונקי

New member
חחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

איזה מצחיק...!
פעם הוא עיצבן אותי ממש. הוא היה די מיותר אבל התרגלתי..

punk00ache

New member
לא

לא מגיע לאפי למות הוא כזה חמוד הוא ממש מצחיק וכוסון חבל"ז מזמ"ז בזב"ז שבל"ז כואב לך שהוא שם?

LuZ dE EsTrElLa

New member
נכון אפי המלך../images/Emo47.gif

חולה עליו תמיד הוא מביא אותה ביציאות הוא שולט
והוא גם שחקן טוב...

למעלה