משאל פורום

משאל פורום

מי חמשת השחקנים הכי יפים בסדרה לפי הסדר? הטבלה שלי: 1. רותם
2. גיא אריאלי
3. ליה 4. קובי 5. שירן
אל תעתיקו ממני

pompii

New member
הכי יפים../images/Emo141.gif

ירון
זיו
ארז מהבנות:
ליה
רותם
שירן השחקנים כי טובים:
גיא אריאלי
ריקי
אמא של ליה

MocA VaniL

New member
אמ....דומה...../images/Emo4.gif

1.רותם!!!!Rulez
היא ממש ממש יפה!!!! 2.ליה 3.קובי 4.גיאוששששששששששששש-הוא מאמי חבל"ז אבל לא כזה יפה... 5.אמ...זיו....

pompii

New member
מה יש לכם מקובי???

הוא פשוט מכוער!
אין בו שום דבר יפה או סקסי, הוא פשוט לא נראה משהו והשפתיים שלו בכלל מגעילות והוא גם שחקן לא משהו! זיו וירון נראים הרבה יותר טוב לדעתי....

amc22

New member
מה???

מתי לעזאזל אמרתי שאני חושבת שקובי חתיך?! אני לא חושבת שהוא חתיך, אבל בטח שלא מכוער.... הוא בסדר כזה, אבל חבל שלא הבנת את זה, יש גם מעבר ליופי. אני חושבת שהוא ממש חמוד, ולא יודעת, הוא.... ההתנהגות שלו ממש סקסית, וגם הוא נראה סקסי, אבל הוא לא חתיך! הוא חמוד וכל זה.......

pompii

New member
בטח שיש מעבר ליופי

הכל הוא מעבר ליופי, הרי יופי הוא בסך הכל חיצוני
אבל קובי לא רק שאין לו שום יופי חיצוני, הוא גם מניאקון לא קטן
בכל אופן, חוץ מירון, זיו ואולי ארז אין עוד חתיכים בסדרה, אבל אולי בהמשך.....

MrJacKasS

New member
יפים?...

קצת קשה לי להגיד על גברים, אז אני אגיד את השחקניות הכי יפות: 1. רותם 2. ליה 3. שירן 4. חברה של ליה (אין לי מושג, אני סתם בוחר!) 5. סבתא של ירון (חחח סתם... אמא של ירון אולי?)

amc22

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני!../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

האנשים הכי יפים: בנים:
(1) ירון
(2) ארז
(3) קובי
(4) זיו
(5) שאול, את מי אתם בדיוק רוצים שאני יתקע פה??! בנות:
(1) רותם
(2) ליה
(3) ריקי
(4) שירן* (ראו למטה הסבר)
(5) עוד מעט תהייה אחת בלונדינית אחת שקוראים לה נדמה לי מיכל, אז לדעתי היא מאד יפה!
*שירן= היא ממש נראת כמו איזה פרחה מהשכונה.... כמו הפרחות מהשיכבה שלי!

קשה לי להחליט אבל...

1) ירון 2) ירון 3) ירון 4) זיו 5) רם בננות 1) רותם 2) שירן 3) ענבר 4) ליה 5) נירה

motib4

New member
קצת יותר ברור...../images/Emo29.gif

רותם רצתה תפקיד להצגה, ובגלל שיש יותר תפקידים לבנים, היא התחפשה לבן שנקרא רם.

motib4

New member
הבנות הכי יפות..../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

1. רותם. 2. ליה. 3. ריקי. 4. שירן. 5. יעל.

אממ |מופע||ארנב||ד"ר|../images/Emo121.gif

בנות: 1.רותם 2.שירן 3.ליה האחרות לא יפות לפי דעתי. בנים: אף אחד לא משהו, אבל ארז בסדר. יעל הקספרית (יופי חיצוני זה לא כל מה שחשוב)

amc22

New member
יעל ../images/Emo26.gif

את בטוחה שאין עוד בנים שמוצאים חן בעיניך? כמו........סתם, אני יודעת, קובי עלה בדעתי. הוא לא טוב?

הוא מכוער|מופע||ארנב||רופא|../images/Emo121.gif

ובפרופיל זה נראה כאילו יש לו סנטר כפול. אז לא. יעל\קספרית

blabla7

New member
לא מעריצים בנאדם בגלל שהוא יפה!!!!!

כן כן עכשיו יבואו אנשים שיגידו שלא שאלו את מי מעריצים אלא מי יפה אבל אני יודעת שיש פה ילדים שלא מבינים את זה ויתחילו להעריץ כאן ץתשחקנים בגלל היופי שלהם אז אל תתעצבנו עלי אבל בקיצר מה שבאתי להגיד לילדים האלה זה "נה נה בה נה נה אני כבר עברתי תשלב הזה! אני יותר בוגרת מכם!" אבל אל תדאגו יעבור לכם ואני אקווה בשבילכם שזה יעבור בלי אובססיות מעצבנות כמו שהיו לי וליעל על לח"ה ועל גידי.... אוקיי אז בטח כבר הבנתם שאני לא עומדת לענות על השאלה הזאת ואם תשאלו אותי אז היא באמת די רדודה...גרואו אפ פיפל!

למעלה