משאל עם

MuffinMan

New member
עקרונית זה הזמרות ג´אז

אבל אפשר גם ג´וני מיטשל, קריסטין הירש אם אתם מכירים

atheist

New member
הסולנית של aghora

אין לי מושג איך קוראים לה אבל יש לה קול יוצא מגדר הרגיל.

ed547

New member
כן הסולנית של אגורה באמת מצוינת.

ויש להם גם באסיסט מעולה..:) גם אנק ואן זכויה לאיזכור.

Metal_F

New member
זה הזכיר לי משום מה את מייסי גריי

שיש לה קול של קרפדה צרודה. זה לא שאין לה יכולת, פשוט הקול שלה מגעיל. ולגביי השאלה אני אלך על אחת משתי הסולניות המקסימות של Dismal Euphony, אני לא יודעת מה שמה, זאת המוכשרת יותר:)..למרות ששתיהן אחלה. והסולנית של Within Temptation.

MuffinMan

New member
מייסי גריי

גם אני פעם נורא שנאתי את הקול שלה.... אבל אחרי ששמתעי 2 שירים שלה חוץ מזה שהיה תמיד באמ טי וי... אז היא עשתה גם 2 שירים עפ פטבוי סלימ - DEMONS ו ALL YOUR LOVE משהו כזה וב2 שירים האלה הקול שלה מאוד מתאים - עוד דוגמא זה JOE COCKER הוא נורא מעולה... אבל גם יש לו מין קול צרוד כזה של אנשים שעישנו כל החיים שלהם אבל הוא משתמש בזה בצורה נורא מעולה

Sham 69

New member
מייסי גריי ..

יש לה את הקול הכי מסריח שאני מכיר הדבר האחרון שהייתי נותן לה זה לשיר .. לבוכרי עם מקל תקוע בתחת יש קול יותר יפה. פשוט גועל נפש.

ed547

New member
רגע.. שני סולניות???

מקסימות??(סליחה יש לי משהו נגד המילה הזאת). יש להם עוד סולן שעושה גראולים או שאחת מהסולניות עושה גם גראולים וגם שירה נקייה?

funkbass

New member
יפה מאוד .. בדיוק רציתי להוסיף

את פיונה אפל ..... אני מבסוט שמישהו פה מכיר אותה

Distorted...

New member
אז ככה...

יש לי התלבטות קלה..... או ליב קריסטין (Theatre Of Tragedy). או מישל (Dominion) אגוז קשה

ליב קצת...דפוקה

הקול שלה די מעצבן ונוראי, אבל יכול להיות שזאת סתם דעה אישית. בכל מקרה, שכחתי להזכיר את טורי איימוס, שמישהו אחר פה כן זכר להזכיר. או טורי טורי.

Blessed By Gore

New member
הממ......

אני לא יכולה לחשוב עכשיו על משהו... אבל שיהיה.. הסולנית של the sins of thy beloved ושל within temptation

metal head

New member
מצטער אבל אני חייב להגיב

within temtation sux! הזמרת שרה פשוט בעעעע! וגם המוזיקה מסריחה! אני סבלתי כששמעתי את זה

Sarah McLachlan!

ה-זמרת... יש לה קול מהמם והיא מוכשרת ביותר, לא קשורה בכלל למטאל- אבל הנאה מובטחת!

למעלה