משאל עם... אם הייתי יכולה לשמוע רק להקה אחת כל החיים... מי לדעתכם היא צריכה להיות?
נ נועה לוק New member 21/11/03 #1 משאל עם... אם הייתי יכולה לשמוע רק להקה אחת כל החיים... מי לדעתכם היא צריכה להיות?
ח ח חצ חצב עולה New member 21/11/03 #2 משינה. זה לשמוע שירים גם של בוב דילן גם של הפיקסיז גם של פינק פלויד גם של מאדנס, גם של אדי גראנט....
ת תירסית צהבהבה New member 21/11/03 #3 אויש בעיה!! בעיקרון הייתי הולכת על הביטלס כי יש להם הרבה שירים וגם עם מסרים אז... זה טוב! אבל בעיקרון אני מעדיפה ישראליאז זאת ממש בעיה!! חיחיחי אני נמנעת!
אויש בעיה!! בעיקרון הייתי הולכת על הביטלס כי יש להם הרבה שירים וגם עם מסרים אז... זה טוב! אבל בעיקרון אני מעדיפה ישראליאז זאת ממש בעיה!! חיחיחי אני נמנעת!
O oNaRa New member 21/11/03 #4 שאלה קשה../images/Emo4.gif אני פשוט אוהבת המון להקות גם בישראלי וגם בלועזי...
ש שמש סגולה New member 21/11/03 #8 ללא ספק טוב בעצם יש... או פינק פלויד או אליס אין צ'יינס זה קשה מידי...
ש שימשון הגיבורה New member 21/11/03 #9 אני לא חושבת שהייתי מחזיקה../images/Emo187.gif מעמד בחיים!זה ממש קשה.......לא יכולה לבחור משהו 1 כי יתחיל להימאס לי מהר מאוד!
אני לא חושבת שהייתי מחזיקה../images/Emo187.gif מעמד בחיים!זה ממש קשה.......לא יכולה לבחור משהו 1 כי יתחיל להימאס לי מהר מאוד!
S Superchen New member 21/11/03 #10 אמממ.. בעברי- כוורת (כי בנוסף לשירי כוורת יש גם שירי גידי גוב, סנדרסון, אולארצ'יק ושות'), ובלועזי ביטלס אולי...
אמממ.. בעברי- כוורת (כי בנוסף לשירי כוורת יש גם שירי גידי גוב, סנדרסון, אולארצ'יק ושות'), ובלועזי ביטלס אולי...
C comfortably numb1 New member 21/11/03 #11 pink floyd!!! אממ ואם לא הם אז לד זפלין או הדלתות... ובעברי אני חושב משינה... יום טוב!
Y yuli c New member 23/11/03 #19 אממממ... אכן שאלה קשה הרי בסופו של דבר כל להקה שתשמע כל הזמן בסוף תימאס עליך... בישראלי הייתי רוצה לשמוע היהודים. ובלועזי אואזיס והוורב...
אממממ... אכן שאלה קשה הרי בסופו של דבר כל להקה שתשמע כל הזמן בסוף תימאס עליך... בישראלי הייתי רוצה לשמוע היהודים. ובלועזי אואזיס והוורב...