משאל עם !!!!!

coral chan

New member
../images/Emo210.gif וואו ._.;

איך חיברת את הספוגים? ואיך גרמת לשריון התחתון להתעקל? זה מהמם~

saarshemer

New member
how to?

את הספוג חתכתי לפי דוגמאת נייר שהכנתי מהמון דזרי נייר והמון נייר דבק כששריון הנייר עליי את הדוגמא שדיצאה חתכתי באופן סימטרי לחצי (לשם הסימטריה) והכנתי לגזרה שנבחרה עותק אתה הגזרה שנבחרה חתכתי לגזרות קטנות יותר (מטעמי קמצנות ....אפשר להניח את כל הגזרה על יריעת הספוג אבל יש לי עוד חלקים להכין לכן אני משתדל לא לבזבז יותר מדיי) אחרי שחתכתי את הספוג לפי הדוגמאות בסכין יפאנית לחיתוכים הישרים וחוט להט (כן... חוט להט) לחיתוכים העגולים הדבקתי את החתיכות לפי הסדר עם דבק חם את הקימורים קשה להסביר כיוון ש"צריך להדביק קצה של נייר דבק במקום אחד של הספוג, לקפל אותו לצורה הרצוייה ורק אח"כ להשלים את ההדבקה של נייר הדבק" (למי שלא הבין ...אני מצטער , זה מה שיש) אחכ כדי שנייר הדבק לא יפרד מהספוג , עם חוט ומחט גדולה עוברים באקראי מצד אחד של הספוג לצד השני כשהספוג בצורה הרצוייה כמובן ולסיום קושרים אח"כ מצפים בגזרי נייר ודבק פלסטי (הרבה דבק ורצוי לפחות שלוש שכבות נייר וזהו אני רוצה לנסות לכבות את זה ב "לכה" אולי זה יקשה את כל העסק עכשיו נשאר רק לצבוע מתכוון להעלות עוד תמונות בהמשך התהליך

Serf SaN

New member
מגניב.

דווקא הבנתי את ההסבר של איך אתה יוצר את הצורה. דרך יפה מאוד לעבוד עם החומר הזה, כל הכבוד. :) קבל ח"ח. ואם אינני טועה, ה"נייר דבק" הזה שאתה משתמש בו נקרא בשפה מקצועית - גאפֵר. [קורל, זה הסלוטייפ הזה של אבא שלך שהשתמשנו על העוגן. <: ] אגב, אפשר לראות תמונה של הדמות שאתה מתחפש אליו? אני רוצה לדעת איך השריון ביחס למקור. D:

"O.O

תראה אוואטר יא חצוף XD זה ענק..... הסדרה הכי גאונית וטובה שקיימת... רציני! מומלץ בחום O: אבל גיא, באמת.. אתה חייב לראות! אני גם כנראה אעשה קוספליי לקיץ של אחת הדמויות שאני אוהבת משם.. זה פשוט OWNS ונ.ב, סורי... לא מצאתי את הפיאה להולנד ;~; היא פשוט נעלמה.... אם היא במקרה תצוץ איפשהו אני אגיד לך~

saarshemer

New member
דווקא לא

זה נייר דבק רגיל , עבה שעקצתי מהצבא בזמנו אולי אפשר להשתמש בduck tape ....הוא נדבק להכל

coral chan

New member
../images/Emo210.gif אתה טוב בזה ../images/Emo45.gif

איך חשבת לעבוד ככה? קראת מדריכים בנושא?

chibi ritsuka

New member
כן..בקשר לזה..

אם כבר הייתי עושה אאנג הייתי עושה עם השיער והבגדי fire nation. XD

akane

New member
ואו מגניב! עבודה מצויינת

אמג זוקו~~~ DDDDDD: זה נראה מעולה *O* הצורה מדוייקת להפליא וזה נראה בדיוק כמו המקור. ח"ח על השימוש בנייר ללא יותר מידי בועיות
כבר לא יכולה לחכות לראות את זה צבוע~ מצטערת מראש אם אני אקפוץ עלייך בכנס D:

saarshemer

New member
תאחלו לי בהצלחה

חזרתי עכשיו מת"א עם ערימה של בדים ודמויי עור בשביל הקוספליי may G O D have mercy on my soul I'm an atheist.....by the way

למעלה