משאל עם !!!!!

saarshemer

New member
משאל עם !!!!!

OK אחרי שהרכבתי את פלג הגוף העליון של הGUNDAM שלי למשך 10 דק' הייתי צריך אינפוזיה - כי הזעתי יותר מהמשקל שלי. (למרות שהונראה ממש טוב...אין תמונה T....T ) אז אני דוחה את הקוספליי הזה לפורים בתקווה שיהייה יותר קר (אם לא אז אני אתאבד או משהו כזה no biggy) אז יש כמה אופציות לחלופה שאני יכול להכין בזמן שנשאר לי... והינה המתמודדים: 1. Ergo proxy- ergo proxy 2. fire nation soldier / prince zuko - avatar 3. seymour - final fantasy 10 אלו הדמויות שעולות לי בראש עכשיו ואם למישהו יש להוסיף אז קדימה תנו לי משוב על הדמויות ואילו דמויות אחרות אני צריך לשקול

Serf SaN

New member
תנחומיי על הגאנדם. :(

הייתי אומר לך להתחפש לאחת מהאופציות 2 או 3, כי את ארגו פרוקסי אני תכננתי לעשות בעצמי יום אחד. XD אז כן, תבחר ב2 או 3.

happy berry

New member
זוקו*-*../images/Emo210.gif

וארגו פרוקסי זה גם טוב~ ככה אני אוכל להציק לך בתור פינו כל הכנסD: *כן,אני מחליפה קוספליים בקצב היסטרי,בעיות משקל,בעיות משקל*

akane

New member
ZUKO!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

טוב, אני לא יודעת איך אתה נראה או אם זה יתאים לך, אבל אני זונת אוואטאר.... אז זוקו!!!! ואי, ממש בא לי להתחפש לטוף למרות שאנשים אומרים לי שאזולה הרבה יותר מתאימה לי :] ואם כבר, אז אזולה גרסאת בגד ים D: אהההההה עוד 13 יום יוצאים הפרקים החדשים של אוואטאר DDDDDDDDDDDDDDDDDDD:

Lightning9

New member
צוקו יכול להיות נורא נורא נורא מגניב

וסימור זה חם! עם השמלה שלו הזאתי, חם מידי לטעמי. צוקו נראה כמו אחלה תחפושת, לא חמה מידי ומגניבה ביותר. ואם תעשה צוקו תתכונן להרבה חיבוקים ממני *-* צוקו סקסי

saarshemer

New member
הסכמנו על זוקו

אבל איזה זוקו? מבוגר צעיר קרח אימו שריון מלכותי שריון מלחמה יש לבחור המון גרסאות נראה לי שאבחר את זוקו הצעיר הקרח אבל עם השריון המלכותי

Lightning9

New member
האמת שאני בעד הזוקו של העונה השלישית...

בתחילת העונה... כשיש לו שיער ארוך והוא חמוד שכזה.
למטה. אם עוד לא ראית את שאר העונה אל תקרא או כשהוא מצטרף לאווטאר, הוא בכלל חמוד שם.

Lightning9

New member
אבל הוא חמודדדדדדדד

ובא לי לחבק אותו ^___^
או בפרק שהוא על חוף הים עם מאי, אזולה והזאתי של הקרקס שברח לי השם שלה... הוא נראה שם טוב

chibi ritsuka

New member
לא משנה איזה זוקו תבחרי הוא תמיד אימו P:

אבל אני מעדיף את הזוקו על המסכה של הBlue spirit.

saarshemer

New member
זוקו עונה ראשונה

הלכתי לבסוף על זוקו בקריז של העונה הראשונה כי אין לי כוח להתחיל לעצב לי פאה from scratch ולדעתי יותר קל לעשות את הקרחת והקוקו מאשר רגיל עם "גולגול" מאחור התחלתי לעבוד על השריון ונורא מאתגר לעבוד על משהו שצריך להיות צמוד לגוף, קשיח, אבל גמיש באותה מידה

Lightning9

New member
בהצלחה עם זה D:

תוכל להעלות תמונות שלך במהלך העבודה? זה יהיה מעניין לראות את זה ^__^

בהצלחה.... נשמע טוב D:

זוקו בכל מצב נשמע טוב D: לא יכולה לחכות עד הכנס כדי לראות את זה *O*

למעלה