משאל, בתקווה שיציל את המצב

FaithNoMore

New member
בואו נראה

זה לא קשור להשנה, זה בכלל לא הייתי בכל כך הרבה ארועים השנה, כזכור אני במעצר בית (בערך) אבל אני חייבת לציין שההפועה של אניין גוד וליידי מקבת´ הייתה בת-#^&% אבל אני סתם דלה תרבותית סרטים: chasing איימי (לא יודעת איך כותבים איימי באנגלית, חי חי חי - מפגרת!) ספרות זולה טריינספוטינג ספרים: אני יודעת שזה נדוש (ככה אני) "החטא ועונשו" אני פשוש מאוהבת בספר הזה!!!!!!!!!! כל דבר של ריצ´ארד באך ואני מאד אוהבת את הסיפור "מושבת העונשין" של קפקא (פשוט גאוני!!!!!!!!) וכמובן כל סידרת צמרמורת (חי חי חי - ממש לא!) דיסקים: אני אפילו אתחיל כי זה ממש ארוך ואין לי אותם כאן אז אני לא יודעת לרשום את כל השמות, אבל אולי בהזדמנות. הנה, אחרי ההודעה הקצרה הזאת אני מרגישה ממש בורה ומפגרת!
נ.ב: לא קראתי את ההודעות שלכם במטרה לא להעתיק או משהו אז אולי יש אצלכם דברים שאני לא חשבתי עליהם... אבל לא משנה. משאל ממש טוב!! קבל ח.ח ג´ימי.

WashedInBlack

New member
וול

מעצר בית?! למה? וקפקא באמת ענק.. את "מושבת העונשין" לא יצא לי לקרוא, אבל אני אקח את זה כהמלצה. אגב, התחלת את ההודעה בכך שלא היית בהרבה ארועים השנה. אז רציתי רק להגיד שהבנת לא נכון את השאלה - היא לא היתה באילו אירועים תרבותיים היית, אלא אילו אירועים תרבותיים השפיעו אליך. ואירוע שמשפיע עליך לא חייב להיות אירוע קונקרטי. אפילו דיסק שיצא זה אירוע, ואין לך איך להיות בו. ונ.ב. לא הבנתי למה ג´ימי קיבל את הח"ח על המשאל, כי אני העלתי אותו. אבל אולי נתת אותו לג´ימי על התשובה שלו, וסתם יצאתי בוקית. לא נורא. נחיה בלעדיו.

FaithNoMore

New member
O.K

דבר ראשון: WashedInBlack אני מצטערת מגיע לך ח"ח על המשאל (אבל זה ממש לא אומר שאני לא אוהבת אותך ג´ימי יקירי
, אפילו שאתה בחור
). חוץ מזה אני במעצר בית כי ההורים שלי מצאו לי באנג בתיק יום אחרי שאמרתי להם שאני לא נוגעת בדברים כאלה("אני?! חס וחלילה!!! מה פתאום, אמא, אל תדאגי!!!!!") בקשר לארוע, היו כל כך הרבה ארועים השנה בחיי גם טובים וגם רעים שממש כשה לי לבחור אבל בואו נגיד כמה: אחותי הודיע שהיא מתחתנת משהו שבהחלט שימח אותי וגם הוריד ממני את הלחץ של - חתונה, משפחה,ילדים...
וכו´ בעתיד. ויש עוד מלא דברים אבל אני חייבת לציין שפתיחת ה]פורום הזה היה ארוע מאד מפתיע ומשמח שקרה השנה ואני מאד שמחה (אפילו שהוא לא כל כך מה שהיה פעם, אבל אל תדאגו). וזהו, בינתיים...

Vsilver NJ

New member
אההה

נו כן ההופעה של הליידי ואוניון מתי שראיתי אותך ג´ינג´ית...! טוב הנה הסיכומון שלי האירוע שהכי אהבתי היה, אהממ, ההופעה האחרונה של גיידנס בסוף מאי... אני מצטערת, אבל זה היה פשוט... מצ´ויין באופן שלא ציפיתי לו. (ציפיתי שיהיה ממש טוב אבל לא עד כדי כך!!) דיסק - סליפלס. פשוט sleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepless!!!! הם ענקים. ספר - הממ, היו יותר מדי. אני אציין את הנוכחי של פאולו קואלו ודומיו. שיר - pale של ידידנו ליידי מקבת... הכל התחיל מהופעה בפטיפון שדורי ואופיר רקדו בה טנגו צמוד וחושני...! (לא משנה!!) סרט - רקוויאם לחלום. בדיוק השכרתי אותו (שוב) היום הבלוקבסטר. פשוט אין לי מילים לתאר. ציור / תמונה - לא משו שאני יכולה להעלות על גבי דפי האינטרנט, אבל זו תמונה שחברה שלי ציירה, של עץ שיוצאת ממנו יד. :) שלכם ג´ודית.

למעלה