משאלת לב.

משאלת לב.

שמעתי הערב את הפרופסור אמנון רובינשטיין. חדשות הלילה בערוץ הראשון. מכנה , את יאסר ערפאת, פושע נגד השלום. את ההתקפות הישראליות על שטחי הרשות , פעולות מלחמה. חוזר ומדגיש, שום מדינה אירופית, לא היתה מסכימה לסוג כזה של מלחמה, כפי שמנהלים, נגדינו הפלסטינאים. בוודאי לא ארצות הברית. להזכר, שהאיש, אשר הקים את תנועת "שינוי" כתנועת מחאה, נבלע בתוך, ים העסקנים. נדחק לפינה. לא שמעתי את קולו , כבר שנה. נשמע קצת פחות צרוד. אבל ברור ונחרץ. מבחינתי, ראש ממשלה אולטימטיבי. והפרופסור, שבח וייס נשיא המדינה. משאלת לב.

עיניים

New member
עם כל הכבוד

לפרופ´ אמנון רובינשטיין, ולמשאלת לבך - מה אפשר כבר לצפות ממנו אם אתה עצמך אומר שהוא נבלע בתוך ים העסקנים, וזה שנה שלא שמעת את קולו? לו היה אומר את הדברים שאמר היום - לפני שנה וחצי, כאשר חטפו את שלושת חיילנו בהר דב, ובזמן אירועי הר הבית - או אז היה עוד אולי על מה לחשוב, אבל היום? תראה לי אחד שלא אומר או חושב שערפאת פושע ורוצח, תראה לי אחד שחושב שיש איזו מדינה באירופה ועל אחת כמה וכמה בארצות הברית שהיתה עוברת לסדר היום בסוג כזה של מלחמה,,,,, מה ששלו - שלו, אבל הוא לא הפייבוריט שלי לראשות הממשלה (וזה לא אומר שיש לי מישהו אחר להציע)

משאלת לב -2

לדאבוני את צודקת.עיניים. אמנון רובינשטיין, איננו מרפקן. אני מדבר על נוסטלגיה, או געגועים .למנהיג שפוי. דוברי השמאל, מסוגם של יוסי שריד וזהבה גלאון, מזמן לא מדברים אלי. והשם ירחם, עלינו, מאבירי אוסלו.

ורק כדי

שלא יטענו פה הקלדנים גם נגדך שפתאום עברת לפוליטיקה - אז תזכורת קטנה: בתל אביב - דירות מפוארות שניים וחצי חדרים והול מואר לוקסוס מלא. פרטים: חברת רובינשטיין - חברת הבנייה הגדולה. עוד מהימים של רסקו וסולל בונה.

טרה10

New member
הפרופ´ אמנון רובינשטיין..שהיה שר

חינוך..הינו סמל של האליטות. ואילו הנקודה שהעליתם, שבמרכזן הוא ויוסי שריד, ולצערי עוד חלק מחבריהם לדיעה..ועוד אנשי מר"צ..לצערי הם נוסטלגיה,ומתאימים כאן לפורום ככפפה ליד.! לעומת מה שמתרחש היום..! בודאי.! [נבדק]

שקדי

New member
לידידיי חובבי האקטואליה

ממליץ לכם לבקר ולנסות פורום בו אף אני משתתף יש בו הכל......כמעט רצינות....שטויות....הומור.....והכל........ יאללה.....מי בא לבקר????

מגי התנגשנו.... התוכנית על עופרה

חזה ז"ל ברקע. מסמך קשה. הלב נצבט מול הפיספוס.

שקדי לעומת הממשק של תפוז

אורט לא מי יודע מה ידידותי למשתמש.. התרגלנו לקלות הבלתי נמנעת של התפוז..

שקדי

New member
יש יתרונות וחסרונות לכל אחד חונה´לה

היתרון של הפורום הנ´´ל הוא שיש בו שיח במשך רוב שעות היממה לא מהכל אני מתלהב.....כמו בחיים אגב אף פעם לא מתים שם משיעמום ואפשר לנקז שם עודפי מרץ נסי ותהני.....

למעלה