משאלה.

Sun Shine

New member
משאלה.

The painter tries to pain it, the poet tries to say it, The philosopher tries to convey the meaning to your mind. But here I am - a quarter million mile away, One human being - one human seeing it for the first time. I can see the white of snow - capped mountain, The blues and turquoise of the oceans blend. Australia and Asia coming round the corner, And I can`t tell where one country starts and the other one ends. The sun is setting on the Pacific, They`re just getting up in Rome. I don`t see the light of my city, All I can see is home. I saw the world without any borders, With out any fighting, without any fear. SO, Captain, give the order, We`re going to cross the next frontier. I know this view won`t last forever, Soon I`ll be back to reality. But isn`t it the way we perceive things That makes them what they will be? I see the world without any borders, With out any fighting, without any fear. So captain, give the order, We`re going to cross the next frontier. בוקר נפלא Sun Shine

שתמיד תזרח לך השמש!

מאוד יפה אענה לך בשיר נגדי יש לי חלום, כולי מלא אור, ים של חדווה גועש בסביבה. יש לי חלום, חלום על שלום עם אהבה בלב והרבה שמחה. יש לי חלום חלום של דרור, ללא מכאובים והרבה שמחת חיים. יש לי חלום ללא נחשים ללא טורפים וללא שונאים. יש לי חלום חלום של אוהבים עם הרבה חיוכים וים של צחקוקים. יש לי חלום זה כבר לא חלום זו מציאות זו דרך חיים.

Sun Shine

New member
..............תודה :)

וואאאאאאאאאאוו............מדהים, לא יכולתי שלא להגיב... תודה לך יץחק שין יקר, אומנם זה ישמע מוזר... אך למרות כל האופטימיות בחיי, לי משאלה קטנה ודי... רוצה שהוא פשוט יפתיע, והשלום לארצי יגיע... יום נפלא ושקט SUN SHINE

גם לך מגיע תודה!

רשמתי למזכרת את המשפט: ``רוצה שהוא פשוט יפתיע, והשלום לארצי יגיע...`` מבקש את רשותך להשתמש בו כמקור השראה לשיר חדש. תודה מראש, גם אם אין הסכמה.

*קסנדרה

New member
לשמש הזורחת, מדהיםםםםם

לשמש הזורחת התפעמתי משירך, אהבתי כל שורה, כל מילה. ואך טבעי שאנחנו כולנו ממתינים בכליון עיניים ובנשימה עצורה, לאותו קפיטן שייתן כבר את ההוראה כתיבה יפה!! קסנדרה

*קסנדרה

New member
לשמש העולה, עוד משהו,,,,

לשמש העולה לא יכולתי שלא להיזכר בשירו של ח.נ. ביאליק ``עם השמש`` ואביא בית מתוך השיר: עם השמש עם השמש השכימו להרים - ומצאתם הזהב הטוב והכתם. והייתם ראשונים לאור שמש, ושאבו איש איש מלוא נשמתו ולבבו. ויקר בוקר-אל, בעודו חדש ורטוב, יעברכם-נא עבור ושטוף, וכל נושן ובלה בלבבכם - יתחדש! וכל פיגול ופסול בו - יתקדש! וצפנתם ושמרתם זה אוצר זהבכם, והיה לכלכל בו לבבכם. ואם כבדים יצאתם, ועניים - ושבתם עשירים ונקיים. הו, נמקיי החושך ורקביי האמש, התפללו לשמש, לשמש! קסנדרה

Sun Shine

New member
את כל כך מקסימה לך פשוט אומר...

תודה רבה יקירה... והמשך יום קסום SUN SHINE :)

למעלה