לפי החוק היא חייבת לצפצף
נראה לי שכל כלי רכב גדול חייב לצפצף. גם אוטובוס וכן הלאה. במקומך הייתי מבררת מי שלח את המשאית ולמה היא באה כ"כ מוקדם לאזור מגורים (אתה גר בעיר או בחור נידח?) הייתי מתחילה מיידית את הפרוצדורה בעירייה ובמשרד איכות הסביבה, כי הם גופים בירוקרטיים שלעיתים לוקח להם המון זמן להזיז ת´תחת. אם זה אוטו זבל, אז מנסיון אישי, מסתבר שחלק מהרשויות המקומיות מקשיבות לתלונות הדיירים(!) ומפסיקות לאסוף את הזבל ב-6 בבוקר. הרי אוטו זבל יכול לאסוף זבל גם ב-10 בבוקר, לא? יכול, ועושה. הם מודעים לעניין, אבל בלי תלונה ממוקדת ובכתב הם לא יעשו כלום. אם זה אתר בנייה, הסתבכת קשה. לאנשים שמנהלים את העניינים באתרי בנייה יש הרבה כסף וכוח במדינה, ואפילו צו של בית משפט לא יזיז אותם, כי הם מפסידים הרבה כסף על משאית שמתחילה לעבוד ב-9 במקום ב-6 (נסה ותווכח) אני רק אתן דוגמא קטנה לשערוריה בתחום: עובד בכיר של עריית ירושלים עלה על דחפורים והרס בעצמו אתר ארכאולוגי מימי בית שני בגלל שהוא לא רצה לעכב את עבודות הבניה שהיו במקום. הסיבות למעשה כזה יכולות להיות רבות מספור, אבל לדעתי מדובר לא באינטרסים שחוקיותם או מוסריותם מפוקפקת בעליל.