משאבת מדלה

משאבת מדלה

שכרתי משאבת מדלה מיד שרה, וקניתי שם את הערכה . היה להם במלאי רק את הערכה הכפולה, מישהי יודעת איזו יותר נוחה לשימוש? הבודדת, או הכפולה.(ששואבת משני הצדדים במקביל, שני בקבוקים).

גילי51

New member
מדלה כפולה...

בלי לשאול,לפי הגיון-כפולה היא נוחה!!!! חסכון בזמן שאיבה,בשאיבה אחד ממלא שני בקבוקים."חלומה הרטוב" של כל אמא שואבת .... ברת מזל שכמותך! הרבה הצלחה ותשאבי לבריאות ! אמא של טל

למה ברת מזל?? מי אמר שיהיה לי

מספיק למלא את שני הבקבוקים.נראה לי שאחליף את הערכה לבודדת. נראה לי יותר נוח.

תומרותם

New member
תלוי איפה ומתי את שואבת

אם את בבית מול הטלוויזיה - ברור שכדאי יותר שניים: פחות זמן שאיבה. בנוסף, היתרון בשאיבה בו-זמנית הוא הגירוי של ייצור החלב יותר טוב. למה? תשאלי את שגית, היא פעם אמרה את זה... אם את בעבודה ויד אחת על המחשב... - אז ברור שכדאי יותר אחד. או למשל אם את תוך כדי שאיבה רוצה ללטף את תינוקך, או לעשות כל דבר אחר עם היד השניה שלא מחזיקה את הבקבוק. יש עוד בעיה אחת עם שניים, יותר פסיכולוגית: אם בדרך כלל ההרגשה בשאיבה היא של "חליבה", אז כאשר את מחוברת בשני הציצי למשאבה... נו - לא משהו.. אני אישית קניתי משאבה דו-צידית, והשתמשתי בה רוב הזמן רק בצד אחד.

גילי51

New member
טילטולים...

היי, לפי דעתי,לא כדאי להחליף .גם אם תשץמשי בה לעתים רחוקות זה תמיד יותר מועיל לשאוב משני הצדדים בבת אחת.גם בגלל הגירוי.אך,אני מסכימה חלקית עם תומרותם(חלקית) שהכל הוא עניין של הרגשה.אני גרה בצפון וקשה מאוד להשיג משאבה דו-צדדית של מדלה ,יש של אמדה והיא לא כל-כך פופולרית בין האמהות,אני מתכוונת קשה להשיג ביד שרה .באופן פרטי אין שום בעיה ... הכל נתון לשיקולך.... בהצלחה!

sagitlaleche

New member
משאבת מדלה כפולה ../images/Emo20.gif

גם כשיש את הערכה הכפולה, ניתן להשתמש כשצריך/רוצים בערכה הבודדת. למשאבת לקטינה (זה הדגם ששכרת מיד שרה) יש שני פתחים לחיבור הצינורית והבקבוק. אם מעוניינים לחבר את הערכה הכפולה מחברים את שתי הצינוריות, בנפרד, כל אחת לחור שלה. אם רוצים לחבר רק צינורית עם בקבוק אחד, סותמים עם פקק יעודי את החור הנותר ומחברים את הצינורית היחידה ושואבים רק משד אחד. יש חזיות הנקה מיוחדות שמכניסים פנימה את המשאבה ואז אין צורך בשתי ידיים, ושמעתי אפילו על אמהות שהניחו את הבקבוקים על השולחן תוך כדי שאיבה תוך כדי הקלדה במחשב. אני מניחה שיש הבדל כספי בין הערכה הבודדת לערכה הכפולה, אבל כששואבים בערכה הכפולה, ההספק גדל וזמן השאיבה מתקצר. כדאי לקחת את זה בחשבון.

למעלה