משאבת חלב

נעמיקו

New member
משאבת חלב

בני בן 6 חודשים נולד פג בשבוע 33. תחילה הוא קיבל מזון דרך זונדה ולכן אני קניתי משאבת מיני של מדלה ושאבתי לו מהרגע הראשון. תחילה התפוקות היו ממש יפות ונוצר לי מאגר גדול של חלב שאוב. עם הזמן השתמשנו בחלב השאוב והמאגר הצטמצם. עם חזרתי לעבודה יצרתי זמני שאיבה קבועים והיה לי מאגר חלב שבועיים מראש לעבודה. הבעיה: ככל שעובר הזמן אני מרגישה שהמשאבה הנ"ל אינה מספקת (או שזה אני) ואני לא מצליחה לשאוב את אותן הכמויות - גם כשאני בעבודה וזה זמן שהוא רגיל לאכול בו בימים בהם אני לא עובדת. השאלות הן: האם יש לי מספיק חלב ואני פשוט לא מצליחה לשאוב אותו? מה אפשר לעשות והאם כדאי לי לקנות, משאבה חדשה ו/או טובה יותר? האם יש המלצות למשאבות טובות יותר? יש לצייין כי בני כרגע מסרב להתחיל מוצקים כך שאני לא רואה בעתיד הקרוב אפשרות להפחתת כמות החלב לה הוא זקוק. סליחה על האורך ואשמח על כל תגובה או עצה אני לא רוצה להגיע למצב בו נצטרך להשתמש בתחליפים תודה

סביר להניח שזו המשאבה

למיני אלקטריק יש חיי מנוע מוגבלים, ונשמע שעשית בה שימוש נרחב.... מה שאת יכולה לעשות זה להשכיר משאבה טובה יותר, למשל מדלה לקטינה. היא חזקה (ברמה של בי"ח) ודו צדדית אז זה גם חוסך זמן. יש כל מני מדריכות של לה לצ'ה ויועצות הנקה שמשכירות במשהו כמו 150 ש"ח לחודש. תעשי חיפוש כאן בפורום של "השכרת משאבות" בהצלחה

למעלה