משאבת חלב

mikago

New member
משאבת חלב

הי לכן,
לצערי חופשת הלידה שלי תארך כשבועיים ולמרות שאני מאוד רוצה להניק - ככל הנראה לא אוכל לעשות זאת באופן מלא.
לכן אני מאוד מתלבטת לגבי משאבה שאוכל להסתייע בה. חשוב לי שהשאיבה תהיה מהירה ויעילה וכן שהתפעול יהיה נוח מאחר ואין לי מקום קבוע לשמר חלב (מקרר) וכו' וכו'..
יש לי אפשרות לרכוש משאבה דרך ארה"ב בשבוע הקרוב, אבל זה יהיה כחודש לפני הלידה...
האם זה ממש קריטי להתנסות לפני במשאבות השונות? האם יש משאבות שאתן ממליצות עליהן? כרגע אני חושבת על משאבה כפולה (שאיבה מ-2 שדיים בו"ז), אשמח להארות, הערות וטיפים מהמנוסות!
תודה רבה!

טליה456

New member
משאבה..

אני ממליצה מאד על FREE STYLE של מדלה, זאת משאבה דו צדדית, וניידת על סוללה.7

michal@gal

Active member
מנהל
חזרה ללימודים?

מי יסייע לך עם התינוק אחרי הלידה?
&nbsp

mikago

New member
שאלת מיליון דולר

זו שאלת מיליון הדולר...
למזלי אמא שלי מוכנה לנסות להתמודד בהתחלה... אם לא יסתדר אני אצטרך מטפלת.
אם את מכירה מישהי באזור באר שבע...

michal@gal

Active member
מנהל
הכי נוח יהיה אם היא תגיע איתך

במיוחד בשבועות הראשונים, ואת תצאי מהשיעורים להנקות.
זה פתרון שעובד טוב להרבה סטודנטיות.
&nbsp
באוניברסיטת באר שבע קיים חדר הנקה, מה שיכול להקל עלייך בשאיבות ובאחסון החלב השאוב.
&nbsp
נסי למצוא פתרון שיאפשר לך לחזור ללימודים קצת יותר מאוחר.
הגוף שלך צריך להתאושש ולא בטוח ששבועיים אחרי הלידה תהיי מסוגלת לשבת יום שלם בלימודים.

mikago

New member
הלוואי...

לצערי זה לא מתאפשר.
אני סטודנטית לרפואה וכרגע כל מה שנותנים לי זה שבועיים וגם את זה אני אהיה חייבת להשלים בהמשך בתקופות לא נוחות. מה גם שאני מסתובבת בין המחלקות השונות בסורוקה ולא רק שתינוק לא מתאים לסיטואציה זה גם מסוכן. בקיצור - הלוואי שאצליח להתמודד עם כל הבלאגן הזה בצורה הטובה ביותר עבור השותפה העתידית..

זה לא מבוסס מחקרים

לתת ליולדת שבועיים לפני שמחזירים אותה למסלול כזה תובעני, זו מדיניות גרועה ולא הוגנת מבחינה רפואית - ולחלוטין לא מבוססת על הידע המחקרי שקיים בתחום.
&nbsp
כל אשה אחרי לידה צריכה 6 שבועות, שבהן היא *לא* מצופה להיות על הרגליים, כדי לאפשר החלמה מיטבית של שרירי הבטן ורצפת האגן, שמשפיעה באופן קריטי על התפקוד שלה, הן בשנת האמהות הראשונה, והן לטווח הארוך. לכל החיים.
אני אפילו לא מתחילה לחשוב בכלל על השותפה העתידית שלך - מקריאת השרשור הזה אני חושבת רק עלייך.
סליחה אם אני מרגיזה או מעציבה או זורה מלח על פצע פתוח. אני לא רוצה לדכדך אותך, אבל העוול שבסיטואציה הזאת זועק לשמיים ואני לא יכולה להתאפק.
&nbsp
&nbsp

camden1

New member
משאבה של לנסינו

הי.. חברה שלי קנתה משאבה של לנסינו חדשה, משאבה כפולה, והיא ממש מרוצה. היא השתמשה בכמה לפני אבל מזאת היא הכי נהנית. אחותה בארה"ב המליצה לה כי שם הם מאוד פופולריות.
בהצלחה!!

אושר מ

New member
למשאבות של מדלה יש תיק

ובתוכו צידנית מובנית בנוסף למשאבה עצמה.
תחפשי pump in style. יש להם כמה דגמים של תיקים (גב או צד)

למעלה