משאבת דלק

shailev1

New member
משאבת דלק

שלום. האופנוע קרטע, החלפתי מסנן דלק. בטורים גבוהים האופנוע מקרטע. הדלק לא זורם למסנן הדלק. חשבתי לחבר לחץ אויר למשאבה מכיוון המסנן. באיזה לחץ אני אמור להשתמש כדי לנקות את המשאבה? תודה. שי.

creth11

New member
איזה אופנוע? תזהר אם לחץ אויר, לא מומלץ

רוב המשאבות הינן דיאפרגמה ואםאינך יודע בדיוק מה אתה עושה אם הלחץ אויר ? הלכה הדיאפרגמה דיאפרגמה קרועה יכולה לגרום הריון בילתי רצוי קרי הוצאות בילתי נישלטות

shailev1

New member
משאבת דלק

אופנוע קסינג יו 400 יש לך דרך אחרת לנקות את המשאבה? כמו תוסף או משהוא אחר?

creth11

New member
לא מכיר - תן פרטים על המשאבה

משאבה חשמלית או מופעלת וואקום ? בדקת אותה ? היא פועלת ? האם מגיע דלק חופשי אל המשאבה ( צינור כניסה) ? ניתקת צינור יציאה? מה קורה שם? צלם אותה שניראה במה מדובר אם פועלת חלקית? ניתן להעביר תוסף ניקוי למערכת דלק רק משאבה חשמלית רוטורית יכולה להפיק תועלת מלחץ אויר זהיר, כל שאר הסוגים עשויים בהחלט להינזק

shailev1

New member
משאבת דלק

המשאבה נמצאת בתוך מיכל הדלק. כאשר ניתקתי את צינור היציאה יוצא דלק בקושי. בפעם הקודמת שהחלפתי מסנן יצא הרבה יותר דלק. אני חושב שהיא מופעלת וואקום. לפי כך שגם כאשר האופנוע כבוי לפרק זמן ממושך יש זרימה של דלק לכיוון הקרבורטור. יש לך המלצות לתוסף? תודה.

creth11

New member
איך היא מופעלת ? חשמל או וואקום ?

בדוק אם מקבל הזנת כוח (חשמל\וואקום) ? צריך לפרק אותה, כניראה כמה ברגים, להיזהר בהוצאתה יש וודאי אטם בינה לבין דופן המיכל, לשחרר אותו בעדינות שלא יקרע, להכין RTV מתאים לסגירה. לרוב בכניסת היניקה של המשאבה יש סוג של פילטר לעיתים רשת קטן , לפרק ולנקות לבדוק את המשאבה לפני הרכבה סופית אולי צריך לנקות אותה בנוסף תוסף ? כל תוסף למערכת בנזין של רכב, רק אני שם ריכוז גבוה יותר משהוא כמו בקבוק למיכל דלק מלא (ברכב מומלץ פחות) חפש מחברה ידועה לא של אמריקן איגל ! ! ! לא לגעת במוצרים של החברה הזו בכלל אפילו לא במקל ! ! !בשום מוצר שלהם ! ! !

למעלה