משאבת אינסולין
??

seeyou

New member
משאבת אינסולין../images/Emo28.gif??

שלום לכולם האם,על פי נסיון אישי, רצוי(שווה) להכנס לטיפול בסכרת על ידי שימוש במשאבת אינסולין? האם זה לא מגביל? איך יכולים בכלל לתפקד?שחיה-ריצה-ריקודים....

בטח ובטח!!!

אני עם משאבה כמעט שנתיים והעצה היחידה שיש לי לך זה להתחבר! זה לא מגביל, להפך...זה נותן לך כמעט את כל החופש שיש...אין יותר להיות צמודים למזרקים, אתה יכול לאכול מתי שרק בא לך...[עם גבול כמובן...] בהתחלה זה קצת מציק, אבל אחרי שבוע-שבועיים כבר לא מרגישים אותה והיא מאוד נוחה, היא גם די קלה אז כך שאין ממש בעיה לרוץ איתה או לרקוד איתה... בקשר לשחיה- יש אפשרות להתנתק מהמשאבה, ולהתחבר אליה... לדוגמא: כשאתה במקלחת, בים, בבריכה, או בכל מצב שאתה מפחד שמשהו יקרה לה כשהיא עליך...ההתחברות וההתנתקות הן פעולות ממש פשוטות...!! אבל יש גם חלק די מרגיז במשאבה [לדעתי...] יש את הקטע של החישובים, בשביל להתחבר למשאבה אתה צריך לעשות כל מיני חישובים של פחממות, חלבונים [כשתתחבר יסבירו לך הכול על כל החישובים האלו...] אז בעיקרון לדעתי המשאבה זה ממש דבר חיוני שיכול רק לעזור ולתת רמת חיים הרבה יותר טובה ומשוחררת. מקווה שעזרתי,

seeyou

New member
לאכול מתי שרק בא לך?../images/Emo24.gif

תודה על תשובתך המהירה באמת,עם המשבה הרמת הסוכר יותר נורמלית? סליחה שאני פולש לפרטיות שלך -מה הרמות הסוכר שאת מקבלת ביחס לכמות היומית של אינסולין בהשוואה למצבך הקודם -מה רמת ה-A1C הנוכחי ביחס לקודם יום נעים לך

בעיקרון כן...

רוב האנשים [בגילי כמובן] שהתחברו למשאבה הצליחו לתקן את הרמות שלהם לרמות יותר טובות. אצלי זה משהו אחר, אני לא מצליחה להתאזן...אני שומרת ואוכלת נכון אבל יש משהו שכל הזמן מפריע...עוד לא יודעים מזה... אבל בהחלט רמת הA1C ירדה לי מ13 ל8.9...הכל בזכות המשאבה. כמובן ש8 זה לא הכי טוב בעולם ותמיד צריך לשאוף ל6 אבל גם זה טוב בהשוואה ל13 שהיה לי!!

seeyou

New member
האם את משלבת גם ...../images/Emo140.gif

..."תרופות" של רפוא אלטרנטיבית? או: -זינק-מגנזיום-כרום פיקולינט...? או רק אינסולין? לי יש כרגע A1C=10.2 .... אתמול רמתי עם 96 ושעתיים אחרי ארוחת בוקר עלה ל320! גם אצלך יש הפרשים גדולים?

נדודי

New member
מצטרפת בחום להמלצה

יש לי סכרת נעורים מזה שבע שנים, בשנתיים האחרונות אני משתמשת במשאבת אינסולין. איכות החיים השתפרה מאוד וגם רמות הסוכר והA1C השתפרו באופן משמעותי. אני מאוד ממליצה לעבור לשימוש במשאבה, אין הגבלה על שום פעילות. בנוסף מומלץ לעבור למשאבה אם מתכננים הריון, זה מעלה את הסיכויים לאיזון טוב יותר. עם זאת המשאבה לא מתאימה לכל אחד וכדאי לנסות כמה חודשים לפני שקונים.

seeyou

New member
../images/Emo140.gifשוב על משאבת אינסולין!** דחוף!

בוקר טוב מבקש בהמלצה שלכם בקשר ל: - דגם -מה העלות החודשית יוסי

יש את המשאבה מסוג...

מינימד 508\507...אני משתמשת ב508 והיא טובה מאוד ונוחה ושמעתי שגם 507 היא אחלה משאבה... את העלות החודשית אני לא יודעת...

הצ'ופצ'יק של הקומקום...

אני מפנה אותך לדיון שמתקיים בנושא משאבות באתר מתוקים. אפשר לתמצת את הדיון במילים " הצופציק של הקומקום" - משמעו כמה שהמשאבה לא תהיה משוכללת עיקר הבעיות שבה הן קצה הצינורית המתחבר לגוף. למינימייד יש הרבה המלצות. אנחנו התחברנו לאחרונה לאנימס. הסיבה שלי היתה מאחר ומשאבה זו מכילה פונקציות רבות יותר והיא עמידה יותר בפני חבלות ומים. תכנות הפונקצית הינו פשוט ומזכיר את הwindows של מיקרוסופט דבר שלא מצאתי במינימייד. אבל כאמור הכל תלוי בצופציק של הקומקום...

משאבת אינסולין

משאבת אינסולין זה הדבר הכיייי טובבבבבבב בעולםםםםםם!!! כדאי לך להתחבר למשאבת האינסולין אנימס . אם את רוצה פטים עליה , את יכולה להתקשר אליי - 064240141 , וגם על המשאבות באופן כללי או על כל דבר... ביי

למעלה