משאבות

gomiyo

New member
משאבות

שלום, לאחר שהמנוע של משאבת המיני אלקטריק החל להשמיע קולות פרפור אחרונים, החלטתי לקנות משאבה חדשה. מאחר שאני אולי אשאב מספר פעמים ביום (עוד כחודש וחצי אני חוזרת לעבודה), אני מתכוונת לקנות אחת משלוש המשאבות הבאות: אמדה- Lactalin Personal, מדלה- Pump-in-Style או ספקטרה- Spectra 3. אשמח לקבל חוות דעת על כל אחת מהמשאבות. האם אכן שווה להוציא למעלה מ- 1,000 ש"ח על המשאבה של מדלה? אולי בכלל כדאי לקנות משאבה ידנית? האם נוח לשאוב עם אחת כזו? מה החסרונות שלהן (מלבד הפעולה הידנית)? איך כדאי לשאוב בעבודה? (אני עוד לא יודעת אם אשאב בעבודה, אב אני מכינה את עצמי לכל אפשרות) תודה רבה, שרון.

ציפיק2

New member
משאבות

לי יש ספקטרא 2 ולא 3 אני מניחה שהפעולה שלהם די דומה ואני מרוצה משלי המדלה זה פשוט לוקסוס אם את מתכננת עוד ילזים זו השקעה טובה גם לעתיד אם את באיזור תל אביב ניתן לבדוק משאבות במרכז ממ"ש אני מניחה שבאיזורים אחרים יש גם יועצות הנקה שנותנים את השירות אני מציעה לך לפנות לפורום השכן "תמיכה בהנקה" 317 לשמוע מנסיונם של אחרות

אושינקה

New member
שלושת המשאבות טובות

אם אני לא טועה, המשאבה של אמדה שציינת נקראת PURELY YOURS פה בארה"ב - אם זו אכן אותה אחת, זו משאבה טובה. כך שההחלטה תלויה בעיקר בשיקולים כלכליים. היתרון במדלה (מעבר להיותה עם מנוע קצת יותר חזק) הוא שכבר יש לך חלקים של המיני אלקטריק שיכולים להיות אקסטרות (הגביע, הבקבוק, השסתום הצהוב וכו') ואם את חוזרת לעבודה, זה נוח שיש יותר חלקים (=פחות שטיפות בזמן העבודה). לא מומלץ להשתמש במשאבה ידנית אם את חוזרת לעבודה - זה לוקח יותר זמן לשאוב, מעייף, ופחות קל לשמור על אספקת החלב. משאבה חשמלית דו"צ תעשה את העבודה כראוי ובפחות מאמץ.

למעלה