משאבה

10shosh

New member
החיסרון העיקרי

הוא שהיא עלולה להתנתק ואז עליית הסוכר היא מאוד מהירה מכיוון שאינסולין בה הוא קצר טווח. יש ללשים לב ולבצע בדיקות סוכר. עוד כמה קטנים: לא יודעת כמה אתה גלוי עם הסוכרת אבל אתה מחובר למאין ביפר תמידי. ניתן להסתיר אבל זה נוטה לתקתק (למרות שהבנתי שהיום יש גם משאבות שקטות). יכולת טכנית בסיסית. לשלוט על התפעול שלה ואחריות להחליף את החיבורים בזמן למניעת זיהומים או למנוע מצבים שנשארת ללא אינסולין ואז חזרנו לחיסרון הראשון. בטאג ליין(למעלה השורה הרצה) יש השוואה של כל סוגי המשאבות באדיבות דובדבן ואיל (העיתון של האגודה). חיבור נעים

משאבה

בס"ד אז לפי דעתך עדיף לא להשתמש בזה?????? אני לא בן אדם ששומר מי יודע מה, ואני יודע שזה בעוכרי, אני אוהב לאכול את הדברים הכי מתוקים שיש, אני משוגע על מתוק, ואחרי זה אני מרגיש ממש מסטול עייף ועוד ועוד... שבטח את מכירה, אז מה הפיתרון? האם יש משאבה שהיא יכולה לראות גם את רמת הסוכר בדם ולפי זה להכניס מה שצריך?????

10shosh

New member
עדיין אין משאבה שבודקת את רמת

הסוכר, לצערנו, אבל אני מאמינה שבסוף תהיה. אני מאוד נהנת מהמשאבה והיא הקלה את חיי משמעותית. אבל מה לעשות גם החיבור למשאבה דורש מעט אחריות אישית. בתחילת דרכך עם המשאבה עליך ללמוד את תגובה גופך לכמויות וסוגים של פחמימיות מרוכבות יותר או פחות וסוכרים. וכן זה כולל בדיקות סוכר והקפדה. ברגע שתלמד לאזן את עצמך הדברים יותר פשוטים ויותר טבעיים וניתן ביתר קלות לאכול אפילו מתוקים עם תוסף אינסולין מתאים.

10shosh

New member
נ.ב

אני ממליצה לך להכנס לאתר של לזר קאופמן (שוב בשורה הרצה למעלה) וכן לאתר מתוקים יש שם הרבה הסברים על משאבות, החיבור והאינדקס הגליקמי

TalKz

New member
משאבה זה איכות חיים

הייתי בחודשים הראשונים שלי בלי משאובה, וזה היה פשוט סיוט. כל שניה לקום ולבדוק ולאכול לפי שעות... בקשר לזה שזה מתנתק זה בול שיט!! אני כבר שנה עם זה ואולי התנתק לי פעם או פעמיים זה נוח, זה כיף וזה מאזן אותך אחלה (כי יש אפשרות שכל שעה הוא יתן לך כמות קטנה מאד של אינסולין כמו לבלב אמיתי) ושווה ביותר!!!!!!!!!!11

10shosh

New member
נא לא לזלזל כך בהודעות של אחרים

גם אם אצלך זה התנתק רק פעם או פעמים זה עדיין יותר מידי. ולמישהו שעדיין לא התחבר למשאבה, ומעיד על עצמו שהוא לא שומר גם הפעם או פעמיים עלולות להיות מ-א-ד מסוכנות !!! חוץ מזה זה שאצלך זה קרה רק פעם פעמים זה תלוי גם באיזה פרפריות את משתמשת ובהתאמה שלהן לגופך. כך שאצל אחרים זה יכול להיות אחרת כלומר זה ממש לא בול שיט

TalKz

New member
לא פשוט כולם שמים

את הפרפרית בבטן, וזה טעות כי זה כאבי רצח , לא אסטטי, ויוצא מהר! כל הפתרון זה לשים את זה באגן, (ממש בצד של הטוסיק) וזה לא יוצא ולא כלום! זה ממש טוב.

springz

New member
תגידו חברים - איך מתקלחים איתה

איך ישנים איתה ? זה לא מפריע כשמסתובבים ? איך הולכים איתה לים לבריכה ? אלה בעיקר השאלות שמטרידות אותי.

אמממ

ישנים איתה רגיל....אני אישית לא מרגישה אותה... והיא יחסית קטנה וקלה ומאוד נוחה...אז לי זה לא מפריע... ואתה יכול להתנתק ממנה זמנית ולחבר אותה שוב...יש מן מקום כזה מיוחד...

למעלה