משאבה

אלבי

New member
משאבה

בקר אור.
ביתי בת 8 שבועות, רק יונקת. שאלתי היא מתי כדאי להתחיל בשאיבה - על מנת שאוכל מדי פעם לצאת ולהשאיר אותה עם אביה לשעה קלה - או יותר. ראיתי בדרום העיר בחנות ל-טף משאבה חשמלית יפנית - המוכר טוען שזו הגרסה המקורית ש"אמדה" מחכה, המשאבה מחכה את יניקתו של התינוק ומעט זולה מ"אמדה", האם משהי מכירה וממליצה? כמו כן מה בנושא בקבוק? חשבתי על פלייטקס בגלל צורת הפטמה המיוחדת. האם מומלץ? כמו כן איך כדאי להתחיל עם התהליך הזה? באהבה דפנה אמא של אלבי

wildcat6

New member
לא לבזבז כסף לא להתפתות

אני בעד שאיבה לא שווה שום משאבה שהיא לא מדלה אני יודעת שהיא יקרה אבל זה שווה בעלי קנה משאבה של הנסיך הקטן וזה ממש צעצוע בשאיבה או לקנות מדלה או למצוא ממישהיא או יד שרה

justmom

New member
מסכימה עם wildcat - רק משאבה

איכותית. או Medela המיני אלקטריק - מצרפת לך למטה קישור להודעה מאתמול של מישהי שמציעה משאבה למכירה בפורום הנקה (לא יודעת אם עוד אקטואלי) - או אמדה, שנמכרת הכי זול בטוב לי לתינוק בראש העין (נדמה לי 370 ש"ח במקום 450 אצל היבואן). לחילופין את יכולה להשתמש באיזיס הידנית של אוונט - לי אישית היא לא התאימה, ואני גם שואבת לפחות פעם ביום, אבל יש כאלה שמסתדרות איתה נפלא. נמכרת בפארמים בסביבות 250 ש"ח. ומומלץ להיכנס לפורום הנקה ולקרוא במאמרים את "המדריך לאימא השואבת והמדלדלת" של טלי12345, עם טיפים לשאיבה ולהגברת החלב. בהצלחה.

pumps and bottles

the only pump I can recommend is the Medela Mini-Electric for many reasons. It is the best according to mothers who have tried other pumps ( I am always asked to try all sorts of pumps, and none beats the Medela). Second place is the Avent Isis, which is not electric. The only thing I don't like about it is that there are so many pieces to clean and put together every time you use it. The Ameda is a good pump, but the service is not good. One mom lost a small plastic piece and when she approached the importer, she was told that she has to buy a new pump. That never happens with the Medela.......the service is excellent!! Stay away from the little Prince, the Pidgeon, and the pump that looks like a bicycle horn!!​

Oops, bottles

The Playtex claims to resemble a breast. I have seen hundreds of thousands of human breasts and not one comes even close to the Platex, and remember, babies are very smart, and can not be fooled by poor copies!! I prefer the Avent nipple for breastfed babies....the extra slow flow ( number 1), and make sure that the nipple is deep in the baby's mouth just as when he is breastfeeding. In the Gallery there is a picture of how to give the bottle, and how not to!!​

justmom

New member
תרגום: אופס, בקבוקים

הפלייטקס מתיימר לדמות לשד. ראיתי מאות אלפי שדיים אנושיים ואף לא אחד מהם דומה אפילו דימיון קלוש לפלייטקס. וזכרי, תינוקות הם חכמים מאוד ואי אפשר לשטות בהם בעזרת חיקויים עלובים! אני מעדיפה את פטמת האוונט ליונקים... הזרימה האיטית במיוחד (מס' 1), וודאי שהפטמה תחובה עמוק בפי התינוק, בדיוק כמו שקורה כשהוא יונק מהשד. בגלרייה יש תמונה המראה איך לתת בקבוק, ואיך לא לתת בקבוק!

justmom

New member
תרגום: משאבות ובקבוקים

המשאבה היחידה שאני יכולה להמליץ עליה היא המדלה מיני-אלקטריק, מסיבות רבות. היא הטובה ביותר לדברי אימהות שניו משאבות אחרות (אני מתבקשת תמיד לנסות כל מיני משאבות, ואף אחת אינה עולה על המדלה). במקום השני נמצאת האיזיס של אוונט, שאינה חשמלית. הדבר היחיד שאיני אוהבת בה היא העובדה שיש בה חלקים כה רבים לנקות ולהרכיב עם כל שימוש. האמדה היא משאבה טובה, אבל השירות שלה אינו טוב. אחת האימהות איבדה חלק פלסטי קטן, וכשפנתה ליבואן נאמר לה שעליה לקנות משאבה חדשה. זה אף-פעם לא קורה עם המדלה... השירות שלהם מצוין! התרחקי מ"הנסיך הקטן," ה-Pidgeon והמשאבה שנראית כמו צפצפת אופניים!

למעלה