משאבה ידנית

מינימי2

New member
משאבה

כדי שתוכלי לקבל המלצה כדאי לפרט מה מטרת השאיבה - שאיבה מזדמנת פעם בכמה זמן, שאיבה של מנה ביום, שאיבה אינטנסיבית בעקבות חזרה לעבודה....

hadarbe

New member
האמת שיש לי כבר

2 משאבות חשמליות: אחת לעבודה ואחת לבית. בבית יש לי את המדלה המיני אלקטריק שהיא כידוע מרעישה, רציתי משהו שקט שאוכל לשאוב בלילה שכן אני מתעוררת לפעמים מגודש, או כשאני מחוץ לבית במקום בלי חשמל (אני יודעת שלמדלה יש סוללות, אבל הייתי רוצה עוד אופציה). אבל אם כבר אני קונה אני רוצה משאבה שנחשבת לטובה .

מינימי2

New member
משאבה

אם מדובר בשאיבות אינטנסיביות לתינוק צעיר מוטב להשתמש במשאבה גדולה ומקצועית כדי לשמור על ייצור חלב מתאים וכדי לעמוד בקצב השאיבות. המדלה מיני אלקטריק לא מתאימה לשאיבות אינטנסיביות כיון שהמנוע נחלש עם הזמן והשאיבה הופכת ללא אפקטיבית. האם את רוצה לשמור את החלב שאת שואבת בלילה כדי לתת כארוחה או שמטרת השאיבה הלילית היא רק הקלה על גודש? אם רק להקלה, מוטב לסחוט מעט חלב כדי שהשד לא ימשיך לייצר כמויות חלב גדולות בשעות הלילה. אם את כן מעוניינת לשאוב בלילה ולהשתמש בחלב השאוב לאחר מכן, את יכולה לנסות את אחת המשאבות הידניות הקטנות - של מדלה או של אוונט (שעליה שמעתי ביקורות טובות רבות, אם כי אני פחות הסתדרתי איתה והעדפתי את המדלה אלקטריק). מצרפת לך קישור סקירה על משאבות, ואת יכולה להתייעץ בבנות פורום הנקה קהילה, שם יש מן הסתם שואבות רבות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=556&a=29639&c=3704&sc=0&ssc=0

למעלה