מר
וחברתו

מוצארט

New member
כל הכבוד על ההשקעה!

סיפור באמת יפה! אני רואה את התמונה כך: הבחור מסכן... תאווה כזאת גדולה מול העיניים, לא פלא שהוא נכנע... לא הייתי מציע פרידה כפיתרון, אבל המצב בהחלט לא תקין.. שיעשה מה שליבו אומר לו.

tamarhp

New member
לאאאאאאא

לא שמתם
שהפורום חזר לעצמו??? מתחילים שוב להתנהג כמו חברים דיונים לא עוברים לעמוד 2 כל כך מהר אנשים משתדלים להכנס כשאפר הלוו!!!! דווקא עכשיו רואים את ההשתדלות!!! מתה עליכם!

shadow dancer

New member
לא הייתי אומר על הסיפור שהוא חמוד..

בס"ד כי בתכלס הוא לא כ"כ טוב! אבל הוא בכל זאת מתוק. עכשיו..... את כל הקטע(בערך אמרתי בשרשור על מד"א! אז..... שם דעתי!!! (סורי על העצלנות! פשוט אני עייף..... חזרתי לפני שעה הבייתה ואני חייב לקום מוקדם! ושכחתי להוסיף שמאוחר!) לילה טוב......

מר ../images/Emo13.gif וחברתו ../images/Emo68.gif

התלבש בבגדים הכי יפים שהיו לו, הסתרק, התגלח, ה-כ-ל! לקח את הפרחים ויצא לדרך...
חיכתה לו גם כן בקוצר רוח, הוא אמר שזו שיחה חשובה! גם היא התלבשה בבגדים הכי יפים שיש, הסתרקה, שמה בושם, ה-כ-ל! לא נתאר את המובן, אבל
ו
הפכו ל... חברים!! (תגידו מזל טוב!!
) (כאן מתחיל הקטע החשוב...)
היה מאושר. רק הייתה בעיה אחת. הוא שמר נגיעה. היא - לא. למען האמת, כל מה שהיא עשתה שהיה קשור לדת - היה שהיא שמרה שבת, הייתה בבי"ס דתי, ו... כמובן... הלכה לבני עקיבא. בקיצור - היא ל-א שמרה נגיעה. הוא חשב איך להסתדר עם זה. אבל הוא לא ידע.. הוא אמר לעצמו שבטח הוא יסתדר ולא יגע בה והכל... סבבה! ככה, שבת, שתי שבתות, שלוש, ו
מרגישה ש
לא עושה כלום עם החברות! השוני היחידי מלפני ההצעה לאחריה - הוא שיש ביניהם עוד איזה תואר... שהם חברים ולא סתם ידידים. היא הרגישה שהיא צריכה לעשות עם זה משהו... לקנות לו משהו? לא, אין לה כסף.לבוא אליו? לא, אני עושה את זה גם ככה... אז מה כן??? היא לא ידעה... ובבני עקיבא - לפתע היא חשבה על רעיון ע-נ-ק-י!!!!!!
אף אחד לא יודע עוד שהם חברים, אז היא תעשה משהו כדי שהם ידעו! היא הלכה ל
חייכה אליו, והוא אליה, ופשוט... נתנה לו את ידה הענוגה והתחילה לגרור אותו לכל מקום כשידיהן מחוברות!!!
הסמיק
הרי הוא שומר נגיעה!!! אבל היד הנעימה שלה כ"כ הרגיעה אותו, והוא היה חייב חייב להמשיך עם העונג הזה! הוא פשוט נתן לה את היד ולא הסמיק יותר... מאז כיתה ז', זו פעם ראשונה שהוא נוגע בבת! לא יאמן מה שהיא עשתה לו! מאז, הסיפור די עצוב... הוא מכריז
שהוא שומר נגיעה, אבל כשהיא איתו - הכל נעלם. הוא? שומר נגיעה? לא... התבלבלתם באדם!!! ומאז,
ו
תמיד יחד, וכשהם תמיד יחד - הם עם ידיים מחוברות...
אנשים, הסיפור מבוסס על מקרה אמיתי שקרה בסניף שלי: אחת הבנות מהשבט שומרת נגיעה, ויום אחד היא ועוד אחד מהשבט נעשו חברים. הוא לא שומר נגיעה, הוא לא דתי. ומאז, כל פעם שהיא איתו - היא שוכחת מזה שהיא שומרת ונוגעת בו חופשי!!! מה דעתכם? האם זה מוצדק? ואם לא, אז למה לא? כאילו, יש שוני בין חבר לידיד? מה ההבדל בעצם בכל הקטע הזה? תפרטו... השקעתי... ועוד משהו - צריך לקבוע שם ל
ול
הגיבורים הראשיים...

tamarhp

New member
../images/Emo9.gif

אני אשלח לך את מה שאני עומדת לכתוב לאייסי, ותכתבי את זה בפורום בשמך, ואז אני אסכים איתך

tamarhp

New member
אני רוצה פירוט

תראי - בחופש המצב היה נורא מתוח אנשים עזבו את הפורום לא רצו להכנס מרוב עומס אמרו שזה פורום "המוני" היו כל כך הרבה אנשים משועממים שלא היה להם מה לעשות - אז הם נכנסו לפה כדי ש"נצחיק אותם" ו"נספר בדיחות". תקופת הלימודים היא כמו מסננת - רק מי שבאמת קשור לפה, נשאר. הפורום סוף סוך נרגע, כשיש מה לכתוב - כותבים, כשאין - מחכים. אין עומס כזה שמלחיץ אותך אתה חייב-חייב-חייב לכתוב תגובה, ומפוצץ לך את הראש מרוב הודעות מבלבלות שכל אחת סותרת את השניה ואתה לא מוצא את הידיים והרגליים. עכשיו יש הרבה יותר שקט, אפשר לקרוא את ההודעות בשלווה, להגיב בנחת, לערוך דיונים בצורה תרבותית בלי העלבות ומריבות, הדיונים נשארים בעמוד הראשון... כל אחד נכנס כשהוא יכול, ובד"כ הפורום מתמלא בהדרגה: בבוקר הרוב בלימודים/עבודה/ש"ל וכו', בצהרים ובערב לאט לאט חוזרים, ובלילה - מפוצצים את הפורום, הצ'אט והאייסיקיו מרוב דיבורים, והולכים לישון (מי שהולך) עם חיוך על הפנים. אוי, איך התגעגעתי לתקופה הזו..

אושרה1

New member
הייתי חייבת להגיב

בס"ד קודם כל הקטע עם הפרצופים ממש חמוד. דבר שני - אני לא מבינה ת'קטע של השמירת נגיעה. אם הם רק ואני מדגישה רק נותנים ידיים אז מה הבעייה? אם הם עושים את זה בסניף מול כולם אולי הם צריכים להרגיש מפואדחים אבל רק ידיים מה הבעיה? אבל זה חבל שהיא חלשת אופי-"שומרת נגיעה" ואפשר לקרוא להם גיל(לבת) ועדיאל לבן אושרה

אבל

זה לפני כולם, וכולם יודעים שהיא שומרת. אבל את יודעת מה? אפילו בלי הקטע הזה. היא עובדת על עצמה, לא??? היא יודעת שהיא עוברת על איסור נגיעה פה, אבל לא אכפת לה! אז שתחליט! כן או לא? ולא ענית על השאלה מה ההבדל בין ידיד לחבר בקטע הזה

אושרה1

New member
נו אמרתי את זה

בס"ד היא חלשת אופי והיא משקרת לעצמה-כי אם היא ואמרת שכן והיא לא אז.... מה זה סתם בשבי לעשות רושם כי כל הסביבה שלה שומרת? ות'אמת אצל דתיים ששומרים נגיעה אין הבדל כל כך גדול בין ידידים לחברים. אולי רק בקטע הזה שאת מדברת איתו את יודעת שאת אוהבת אותו והוא אותך כי מרגישים את זה. בדיוק דיברתי על זה עם המדריכה שלי שהם שומרים נגיעה היא והחבר שלה- היא אמרה לי שאת יודעת שזה זה(עזבו אני לא אפרט יש כאן אנשים שמכירים אותם עזבו) זהו נראה לי אושרה

מזל טוב ו..

סליחה, בנאדם שגורם לי לוותר על העקרונות שלי מבחינתי לא בשבילי. וככה זה אמור להיות גם אצלכם, יש דברים שהם מעל לעיקרון, זה חיים, ודרך חיים לא משנים בשביל אחרים. מה יהיה הלאה? אתם אולי יודעים אבל רק בתיאוריה, מה הלאה. אני חושבת שמותר לי להגיד שההתדרדרות גדולה, ואני לא מאמינה- ובעצם מקווה- שרובכם לא הייתם שם. לא עושים כזה דבר. בטח שלא אם היא עדיין "שומרת" נגיעה עם אחרים. סליחה על הבוטות, הכל בולטיש, והוא לא שווה אותה. שמישו יפקח לה את העיניים לפני שזה יהיה מאוחר מדי,חבל עליה.

tamarhp

New member
מעבר לפן ההלכתי, שבוודאי אסור

אם היא לא תלמד בגיל הזה לשמור ולעמוד על העקרונות שלה, היא לא תצליח בגיל מבוגר יותר - שאז זה הרבה יותר עקרוני. היא לא תדע לשמור על העקרונות שלה, וכך גם על חוקי המדינה או כל עקרונות וחוקים אחרים.

לשמור נגיעה זה דבר חשוב!

ואין דבר כזה רק להחזיק ידיים כי לכל דבר יש גבול והגבול בנושא הזה הוא לא לגעת כי ככה חכמים קבעו ואם את אומרת רק להחזיק ידיים אז מישהו אחר אומר רק נשיקה ואין לזה גבול! למה צריך שמות
ו
זה מספיק טוב.

למעלה