מר digidesign היקר !!!!

BlackAdder1976

New member
מר digidesign היקר !!!!

שלום טוב,אני הטרחתי את עצמי וקראתי את המאמר שלך.... אז קודם כל תתבייש אתה בעצמך !!!! מי אתה חושב את עצמך כדי לבוא להגיד לי תתבייש לך ??? מה פתאום אתה לוקח על עצמך את תפקיד המורה והמחנך ??? מישהו ביקש ממך ??? מר שביט לא יכול לדבר בשמו שהוא צריך אותך לדבר בשמו ??? אז ככה- אני תמיד משתדל לא לעשות דברים שיביישו אותי ובעיקר אחרים,ואם אני מרגיש שאני פגעתי במישהו אני מיד מתנצל ומבקש סליחה,לא !!! לא בשקט כמו שאתה מציע,אלא שכולם ישמעו,אבל זה כאמור כשאני מרגיש שטעיתי..... אני לא מכיר את מר sonnycam ואפילו לא קראתי את ההודעה שלו שאתה ציטטת ממנה. ולסיום,יש שלושה סוגי אנשים שאני ממש מתעב- גזענים,מתנשאים ואנשים שלוקחים על עצמם את תפקיד "המורה והמחנך",ההצטדקויות של שלושת סוגי האנשים הנ"ל ממש מגעילות אותי. ואתה כפי שכבר הספקת להתרשם נכלל אצלי בסוג השלישי..... אז זאת תהיה ההודעה האחרונה שלי שמתיחסת אליך או לאחת ההודעות שלך. להתראות

dss1

New member
זכריא אתה סותר את עצמך חזק ../images/Emo70.gif: - [

אתה טוען שאת האנשים הנ"ל אתה מטעב ??? ציטוט של ההודעה שלך: ולסיום,יש שלושה סוגי אנשים שאני ממש מתעב- גזענים,מתנשאים ואנשים שלוקחים על עצמם את תפקיד "המורה והמחנך",ההצטדקויות של שלושת סוגי האנשים הנ"ל ממש מגעילות אותי. אז מה בדיוק אמורה להיות ההודעה הזאת >>>> הודעה <<<<<

digidesign

New member
אני שמח שטרחת לקרוא את הודעתי.

אתה בטח מאד שונא את עצמך: כי אתה גם מתנשא וגם לוקח את תפקיד המחנך. ולמה אתה לוקח על עצמך גם את תפקיד הליצן הנלעג? מישהו ביקש ממך?? בעצם כן, אולי קרמר ביקש ממך. הרי אתה מבחינתך, כמו שרשמת באחת ההודעות שלך, היית הולך עוד צעד אחד קדימה במתיחה (חה חה חה, איזה קטעים איתך! אתה פשוט ערוץ הקומדיה), ורק בגלל שקרמר נשבר, הלכה לך הקרירה של מתחרה ליגאל שילון. ומה היה הצעד הבא? אני מניח שעלי שביט הוא כבר ילד גדול ולא צריך את העזרה שלי, גם אין לי כוונה לעזור לו, ואני מספיק גדול גם בעצמי כדי להגיד לך מה אני חושב עליך. אתה יודע שאלף חכמים לא יוציאו אבן שטיפש אחד זרק לים. מוזר שדווקא אתה מוציא כל כך הרבה קצף, ועל מה? על שטות גמורה שאתה עשית. בתור אחד שהתחיל את כל הפארסה הזו, כדאי שתוריד קצת מהסל"ד הגבוה שלך. אתה הרי עדיין לא חושב שאתה טעית. הרי אנשים צריכים להתקשר אליך בטלפון ולבכות כדי שתבין שטעית. סף הרגישות שלך הוא כנראה מאד גבוה. ולסיום, אדון מנהל הפורום, כדאי שתמחק כבר את כל ההודעות שקשורות במתיחת המילניום הזו, כדי שיהיה פחות זבל בפורום. יאללה, אני חוזר לאלמוניות שלי מול הסקופוס והאפלינקים.

וכמו שהוא אמר פעם לתל-חץ

"תרד מהר מעץ שתפסת עליו..." (והוא עוד אומר שהוא לא מחנך... בדיחה
)

BlackAdder1976

New member
כותבים טל-חץ,לא ???

שלום אתה לא יודע איך כותבים את השם שלך ?????? חוזץ מזה,אני עדיין מציע לטל-חץ שירד מהר מהעץ......בסוף הענף שהוא יושב עליו ישבר והוא יפול על הת*ת.....לא חבל על הילד ???? אתה האבא שלו,תסביר לו !!!!! להתראות

ועוד מילה אחת לסיום לזכריא

מכל ההתכתבויות של היממה וחצי האחורונת , יוצא שיש לך בעיה קשה להודות שטעית ולו במשהו. חבל , כי אם זה מה שאתה חושב על התעלול שלך - אין לי יותר מה להוסיף אלא לקוות שזה היה גם התעלול האחרון מסוגו. אני לא מורה ולא גננת - אני רק מנהל פורום של אנשים בוגרים. לפחות מקווה שהם בוגרים. נקודה.

BlackAdder1976

New member
עלי.....

שלום לא !!! אתה טועה,אין לי שום בעיה להודות בטעויות שלי.... אם ההיסטוריה של הפורום לא הייתה נמחקת היית יכול לחזור אחורה ולגלות שאין לי שום בעיה להודות בטעויות שלי,אם אני מרגיש שטעיתי או פגעתי במישהו אני מיד מתנצל ומבקש סליחה. במקרה הזה אני לא מרגיש שטעיתי במשהו או שפגעתי במישהו....אני לא מבין איך הודעה שלי(גם אם מדובר בתעלול) שאני עוזב את הפורום ומתחיל לנהל פורום חדש אמורה לפגוע או להעליב מישהו......באמת שאני לא מבין..... זאת הודעה השלישית או הרביעית שלך כבר שאתה כותב שאני פגעתי או טעיתי,אבל אתה אף פעם לא ציינת במה טעיתי ובמי פגעתי.... יכול להיות שאני טיפ ולא מבין אז בבקשה תאיר את עיניי....אבל אל תמשיך לכתוב שפגעתי וטעיתי מבלי להסביר איך ולמה. אני לא יכול להבטיח שמדובר בתעלול האחרון שלי. ותסביר לי בבקשה מאיפה קיבלת את הרושם שאני בנאדם בוגר ??? אני לא !!!! ולסיום- למרות כל מה שכתבי,אם אתה נפגעת מהתעלול הזה אז אני מתנצל ומבקש סליחה. אומנם כתבתי שהסיבה שאנחנו עוזבים היא בגלל יחסים עכורים עם המנהל,אבל לא הייתה לי שום כוונה לפגוע בך אישית....כתבתי את זה רק כתוספת תבלין להודעת ה"עזיבה" שלי ושל קרמר,כדי שההודעה תישמע יותר אמינה....שוב לא הייתה לי שום כוונה לפגוע...ואני באמת חשבתי שתקבל את זה ברוח ספורטיבית.....מצטער שזה לא היה כך. להתראות

BlackAdder היקר

אני צטטתי אותך בהודעה שלך. אתה טוען שאתה לא אוהב אנשים במחנכים, אבל אתה עושה בדיוק את אותו הדבר. ולכן רשמתי טל ב-"ת".

BlackAdder1976

New member
טל-חץ היקר.....

שלום זה שיש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא לא אשמה שלי....... הציטוט הנ"ל שלך הוא מהודעה שלי שבאה בתגובה להודעה של הבן שלך,ההודעה של הבן שלך שברה את כל שיאי ההתנשאות(לדעתי האישית) בפורום,אם היו שולחים את ההודעה הנ"ל של בנך יקירך לתחרות בהתנשאות היא היתה זוכה במדליה ללא ספק...... ואני פשוט הגבתי וכתבתי שיפסיק עם הקטע הזה ושירד מהעץ,אני לא יודע איך הגעת מכאן לזה שאני מנסה לחנך אותו.....זה תפקיד שלך לא ?????? מכל חילופי המילים בין הבן שלך לבין הטכנאי יעקוב קרמר אני הגבתי רק להודעה הנ"ל....ואני מניח שאתה יכול לגלות לבד את התשובה למה...... יום טוב לך. להתראות

למעלה