מר baliyi

השוחר המצוי רוצה מאוד

להצטרף לאופנה החדשה שקבע הסוהר ולדבר על עצמו בגוף שלישי. השוחר המצוי רוצה להדגיש שהוא תומך בסוהר כמשתמש בעל שם בצבע בורדו. ואם כבר, אז כבר, גם אני רוצה ...

אוהו, הנך מוזמן

להצטרף לאופנה החדשה של הסוהר..הוא אינו שומר אותה רק לעצמו

baliti

New member
אז ככה:

למסגרת הפנימיה מגיעים שוחרים ממקומות שונים ומסיבות שונות. ישנם שוחרים הגרים בחיפה והקריות- מרחק של 10 דקות ועדיין מעדיפים את מסגרת הפנימיה. הסיבות הן של כל שוחר בפני עצמו- חברתית\לימודית\כלכלית וכו'... מסגרת הפנימיה אינה שמה לעצמה מטרה להכשיל את השוחר ל"העביד" אותו או להוריד לו את המוטיבציה, להפך! המטרה היא לתת לו בית חם, תמיכה ועזרה בתחומים שונים. בפנימיה אין משרתים ולכן השוחרים לוקחים חלק בחיי היום-יום, נקיון, שמירות וכו'. רבים למדו במסגרת הפנימיה, כולל אותי, ורבים עוד ילמדו... אז תפסיקו לחיות משמועות ולתאר עולם שחור, בסך הכל פנימיה היא חוויה עם הרבה ערך מוסף!

akapulko2020

New member
........

ראה שורה רביעית מהסוף בתגובה שלו -בעניין שירותי ניקיון.

baliti

New member
לשאלתך:

גם ככה קשה להרבה משפחות לשלם את הסכום של 250 ש"ח. מלבד זאת לא תלכלכו לא תנקו, והכי חשוב- הנקיונות הם חלק מהחינוך בבית הספר, חינוך לעצמאות שמירה על הקיים והערכה, כך שהכי פשוט להביא חברה שתנקה (בתאורייה כמובן) אך אם תדע שיש מי שמנקה אחרייך פשוט תלכלך יותר- לא אתה אישית. אז תפסיק לחפש קיצורי דרך ותהיה אחראי למעשייך ולמקומך. טוב אני זז, עוד מעט הטיסה...

תודה על התשובה העיניינית

אך מה עם שבוע רא"מ? הדברים שקורים שם פשוט מזעזעים את הסוהר..הוא אישית ראה, ילדים בני 15 בכיתה ט' שפשוט בונים תעלות לממטרות מסביב להילטון, באמצע הצהריים ושיא החום..מה זה אמור להיות? אפילו אנשי אחזקה אין לטכני? ועוד משהו, שכנראה תענה לסוהר על כך רק שתחזור: הנוקשות של המדריכים, פשוט מקלקלת הכול. אי אפשר להעביר להם איזשהוא מסר שיפסיקו להיות כאלו נוקשים ורעים? הסוהר מכיר אישית מספר מדריכים ממש טובים בטכני, שיודעים לעשות את עבודתם נאמנה..אך עם זאת יש מספר לא מבוטל של כאלה שלא. סוהר הפורום מניח שאתה מדריך, מה יש לך לאמר בעיניין? אם יש כאן מדריכים אחרים, מה יש לכם לאמר?

למעלה