מר שמשון שהיקר

יפעת*

New member
מר שמשון שהיקר

ראשית, אין לפרסם מספרי טלפון בפורום. שנית, אין לפגוע בכל דרך שהיא בחברי הפורום. ובנוסף, אם אתה פסיכולוג או פסיכיאטר או השד יודע מה לך וחפש לך פורום שבוא מעונינים לקבל את עיצותיך המקצועיות. אדם שבכדי לשמור על האגו שלו, חייב להנמיך אחרים, הוא לרוב חסר בטחון. אי לכך ובהתאם לזאת, אני ממליצה לך למצוא דרך אחרת לנפח לעצמך את האגו. בכל מקרה לא דרך ירידה על חברי הפורום הזה או כל פורום אחר אליו אני קשורה. בתודה מראש יפעת

יפעת זה בשבילך

בוקר טוב יפעת! ראשית אני לא שואל אותך לגביי חוקיי הפורום לכן אם ארצה להשאיר מספר טלפון כך אעשה!!! ב) לגביי היותי פסיכולוג או אחר -אני אדם פשוט שרואה בפעם הראשונה כל מיני דברים משונים ומרשה לעצמי להגיב לפי עניות דעתי ואם זה מביא אותך למסקנה לגביי חוסר בטחון אז אולי תבדקי בחדריפ אחרים לגבי פידבקים שאני נותן לאנשים שכותבים דברים נבונים ונכונים... אז תעשי לי טובה .... אני מכבד אותך אם את מבוגרת ממני וזה רק בגלל שאת יותר מבוגרת כי אני חושב שבך יש מן ההתנשאות!!! מישהו אחר כנראה היה מקבל מנה הגונה על ההערה הטורדנית... מקווה שלא שכחתי ...בוקר טוב גם לך!!!!

עכשיו באמת הגזמת

מפגר, יפעת היא מנהלת הפורום!!!!!!!!!!!!!!! אין בה שמצוץ של התנשאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יפעת*

New member
אז ככה

אין לי ספק שאתה בקי מאוד לגבי חוקי הפורום ואין לי ספק שראינו אותך כאן כבר לא בדמות אחת ואולי יותר (כזאת של בחורה מהממת למשל??) תשאיר מספר טלפון ואני אמחוק, מוצא חן בעיניך המשחק? סביר להניח.... זה ידוע לכל שאני אדם מאוד מתנשא ומאוד עצבני, ובגילי המתקדם כבר אין הרבה מה לעשות. אתה רוצה להגיע לפורום הזה תצטרך לסבול את נוכחותי המתנשאת. לעשות לך טובה? בחיים לא!!!!! שיהיה לך יום נפלא, תשתדל להעביר אותו במקום אחר!

taltallim

New member
יפעת...

ראשית, נתונה לך הרשות ואף ההעדפה למחוק את הודעותיו שאינן כוללות מספרי טלפון!!! אך זו כאמור... רק דעתי האישית!! שנית, אנא - עוד פרטים על גילגוליו בתור בחורה מהממת... והאם ישנן עוד דמויות ציוריות ו/או מוכרות מעברו/ה???? תלתלים (במתח...)

יפעת*

New member
יקירתי, הכל בגדר ניחוש

מבוסס אומנם, על הרעיון הכולל של הכתיבה, ועל ההתגרות, וכמובן על כל מיני פרטים לא מדויקים שהאדון כותב. עד שאני לא בטוחה ב-100 אחוז, אני לא עושה מפרסמת את מה שנראה לי לא תואם בדבריו - אל אף התנשאותי גם אני יכולה לטעות(^:- מחשבות רצות בראשי, וישארו שם לעת עתה.

על מה את מדברת????

שמעי נא יפעת וגם תלתלים תקשיבי!!! אין לי שמץ של מושג על מה אתן מדברות????? אתמול זו הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום וראיתי את כל השאלות המוזרות של האנשים ונמיסיתי לעזור הבנתי שיש מישהי בכינוי חתיכה שאולי אתן מנסות לקשר אותי ואותה אז אם תמצאו אותה תנו לה את הטלפטו שלי ותגידו לה שהיא מוזמנת ללילה סוער דרך אגב יפעת בא לך אורגייה?

taltallim

New member
בהצלחה שרלוק...

ואל תתביישי לבקש עזרה אם תצטרכי... תלתלים-ווטסון

מכתב גלוי לאייל שמשון

עד עכשיו השתדלתי להיות נחמדה וידידותית לסביבה, אבל זהו. א. אני אכן מוזרה. זה עדיף בעיניי על להיות אהבלה. ב. להיות אינטיליגנט זה לא מספיק אבל זאת בהחלט התחלה טובה. לחלקנו אין אפילו אותה. ג. לא מעניין לנו את הרקטום זה שאתה נראה טוב. כאן זה פורום והכל וירטואלי - מסך, אתה מבין? אתה יכול להיות בראד פיט הישראלי או מפלצת, זה לא משנה. ד. תפסיק להגיד ``הפסד שלך``. זו גם אמירה דבילית ולא נכונה וגם מעוררת זכרונות קשים מהצ`אט. ה. כמה אתה מיילל שקשה לך ושכולן ציניות ורעות. אתה חושב שאני ליקקתי דבש כשנכנסתי לפה? לא אני ולא איש. וזה בסדר. יאללה, חלאס לרחם על עצמך. אוריאנה נ.ב אני לא מקבלת נשיקות מזרים. ככה אמא חינכה אותי.

עורי אוריאנה!!

קודם כל בוקר טוב!מי אמר שאני מרחם על עצמי???? לא אני בכל אופן אני מספיק אוהב את עצמי ואת סובבי דרך אגב מי אמר שאם את לא תהיי אינטליגנטית אז את אהבלה????? כנראה שלא חשבת מספיק וייתכן שאת אהבל`ה ולגביי הרקטום אני מציע לך לבדוק שוב ותגידי ליפעת שהיא תנהל את חייה ואני את חיי. מנהל???? גם אני מנהל אז?????

האמת כואבת אוריאנה!!!!

ענווה-אני המצאתי את המילה ובבקשה בנות תהיו ענייניות!!! פחות אמוציות יותר רציו!

נחמדה או מכוערת??

תראי להבא אל תנסי להיות נחמדה כי זה לא הצד החזק שלך הייתי מציע לך לנסות להתיפיף קצת עדיף . השתדלת להיות נחמדה חחחחח תעשי טובה ותסתכלי על עצמך בנראה ותגידי,, אני אוהבת את עצמי`` שלוש פעמים!!! אם תצליחי אולי תהיי באמת נחמדה

את ערבייה או פולניה?? יאללה???

אוריאנה שלא תתאהבי כי אני יכול לגרום לך לשברון לב מתוקה!

avitalp

New member
איילי, תלוי איך אתה מגדיר ``הורס``...

אולי אתה ``יפיוף``, אולי אפילו רק ``נאה``.... אותי באופן אישי ``הורסים`` גברים שהיופי שלהם בא מבפנים ומקרין החוצה... צר לי, אבל הגישה שלך, כפי שבאה לידי ביטוי כאן ביממה האחרונה, לא עושה לי את זה.... גם קצת צניעות לא תזיק לך.... אביטל.

אביטל שלי !!!

רוצה להכיר???? את מצטיירת כבחורה מאוד חיננית ונחמדה. אני לא מחפש להראות הורס ואולי בעצם גם לא נאה במיוחד לכי תדעי אולי אני שוקל 120 קילו אני מציע לך אולי פגישה בדי לבדוק. דרך אגב אם תשימי לב תראי שאני רק כותב דברים עניינים אבל הבנות כאן ישר נכנסות לקטע רגשי ולכן כל העניין גלש בלי פרופרציות ומה שנשאר לי זה רק להצטער על כל מב שנוצר ואלי אולי יש לי חלק בזה אני מודה פשוט נמאס לי מהתייפיפות נפש שהיא לא צרכיה תמיד להופיע במקום הראשון. תרצי תקבלי לא תרצי זה כבר עניינך דרך אגב אני לא מחפש לעשות לך את זה אולי אני מחפש שאת תעשי לי את זה ???? חשבת על זה?!

למעלה