מר``צ מתנגד לישוב חלוצה-בוגדים

hreuven2

New member
מר``צ מתנגד לישוב חלוצה-בוגדים

אבשלון וילן ורן כהן יצאו הבוקר בהודעת התנגדות לישוב חולות חלוצה מאחר והדבר לא יאפשר בעתיד החלפת קרקעות! דבר הבוגדים התחיל להשמע כבר מתחת לכל גבעה. זכרו שמאלנים מתועבים ובוגדים-זו שלנו וגם זו שלנו ואם לא מוצא חן בעיניכם הסתלקו מארץ זו ולא יעמוד לזכותכם דבר-גם לא שרותכם בצה``ל.

המוסד

New member
למישהו יש עוד ספק שמרצ היא...

מפלגה אנטי ציונית או שמה פוסט ציונית?

אלוני.

New member
כל מי שלא חושב כמוך בוגד?

אז הם חושבים כך ואתה אחרת, זה הופך אותם לבוגדים? לימין אין שום אופציה חוץ מסיסמאות וקריאות קרב בלי כיסוי, הבחירות האחרונות , הקמת הממשלה ומה שקורה מאז גילה את הימין האמיתי במלא מערומיו ובחוסר אונים מוחלט. אז מה נשאר ? עוד סיסמאות... בברכת תנו לצה``ל לנצח (forever=לנצח)

hreuven2

New member
רק השמאל וחול וחול

ותנו לצה``ל לנצח. בסוף זה יקרה.

אבו-דני

New member
הראובן התענה לו, לעזזאל, עניינית?

בעניין הבגידה.. מה הקשר לדיעה הפוכה משלך- למעשה בגידה? שלך האבו...שגם מצפה ללמוד על הקשר

hreuven2

New member
לא כל כך זכור לי שאני חייב לך

המתחכם הנפלא מכל ,משהו. מי שמתנגד לישוב שטחי מולדת ויוצא בפרהסיה נגד הישוב הוא בוגד ומתמסר לאויב. מה גם שהדבר קורה בזמן מלחמה.

אבו-האם אתה תומך בהחזרת תל-אביב ?

ואולי תציע לא לבנות שם יותר ? אלוהים ישמור למה הגענו רכיכות פה לרוב.. חלוצה דינה כתל-אביב נקודה. זה שאיזה ברק ז``ל רצה למסור אותה לעראפת אבל לא ויתר על כוכב-יאיר.. זה לא הופך את חלוצה לשונה מת-א. כן-בוגד יקרא כל מי שמוסר חלקים מהמדינה שהוכרו כחוק. וזה הדין על ירושלים רבתי ורמת-הגולן. כושר התימרון היחידי שיש זה על חלקים מסוימים מיש``ע. מסוימים,אמרתי. כי הם לא סופחו למדינת ישראת מעולם. מרק.

hreuven2

New member
כל מה שהוא עושה זה להתחכם

יש לזה נופך מזויף של אינטילגנציה.

אבו-דני

New member
זהו סיימתם להוציא קיטור? עכשו

כאשר אני עומד על עמוד הקלון...ומוכרז בזאת בוגד... אומר את דבריי אילו: כל חלקי הארץ הזו שלנו בדין !!! ישנם מספר אנשים שחושבים באמת ובתמים שיבוא יום אחד השלום שהערבים יהפכו לדמוקרטים, יהפכו מפראים לבני אדם.. שאפילו כובש יהפוך לנורמלי... ביום הזה האמינו לי גם אתם תאמרו הכל פתוח.. עד אז אנחנו עדיין וילה בג`ונגל ולכן......אף שעל!!! שלכם האבו......שעדיין לא יבכה אם עזה תטבע בים.....

המוסד

New member
כשאין רוב יציב בכנסת...

קשה להנהיג מדיניות וכשהמפלגה שמולך מונה כמעט אותו מספר חברים (עבודה) אבל אל דאגה בתקווה ויתממשו התחזיות בבחירות הבאות (47 מנדטים לליכוד) יהיה סיכוי טוב מאוד לשינוי אמיתי במדיניות (לשמאל אמנם יש דרך אבל יש דרכים שמובילות לתהום) דרך אגב בעשור האחרון השנים השקטות ביותר היו בתקופת ממשלות הימין (לא האחדות של השמאל אלא הימין) שמיר ונתניהו תרצה או לא

שרוף

New member
מה יהייה הליכוד שונה בעתיד מהליכוד

מהליכוד של היום? הליכוד זאת מפלגה מזוייפת כבר עשרים וחמש שנה.

עא

New member
בוגד

השימוש במילה בוגד כבר הביא אותנו ליום נורא שלעולם לא אשכח.לדעתי מותר לכולם להביע דעה ומי שלא חושב אותו דבר הוא לא בהכרח בוגד.זוהי הערה כללית מצידי מבלי להכנס לנושא ותחשבו על זה כולכם.

hreuven2

New member
די לדמגוגיה

כשמדינת ישראל בפני סכנה נוראית בגין אלה שהביאו את אוסלו ואינם מכים על חטא וממשיכים בחלוצה,ירושלים וזכות שיבה חלקית או אחרת.

רק כך

New member
לא בגלל הדעות, בגלל המעשים

אם שלום עכשיו ופעילי מר``צ הולכים להפגין ולצעוק נגד המתנחלים ולהביע תמיכתם בערבים, ובכך מעלים את המורל של הערבים ומשתתף בשמחתם, זה הופך אותם לב***** (המילה האסורה, עוד עלולים להכניס לבית הסוהר כי שמעתם אותי אומרת אותה ולא התלוננתם) ואם חברי מר``צ מדברים בטלויזיה בגנות היהודים ומרחמים על המרצחים, גם זה הופך אותם לב*** (ששששש) ובקיצור- מי ששונא יהודים וחושב שהערבים כל כך מסכנים- שיעבור לעזה. לרוע המזל הם לא ישאירו אותו בחיים מספיק זמן כדי שיוכל לספר להם עד כמה הוא אוהב אותם ורוצה בטובתם.

שרוף

New member
עד כמה שזכור לי אלוני אין לעראפת

שום תביעה על חולות חלוצה.לפי זכרוני היה זה ברק אפס האפסים שהציע את ההצעה על החלפת שטחים והציע את חולות חלוצה תמורת חלק מהגדה. על זה נאמר מדינת חלם וחלמאי הוא כל מי שתומך ברעיון הזה. מר`צ אכן מפלגה שירדה מהפסים היא באופן עיקבי תומכת בחלוקת ארץ ישראל לפי תנאי החלוקה ב47 מעשה התאבדות הגובל בבגידה ברעיון הציוני.

עדנין

New member
מר``צ מתנגד לישוב חלוצה

14/7/01 18:33 אני לא מעשימה אותם זו המדיניות של מר``צ ולכן לא נבוא בתלונות אבל איכן האנשים שהצביעו לשרון .................. הכועסת זלדה

hreuven2

New member
זלדה יקרה-כשלנו אבל בניגוד לשמאל

אנו מודים בטעותנו וננסה לתקנה בעתיד. זכרי את אימרתו של ביאליק: אין לו לאדם שמים מעל ראשו יותר מאשר אדמה תחת רגליו.

למעלה