מר אסא היקר

gingy48

New member
מר אסא היקר

אני לא יודע כמה שנים אתה בעיר הזאת אבל אני גר בעיר משנת 52. די לא רוצים אותך. לא רוצים תשובות ולא שאלות ממך תעזוב אותנו במנוחה תן לעיר הזאת לצעוד קדימה, ולא לדרוך במקום. אתה גורם נזק לעיר ולתושביו עזוב, רד מהעץ, לא תבחר. אני אלחם בכם שלא תבחרו.

yaronbro

New member
ג'ינג'י מדובר בבחירות לועד עובדי

העיריה נראה לי שאתה מתבלבל קצת

gingy48

New member
לגמרי לא מר ירון

לגמרי לא מתבלבל. לדעתי יש להחליף את כולם כולל. רק לידיעתך ממידע שקבלתי ברגע זה רוב המועמדים לוועד מקבלים משכורת בלי לעבוד מכיוון שהם הודחו. ונימוק להדכה הוא גילוי יוזמה עודפת, מה שלדעתי לא נכון. הרי אתה יודע כמו כל תושבי העיר אין עובד בעיריה שעושה משהו. ג'ינג'י

yaronbro

New member
אני ממש לא מבין אותך בחורף כשבבית

ספר מעפילים השלוליות הפריעו לכניסת התלמידים לבית הספר מי שדאג להניח משטחים זה בסון (משה שם פרטי אם איני טועה) עובד עיריה מסור שאיכפת לו מדויד עזריה קיבלת תשובה שבמקומות מתוקנים יותר היינו יכולים לחלום עליה כך שהייתי מציע שנכנס כולנו לפרופורציות יש טובים יותר וטובים פחות אין צורך להכליל

ג'ינג'י

לא אומרים " נזק לעיר ולתושביו" , אומרים נזק לעיר ולתושביה. אני שוב תחת הרושם שאיש אחד(או אישה ) משתמש בכמה כינויים. כינוי=מסיכה. מי שעוטה מסיכה על פניו מתבייש ב"פרצופו" ובדמותו.או שהוא בא במטרה לבצע שוד... חבל שאתה לא מזדהה. 53 שנים בלוד הפכו אותך אולי להרבה דברים אבל לא לאמיץ. אני בטוח שיצוצו כינויים נוספים בפורום שיתקיפו אותי ואת חברי, במטרה להראות "כמות" של מתנגדים.

איציקמר

New member
אסא כלל אינו מתגורר בלוד

הוא מתגורר בישוב שוהם הרבה הרבה שנים.

איציקמר

New member
חשוב לבחור חברי וועד מהעיר לוד

אשר נושמים את העיר, חיים את העיר ומודעים לבעיותיה. לא יעלה על הדעת לבחור חברי וועד, אשר מידי חודש מקבלים שכר מהעירייה ומידי יום בשעה 4 נוטש את העיר לטובת עיר מגוריו. מה הוא תורם לעיר מעבר לשעות יום עבודתו.

yaronbro

New member
זה לא רציני מה שאתה אומר כל אחד

זכאי לגור היכן שהוא רוצה וזכותו לבחור ולהבחר

yaronbro

New member
זה ממש לא מובן לי

נראה לי מרציאנו שאתה מתנגד למועמדות של אסא זה לגיטימי להתנגד רק תביא נימוקים עניניים

למעלה